Binnaz Abla

Gönderdim Güneşe beklemedeyim , dediklerinden çıkan oldu mu canım
eylül ekim ayları demişti zaten bana hep eylül dediler kiraze falanda.durumu bence gayet iyi bilior.bakalım çıkarsa zaten kimin dediği çıkmış yazıcam burdan.falcıkatinayıda çok beğendim ben öylesine göndermiştim halbuki 5 liraya baya baya iyi.bu arada utanıyorum şu an ne çok baktırmışım.

İnşallah çıkar canım ya senin de benim de tüm isteyen dileyenlerin de... Bana da kiraze eylül demişti zaten hemen hepsi eylül dedi ekime sarkma olabilir dedi , bir Nesibe bir de Serra önümüzdeki seneye zaman verdiler
Valla tellwedekiler beni sinir etmeye başladı bi daha göndermiyorum bi kirazeye gönderirim, saçma sapan nedenlerle fal iade etmeler 5 satır yorumlar ben daha iyi sallarım
O bu önemli değil bu akşam bişi olabilir
Eylül eylül dediler belki 11 Eylül 'de bugün de bişiler olabilir

bende telvedekileri öldürecektim bir tanesi vadivatan ismi beni 3 saat bekletti bi bakıor göründü bir bakmıor göründü sonra mesaj atmış bana iade ediyorum enerjimiz uyuşmadı diye.nasıl deli oldum.bi de riske giremem düşük puan verirsem bakmam diyenler var gelecekyıldızı misal bunu diyen.resmen saçmasapan bi site.baktım hergün 20 lira ver ver battım dedim hani anlık iyi hissedeyim diye sardım bu siteye yoksa yani saçma sapan bi yer.ama falcıkatina iyi gibi gerçekten.

O vadivatan banada aynı şeyi yaptı bende bakıyor sandım falınız yorumlanıyor diyodu sonra tekrar fal bekleniyo diyodu neyse bekledim biraz sonra falımı iade etti kaçıncı iade bi günde valla kimseye baktıramadım doğru düzgün en sonunda bi rehbere baktırdım kısacıktı
o gelecekyıldızı ayrı bi vaka zaten olanlara girmek istemiyorum
​

Kizlar baktirip begendigim falcilarin hepsi hemen hemen ayni tarihi vermisti bayram sonrasi eylul basi falan dedikleri gibi bu tarihte yani su son bi hafta bana tekrar adim atmaya basladi ama sanki benim istedigim yonde degil yani rezzan abla uyarmisti beni niyetiyle ilgili iyi hissetmiyorum diye banada oyle geldi neyse en azindan tekrar yaklasacagini bildiler

uzun bir aradan sonra öylesine serra ya göndermiştim. çok şaşırttı beni ya..peki sana gelecekle ilgili spesifik şeyler mi söyledi?

uzun bir aradan sonra öylesine serra ya göndermiştim. çok şaşırttı beni ya..peki sana gelecekle ilgili spesifik şeyler mi söyledi?

ben zaten nokta atışlarına çok şaşırdım hiç sormadığım bir insanı bile gördü benden hoşlanan,hatta kafamda bu insan için sevmiorum ama beni sevior diye onunla mı çıksam diye düşünüorum bunu aynen yazmış.bi de son günlerde baktırdığım fallar hep aynı bakalım az bi zaman kaldı gibi çıkarsa zaten direk yazıcam buraya.

kizlar nese ozisik a baktiran var mi acaba

ben baktırdım sakın baktırma, çok pollyana gerçekle ilgisi yok
ya kızlar ben bugün çok büyük hata yaptım şimdi şöle, bilgeye bugün fal baktırdım eski sevgilimin doğumgününü kutlamadığımı söledim o da kutlasan iyi olurdu onun da senle konuşmak istediği şeyler varmış bu sizin için iyi bir fırsat olurdu dedi. rezzan abla da bi önceki falında benzer bişi sölemişti, ben de gaza geldim 3 gün önceki doğumgününü kutladım, sonuç: tam bir rezillik..adam bi teşekkür etti başkada iyi bir şey demedi, azcık da totişi kalktı tabi, zaten arkadaşlarına bizim iş tamamen kapandı diyormuş.. off 3 ay geçti hala bu adamı seviyorum..

olan olmuş artık canım benim. üzülme boşver. artık önüne bak, o da kalkan totosuyla bir süre mutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…