- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
2 gün olması lazım canımKaç gun olmıcak((
Kimse kimseye akil vermiyor merak etme canimCok abartili cumlelerden hoslanmiyorum kendi adima herkesin kendi beklentisi kendi hayati ve kendi zamani.. Kendi fali kendi umutlari kendi acisi .. Herkes kararlar verir uygular kimse kimseye ornek olacak akil verecek durumda degil bana gore..
Fali birakmana sevindim thalix ama bu diger insanlarin beklentilerini yargilama hakkini kimseye vermezKimse kimseye akil vermiyor merak etme canim
Sıkıldım is diyorlar is nerde fal sebebim is kaynakli askida gectim ama ortada tutan bisi yok neyle avutucam kendimi yaniCanim fali birakmana sevindim
bende cok baktirdim zamaninda hem online hemde yüzyüze...yalan dolan...
bi yere sadaka ver deseler param yok derdim ama falcilara maşallah doktugum para hesabi yok..
Burda kimseyle tartismak istemedigimi dile getirdim ve altini cizerek soyluyorum kim ne fali atar beni ilgilendirmez herkes ozgurdur bunu basta belirttim cumlelerimi pas gecmissin sanirsam onemli degil.marpleFali birakmana sevindim thalix ama bu diger insanlarin beklentilerini yargilama hakkini kimseye vermez
Canim bol dua etSıkıldım is diyorlar is nerde fal sebebim is kaynakli askida gectim ama ortada tutan bisi yok neyle avutucam kendimi yani
Dua ediyorum saglikliyim cok sukur hayat guzel boylesi daha guzel tabiki
Bende buna inananlardanim ama cok gec anladim zararin neresinden donersem kardir diye dusunuyorumCanim bol dua et
fallara takildik diye zaten islerimiz kötüye gitti..duzelcek inss
Thalix seni severim ama bu yazdigin olmadi...Fal baktirip beklentiye giren her falci olmasada fal bakildiktan sonra bekleyen vs... belkide olmayacak duaya amin diyen olmayacak olaylari fallarda oldurmaya calisan....kendi dururmumuz iste en basitinden ilk baslarda bende beklentiye girdim inkarr etmiyorum ama 2 sene olmus artik ne beklentisi yani.. bana tarihte verilse bakmiyorum ve epeydur uzak kalmaya calisiyorum
Burda bazi özeldende tanidigim ve bu fal isini hayatinin merkezi haline getiren arkadaslar var zan altinda birakmak isteemmem isim veremem kim alinmak isterse alinabilir daha fazla yazmak istemiyorum bu konuda kavga ederiz baska bi sonuca ulasmaz yani
Nerdeyse 1.5 yildir topicteyim ve bu kadar suredede dunya ile falim var ve sonuc cok farkli oldu hicbirinin falda goremedigi birseyi yasadim gecen hafta ve tovbe ettim fala canimSıkıldım is diyorlar is nerde fal sebebim is kaynakli askida gectim ama ortada tutan bisi yok neyle avutucam kendimi yani
Dua ediyorum saglikliyim cok sukur hayat guzel boylesi daha guzel tabiki
Kotu niyetle yazmadiThalix seni severim ama bu yazdigin olmadi...
Evet bizde o yollardan gectik dogru zamaninda hergun fal baktirirken simdi ayda bir belki baktiran biriyim ama ne kimsenin hergun baktirmasina laf ettim nede fala umut baglamasina fallara gore yasamasina bisey soyledim burda kimse kimseden ustun degil o yuzden kimsenin kimseyi yargilama hakki yok ayrica ozelden konustugum kisilerden gordugum durum bu demis bende thalixle ozelden cok konusmusumdur bu laflari demekki ustume alinmaliyim ben burda samimi bi ortam oldugunu dusunmustum demekki kimseye ozelimizi anlatmamaliymisiz...Kotu niyetle yazmadi
Bizde o yollardan gectik
zaten iyi durumda olsak fala sarmazdik
elime bisey gecmedi
anlik mutlu olmami sağladı demek istedi
Bazi falcilarda yasli teyzeler ozellikle elif isik mi ne illa olmayacak diye diretir
olumsuz konusmaktan zevk alan bir grupta var yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?