Binnaz Abla

Ben bu aralar bu sayfadakı konuları anlayamıyorum kızlar.fal yanlış bışey evet bunu zaten bılıyoruz.içki içmek saglıgı bozar ama arada içiyoruz, geç uyumak saglıga zarar ama cogu gece gec yatıyoruz, çok fazla yemek yemek kılo aldırır saglık problemıne yol açar ama bazen fazla kacırabılıyoruz.kola mıdeye zarar ama içıyoruz.kısaca arkadaslar hergun aslında kotu oldugunu bıldıgımız herseyı bılebıle yapıyoruz.Evet keske yapmasak evet fal hem maddı en buyukte manevı kayıp kabul, ama nasılkı bır ınsana neden kola içiyosun neden az uyuyosun dıyıp eleştremıyosak fal gıbı konulardada herkes kendı fıkrını soyleyıp susmalı bence.artık hergun tartışma var bu sayfada cok degerlı arkadaslarımız bantlanıyo sıte yonetımıde bu sayfaları tartışalım dıye kullanmamıza hoş bakmıyo.burası kımsenın dını goruşunu sorgulucagı bır yer degıl.burası kalbı kırık olan hayatı sıkıntılı olan ınsanların bırbırlerıyle dertlstıgı yerı geldıgınde fıkır verdıgı yerı geldıgınde uyandırdıgı yerı geldıgınde de yoldaşlık yaptıgı bır topık.orta noktamızda ınternet uzerınden cesıtlı fal sıte ve orada fal bakan ınsanlar ıcın yorum ve fıkır paylaştıgımız bır dert koşesi.ben burdakı bırcok degerlı arkım sayesınde duaları ogrendım. Mutsuz anımda dertleştım bazen fıkır verdım karşı tarafa faydam oldu mutlu oldum i işe yaradı yasadıgım acı arkıma ornek oldum dıye.yerı geldı benım hatamı gorup aynısını yasamasınlar dıye özelımı anlattım yerı geldı özel sıkıntıları okuyup ders aldım,hayatta acılar için yalnız olmadıgımı gordum Rabbıme ısyanım dua ya dondu.yok fal gunah.bılıyoruzz, yok su sıte cok degerlı yok bu sıte soyle nedır bızı ne ılgılendırır.sankı o sıtenın cokda umrundayızz.bız burda bırbırımızı kırarken bantlanırken sıte devam edıyo.bırı cıkıyo sıtenın ıcerını anlamadan yok allah sıze akıl fıkır versın dıyo.cunku burayı sadece kahve falı yerı sanıyo.bızım normelde dertleşmelerımızı yerıne gore kendımızı unutup derdını anlatam bı arkımız ıcın uzulup fıkır verdıgımızı bılmıyor.bız bırbırımızde kendı hayatlarından kesıtler bulan yerıne gore abla kardes yerıne gore sırdaş oluyoruzx..yeter gercekten zaten hayatımız cok sıkıntılı zaten yorgunuz cogumux kımımız. Kayınvalıde adayından kaybetmış sevdıgını kımımız başka bı kızdan kımımız iş beklıyo kımımız eşini, kımımz evlat ıstıyo kımımız okul stresınde.Burada dışarıda dertleşemedıgımız sıkıntılarımızı adımızo vermeden rahatca anlatabılıyoruz.kıme ne zararımız var.eleştıren her arkadasa yazıyorum butun sayfaları okuyun.buraya uye olur aslında sıtede fal bakan yorumculara yazıyorum.bızler sızlerden cok daha fazla eleştrı kabul edıyoruz.ve yorumcular bız musterıyız, yemek yemeye gıttıgınız her lokantayı begenıyomuyuz, ? pişirdiğimiz her keke super olmuş dıyomuyuz? Yada okuldakı her ogretmenımızı sevıyomuyız? hAYır o zaman baktırgımız her fal sıtesını her falcıyı her yorumu begenmek zorunda da degılızz..hepımız bırbırımızın acısını, sıze yorum atmak ıcın maddı olarak cektıgımız zorlugu bıldıgımız için elbette bırbırımıze yasadıgımız deneyımlerı paylaşıp uyarıyoruz.acaba sızler kendı sızın gıbı yorum yapan falcı arkadslarınızla bızı hıc mı eleştırmıyosunız? Herkes kendı tarafıyla karşı tarafı konuşur.ben şu falcı bılmıyo baktırnsyım derim, sızde kendı aranızda su danışan cok soru soruya takıntılı dersınız, tek fark bız durustce burda acık acık yazıyoruz sız tanık oluyosunuz, bız sızın dusuncelerınızı takıp edecek bır yer bulamıyoruz.onun için burası bızım sayfamız gelıp misafırımız olucaksanız buyrun basımızla acık acıkta yazın ben fal bakan bır yorumcunuzum dıye fıkrunızı paylaşın adınızı vermeden elbette, bızı uyarın yanlış bı fal beklentımız varsa.ama durust olun, burdakı herkes kım ne der kım benı tanır demeden acık acık mertce anlatıyo derdını, hıç bışeyde kaybetmıyoruz.dını acıdan fıkır yazam arkadaslar evet fal yanlış bışey ama her koyunun kendı bacagından asılacagı bır konu bırakın bız Rabbımızle aramızdakı vıcdan ve dua konusunu bıreysel olarak yasayalım.artık kavga ve tartışma ıstemıyoruzz bu sıtede.bız bu degılız cunku.dostlar ıyıkıde varsınız....

