Binnaz Abla

ilkay öyle en heycanlı yerinde zart diye bitiriveriyo bana da yapmıştı

Hahaha ben kucukken ilkay ablaya cok fal atardim 18ken falan ama bayilirdim ya hayran hayran dinlerdim ters bisey gorurdu bi sinirlenirdi hemen atar yapardi boyle kendi tecrubesini anlatirdi guzel bsy gorunce mutlu olurdu falan cidden ilkay abla mesela uzucu bisey soyleyince kendisi de uzulur guzel bisey soyleyince sevinir bunu bana hissettiriyordu

serra Güngören diye biri var merak ediyordm ve girmiş ve meşgule bile düşmüşyine kaçırdımmmmmm yoruu olan var mıdır????????
canım önce hoş geldin diyorum,
burada kolay kolay kimse falcı önermez,bazen yanlış anlaşılmalar olabiliyor,ama ben serra güngörene baktırdım onu yakalamak zordur,talı bir anlatımı var kartlara hakimiyeti çok iyidir,hisleri olduğunuda düşünüyorum,yakalayabilirsen baktır,

Selam kizlarr
Ben fal isini biraktim coktan
bir hocayla konustum.hocam dedim neden olmuyor benim bir turlu istedigim kisi?
Oda hayir yap sadaka ver kurban kes
bol bol dua oku dedi.çok güzel konustu cok etkilendim.aslinda verdigimiz fal paralariyla gidip yardim yapabiliriz.kizlar fal cok gunah.ben tovbe ettim.falcilar bilse kendine bilirdi.bir tane bile fal baktirma ugursuzluk hissedersin sana bulasirlar dedi.hatta biraz bulasmislar bile zaten ondan olmuyormus.hayirlisiyla okuttum kendimi.sizde fallarla ugrasmayin.nacizane tavsiyem.hem rabbim yaptiginiz yardimlari kabul eder.kuranda falci büyücüler lanetlenmistir.bu abdestsiz namazsiz insanlar sizin geleceginizi nasil bilsin?anca atar tutar yani.yada 3 harflileri vardir ondan bilgi alir.3 harfliler de gelecegi bilemez.siz hissetmeden musallat olurlar allah korusun...
dedigim gibi durumunuz varsa gidin kurban kestirin eyup sultanda.aclari doyurun.bir cocuga bir çikolata bile alsaniz onu nasil sevindirirsiniz.sadaka verin deyince biz zengin miyiz diyoruz ama fal baktirmak icin cuvalla para döküyorz.
benim kuzenim yillarca fal baktirdi.gitmedigi yer kalmadi ama hala bekar evlenemedi.
yani şunu diyorum falcilardan hayir yok.ben bu şekilde ic huzurumu buldum.allah kabul ederse namazada baslayacagim.artik daha mutluyum.kendime daha cok bakıyorum.daha sağlıklıyim...

Bir seyi cok merak ediyorum, sizler sadece bunlari yazmak icin mi fal topigine giriyorsunuz ? Gercekten samimi olarak merak ettigimden soruyorum simdi o yaziyi yazinca ne hissettiniz ? Hayir buradaki insanlar neyin ne oldugunu gayet bilen insanlar yani siz boyle yazinca bir aydinlanma cagi yasamadik,zaten biliyoruz. Valla kusura bakmayin cevap yazmadan gecemedim, fal topiginr girip aklinca ders veren insanlardan biktik artik.

Canim beni taniyanlar var bu topikte.onlar icin yazdim bu yaziyi.arada buraya msj yaziyorum burda sevdigim arkadaslar var
burda cok net biliyorum ki bazi uyeler musteri kiligina girmiş falcilar.buda belli falcilari koruduklarindan .neyse cevap verme bana çünkü muhattab olmak istemiyorum.insanciklarin umutlariyla oynanmasin diye yazdim yazimi..
Sen istersen falcilarin kapisinda yat bu kadar iyi niyetle yazılmış yaziya bu olumsuz cevap niye?falci tayfasindan misin hmm peki iyi gunler..

Sizi taniyanlar olabilir, onlara samimi de gelebilir yaziniz, bana antipatik geldi. Sizin yazdiginiz her seyi buradaki herkes biliyor. Bana falci tayfasindan misiniz demissiniz ya iste ayni durumun farkli versiyonu da ders veren tayfa, ben de sizi oyle gordum. Neyse uzatmaya gerek yok, iyi gunler.

Ben burdaki arkadaslar icin yazdim.ders cikarirsin cikarmazsin o kendi bilecegin is.
cunku bende eskiden cok fal baktirirdim.hep huzursuzdum simdi huzuru buldum hayatimda olumlu gelismeler yasadim burda paylastim.suc mu ya?
Bir msj yazdim.sanki baktirmayin diye insanlari darliyorum.hayatimdaki olumlu degisimi paylastim.uzatmaya gerek yok..zaten sizin icin yazmamistim..
sizin bu topigin patronu oldugunuzu bilmiyordum pardon bidaha yazmam..iyi fallar size.falcilarla iyi takilmalar..

Iki sevdigim insanin tartismasina üzüldüm simdi cigdemlik86 Baldankabak
Ikinizdede yanlis anlasilmalar olmus bence boyle uzayacagini dusunmemistim
Bende artik fal baktirmamaktan yanayim cunku olumsuz geliyor iyi seyler olmuyor ama herkes özgür baktirmak isteyen baktirir kendine kalmis
Nese artik topice fazla bakmasam daha iyi zaten fal isi cok sacma yerlere gidiyor fallarla kendini kandiran arkadaslarimizda var burda cok Üzgünüm ama söylemek gerekiyor her ne kdr beni ilgilendirmesede..
Son sözüm sana degil Baldankabak senin niyetini bildigimi ve seni ne kdr sevdigimi bilirsin canim ..

fallarla kendini kandıran derken cnm? biraz açabilirmisin? merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın bu arada?

fallarla kendini kandıran derken cnm? biraz açabilirmisin? merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın bu arada?
Fal baktirip beklentiye giren her falci olmasada fal bakildiktan sonra bekleyen vs... belkide olmayacak duaya amin diyen olmayacak olaylari fallarda oldurmaya calisan....kendi dururmumuz iste en basitinden ilk baslarda bende beklentiye girdim inkarr etmiyorum ama 2 sene olmus artik ne beklentisi yani.. bana tarihte verilse bakmiyorum ve epeydur uzak kalmaya calisiyorum
Burda bazi özeldende tanidigim ve bu fal isini hayatinin merkezi haline getiren arkadaslar var zan altinda birakmak isteemmem isim veremem kim alinmak isterse alinabilir daha fazla yazmak istemiyorum bu konuda kavga ederiz baska bi sonuca ulasmaz yani

Son düzenleme:
Canim fali birakmana sevindim
bende cok baktirdim zamaninda hem online hemde yüzyüze...yalan dolan...
bi yere sadaka ver deseler param yok derdim ama falcilara maşallah doktugum para hesabi yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…