Binnaz Abla

Cok abartili cumlelerden hoslanmiyorum kendi adima herkesin kendi beklentisi kendi hayati ve kendi zamani.. Kendi fali kendi umutlari kendi acisi .. Herkes kararlar verir uygular kimse kimseye ornek olacak akil verecek durumda degil bana gore..
Kimse kimseye akil vermiyor merak etme canim

Canim fali birakmana sevindim
bende cok baktirdim zamaninda hem online hemde yüzyüze...yalan dolan...
bi yere sadaka ver deseler param yok derdim ama falcilara maşallah doktugum para hesabi yok..
Sıkıldım is diyorlar is nerde fal sebebim is kaynakli askida gectim ama ortada tutan bisi yok neyle avutucam kendimi yani
Dua ediyorum saglikliyim cok sukur hayat guzel boylesi daha guzel tabiki

Fali birakmana sevindim thalix ama bu diger insanlarin beklentilerini yargilama hakkini kimseye vermez
Burda kimseyle tartismak istemedigimi dile getirdim ve altini cizerek soyluyorum kim ne fali atar beni ilgilendirmez herkes ozgurdur bunu basta belirttim cumlelerimi pas gecmissin sanirsam onemli degil.marple
Bu topicte kalmiycam.kizlar kendinize iyi bakin

Sıkıldım is diyorlar is nerde fal sebebim is kaynakli askida gectim ama ortada tutan bisi yok neyle avutucam kendimi yani
Canim bol dua et
fallara takildik diye zaten islerimiz kötüye gitti..duzelcek inss

[QUOTalix, post: 39348172, member: 105245"]Burda kimseyle tartismak istemedigimi dile getirdim ve altini cizerek soyluyorum kim ne fali atar beni ilgilendirmez herkes ozgurdur bunu basta belirttim cumlelerimi pas gecmissin sanirsam onemli degil.marple
Bu topicte kalmiycam.kizlar kendinize iyi bakin[/QUOTE]
snde canım dkkat et kendıne allaha emanetsin

Emine'ye yine fal attım. İlk falıyla tutarlı kısımlar da vardı, tutarsız kısımlar da. Akrep burcu özelliğini taşıyor diye yazmış benim fala da balık yemelisin yazmış. Bence bazı kısımları herkese aynı yazıp yolluyor bu Emine, emin oldum ben. Bu arada başka hesaptan attım.

Thalix seni severim ama bu yazdigin olmadi...

Nerdeyse 1.5 yildir topicteyim ve bu kadar suredede dunya ile falim var ve sonuc cok farkli oldu hicbirinin falda goremedigi birseyi yasadim gecen hafta ve tovbe ettim fala canim

Kizlar bir iki cumle yazmak istedim, cunku bir polemik baslatmis gibi oldum. Benim demek istedigim falin gunah oldugunu, paranin daha iyi yerlere harcanabilecegini hepimiz biliyoruz. Burada dua da paylasiyoruz biz. Kendi adima fallara umut baglamiyorum, benim icin farkli bir donem yeri gelicek birakacagim da ama bunun kararini ben veririm. Gercek hayatimda beni tanimayan kimse de cikip buradan bana akil veremez, kimse kusura bakmasin kimseye dusmez. Ha dertlestigim arkadaslarim olur onlardan yeri gelir akil da isterim. Arkadaslar burasi sadece bir forum, gercekte hepimizin bir hayati var ve her dakika selana olumlu konustu aman venus olumsuzdu diye dolanmiyoruz. Benim attigim fallarda oyle cok filan degil ama isteyen her dakika atar, isteyen de omrunu bir adama adar omrunce uxulur. Buna herkes kendi karar verir. Burada en kucugumuz 19 yasinda. Burada ders vermeyelim de vakit gecirelim, paylasalim olmaz mi :) Hepinizi seviyorum iyi ki fal atmisim d gelmisim buraya :))

arkadaşlar.. adını bir online fal sitesinden alınma topicde fallarla alakalı bu derece yargılayıcı konuşmalar insanların yanlış anlamasına sebebiyet verebilir. İdeal olan kimsenin hayatını fallarla idare etmesi değildir elbet ve buna katılmayacak kimse oldugunu sanmıyorum. Buna harcanan para da elbet çoktur. yıllarca sürüyosa tabi ki bir sıkıntı vardır.. falcıların dediği üzerinden bir gelecek inşa etmek tabi ki problemlidir.. ama birçokları için kendimde dahil fal baktırmak gercekten zorlu süreçlerde bir nevi kafa dağıtmak için kullanılan bir yöntem.. insanın böle darallı zamanında tabi yapabilecegi alternatifler var mesela profesyonel destek alınabilir bu da mümkün ..seansının en az 200 tl oldugu ve en az 10 seans gidilecegi düşünülürse onun da yatırımı az diil ve onu da denemiş bir kişi olarak her zaman işe yarayacagı da muaallak.. yanlış anlamayın falı savunmuyorum.. insanlar başta dini olmak üzere çeşitli sebeplerle fala karşı olabilir ya da hayatının bi döneminde hayatının çok içine yerleştirip sonra bıkmış da olabilir ya da falla yatıp kalkabilir , bunların hepsi tercihtir.. fal baktırmayı bırakma kararıda bir süreçtir, kimi sigaradan vazgeçemeyen gibi hiç vazgeçmez kimi dönemlik takılır, kimi ara ara ömür billah baktırır.. hayat , algı dönem vs meselesi...

isterseniz mesleki deformasyon deyin burda ders verir gibi yazdım ama insanların başkalarına bu kadar dikte edici yaklaşımları pek hoş olmuyo...

aman kızlar boşverin, takılın kafanıza göre. canınız istediğinde fal baktırın, canınız istemediğinde baktırmayın. fala yeri gelince bu tam bir saçmalık deyin, yeri gelince fal benim için terapi deyin. Fala devam edip etmeme özgür iradeye kalmış bir durum..

Thalix seni severim ama bu yazdigin olmadi...
Kotu niyetle yazmadi
Bizde o yollardan gectik
zaten iyi durumda olsak fala sarmazdik
elime bisey gecmedi
anlik mutlu olmami sağladı demek istedi
Bazi falcilarda yasli teyzeler ozellikle elif isik mi ne illa olmayacak diye diretir
olumsuz konusmaktan zevk alan bir grupta var yani..

Evet bizde o yollardan gectik dogru zamaninda hergun fal baktirirken simdi ayda bir belki baktiran biriyim ama ne kimsenin hergun baktirmasina laf ettim nede fala umut baglamasina fallara gore yasamasina bisey soyledim burda kimse kimseden ustun degil o yuzden kimsenin kimseyi yargilama hakki yok ayrica ozelden konustugum kisilerden gordugum durum bu demis bende thalixle ozelden cok konusmusumdur bu laflari demekki ustume alinmaliyim ben burda samimi bi ortam oldugunu dusunmustum demekki kimseye ozelimizi anlatmamaliymisiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…