Ben akil vermek icin yazmadim
ama eski bir fal muptelasi oldugum icin sizi kendime benzettim
ondan yazdim
herkesin kendi hayati kimseye karismam
ben fayda gördüm birakmakla paylastim
herkese iyi gunler
kotu bir niyetim yoktu...
siz fal baktirin devam edin benim icin ne sorun olabilir ki?banane yani..

Benim anlayamadığım konu bir de şu; Dini boyutuna hiç girmeyecem çünkü hepimiz neyin ne olduğunu biliyoruz. Sırf birilerine baktırdığı fallar çıkmadı diye herkesi sanki aklı kıtmış gibi muameleye tabi tutmak da neyin nesi? Çıkar ya da çıkmaz kimse burada bakılan fallar %100 çıkacak diye bir şeyin olmayacağını biliyor. Kendi adıma an ile ilgili bilgiler benim için daha önemli şahsen ve bi dünya da fal baktırdım ama bu bana ya ben baktırdım zamanında siz baktırmayın deme hakkını vermiyor tabi. Hepimizin tecrübeleri var, kimse kimsenin derdini onun kadar yoğun yaşayamaza burada yeri geliyor hafifletmeye çalışıyoruz derdine ortak olmaya çalışıyoruz. Birimizin küçücük bir mutluluğu o gün resmen moral oluyo hepimize ama herkes özgür iradesiyle hareket etme lüksüne sahip. Burada falları çıkan bir sürü arkadaşımız da var hiç çıkmayan da var. Çıkmayanlar sırf çıkmadı diye kimseyi eleştirme hakkına ya da demoralize etme hakkına sahip değil. Ben de asıl fal konum dışında çünkü verilen tarih daha gelmedi, söylenen diğer şeyleri yaşadım ne yani? Benim kafam basmıyo mu? Ya da fallarım %100 çıkacak diye bir kural mı var? Bu benim kimseyi eleştirebileceğim anlamına gelmez. Ben sadece zaman zaman samimi olduğum özelden de reelden de görüştüğüm arkadaşlarıma hadi bekleyelim çok baktırdık biraz akışına bırakalım derim çünkü birlikte o süreç abartmışızdır falı ve ara verelim diye birbirimize telkinde bulunuruz ama hayır ben baktırayım diyene de karışamam

Asil konu zaten hic cikmaz
cikiyorsa hala neden mutlu son yok
hala baktiriyorsunuz
neyse herkesw iyi fallar

Asil konu zaten hic cikmaz
cikiyorsa hala neden mutlu son yok
hala baktiriyorsunuz
neyse herkesw iyi fallar
Keşke iyice takip etseymişin çıkanları da görürmüşsün ama kimse burada senden daha akıllı olmadığı için haklısın %100 beklenti içerisinde çıkacak diye bekliyorz. Aklımız o kadar yetiyor

Ciktiysa niye mutlu son yok?
Hepiniz burdasiniz
neyse iyi gunlerr

Hepiniz burdasiniz
neyse iyi gunlerr
Vur kaç yapma canım :))) Bunu bile algılayamamışsın, burada falı bırakmış arkadaşlarımız da var hani sizin algılayamadığınız dostluk kavramı var, sırf onun için forumda bulunan arkadaşlarımız var. Ben de ara verdim ama buradayım. Benim için buradaki dostluklar hadi benim işim bitti sizinle geçirdiğim vakit yeter, hadi eyvallah olayı değil. Çünkü ben insana değer veriyorum, ama bunu da anlayamamışsın o yüzden daha fazla burada konuşma istersen çünkü her söylediğin çürütülüyor, eksik bilgiyle dolu konuşulmaz

Yoo hicbiri curtulemedi
hala falci ismi veriliyor
hala o gelmeyen tarih bekleniliyor
kim evlendo sevdigine kavustu
ben goremedim
neyse artik yazmicam
iyi niyetle yazdigim yazı bu kadar carpitilir

kızlar biraz sakin olur musunuz?burada sadece fal olayları konusulmuyor dün mesela ben çok kötü oldugumu içimin daraldığını buraya yazdım burada konustuk ve rahatladım hemen uyuyakalmısım..birbirimize destekte oluyoruz..fallar çıkacak diye bir kural yok ben iyi oldugum 2 yıl boyunca fal baktırmadım ama insan çıkmaza düşünce her şeyi yapıyor abartanlarımızda var falı benim gibi.. hiç baktırmayanlarda var ama konusuyoruz burada kafa dagıtıyoruz.hepimizin yaşı büyük küçükte değil..renkler ve zevkler tartısılmaz..herkes istediğini yapıyor paylasıyor ne var bunda..

Hepiniz burdasiniz
neyse iyi gunlerr

Hayati ne kadar basit goruyorsunuz oyle, mutlu son yok mu diyorsunuz daha. Anlatamadik mi fallari mutlu sona ulasmak icin atmiyoruz, hobimiz bu arkadas size ne! ayrica mutlu son kime gore neye gore. Ben zaten mutluyum, mutlu sona ulasmama gerek yokki su donem sıkıntılıyımdır da size ne. Valla gorunen o ki biz sizden daha mutluyuz, sizde de mutlu sona ulasmis bir hava yok.

Evlilik takıntını anlayamadım ama sevdiğine kavuşan da var kavuşamayan da var. Banlanacağımı biliyorum senin gibi her gün birileri türer oldu burada huzuru kaçırmak için ama kimsenin senin aklına ihtiyacı yok. kimse senin gibi işim bitene kadar dostuz işim bitince umurumda olmazsınız mantığında değil. Anlayamazsın o yüzden ...

Şimdiden vedalaşayım kızlaaaaar :))) Hergün bunun gibi kendini alim sananlardan sıkıldım burada huzur kaçırmak için mutsuzluğun dibine vurmuş fakat dostluktan ve paylaşımdan zerre kadar anlamayanlar yüzünden birileri banlanıyor. Ben de bu arkadaş sayesinde banlanırım şimdiden vedalaşayım :))) Arkadaşın aklı sayesinde boyu bir karış uzamış, başı göğe ermiş o yüzden mutlu olana da haset mutsuz olana da tahammül edemiyor anlaşılan :)

Ben mi isim biitene kadar dostluk kuruyorum
dostum hayal dünyasında yasiyosun anladim da neden tanımadığın insanlara sariyorsun

Hayal dünyasında yasayin ya banane
benim param cebimde en azindan
iyi niyetle yorim yaptim
gidin sadaka verin
istedikleriniz olur belki dedim
hata ettim hadi bye

Ben mi isim biitene kadar dostluk kuruyorum
dostum hayal dünyasında yasiyosun anladim da neden tanımadığın insanlara sariyorsun
Ben mi sardım sen mi dalıp topiğe sardın? Okuduğunu anlamıyosun halen daha söyleniyosun. Ben sana diyorum ki burada fal baktırmayan arkadaşlarımızda dostlukları nedeniyle topikte diyorum ama insan anlamayınca tabi zorlamanın mantığı yok, kusura bakma kendi pencerenden bakarak mutlulular dilerim

Hayal dünyasında yasayin ya banane
benim param cebimde en azindan
iyi niyetle yorim yaptim
gidin sadaka verin
istedikleriniz olur belki dedim
hata ettim hadi bye

senin mutlu sonun yok , fallaın çıkmadı diye mi saldırgan tavırların var anlamadım ki :)))
Kim ne isterse yapar yaa kime ne arkadaşım !
Hepimiz belli yaşa gelmiş insanlarınız kimsenin aklına ihtiyacımız yok .

valla bende dayanamadımmm bluemimm :)
Sonumu biliyorum ama hakkınızı helal edinn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…