aaa nedenaudrey de banlanmışaudreyim seni seviyorum
Dün biri daha hortladı ya ondan kuzum. Artık kabak tadı verdi insanların saçmalıkları, resmen huzur bozulduaaa neden(
Keşke iyice takip etseymişin çıkanları da görürmüşsün ama kimse burada senden daha akıllı olmadığı için haklısın %100 beklenti içerisinde çıkacak diye bekliyorz. Aklımız o kadar yetiyorAsil konu zaten hic cikmaz
cikiyorsa hala neden mutlu son yok
hala baktiriyorsunuz
neyse herkesw iyi fallar
Ciktiysa niye mutlu son yok?Keşke iyice takip etseymişin çıkanları da görürmüşsün ama kimse burada senden daha akıllı olmadığı için haklısın %100 beklenti içerisinde çıkacak diye bekliyorz. Aklımız o kadar yetiyor
Vur kaç yapma canım :))) Bunu bile algılayamamışsın, burada falı bırakmış arkadaşlarımız da var hani sizin algılayamadığınız dostluk kavramı var, sırf onun için forumda bulunan arkadaşlarımız var. Ben de ara verdim ama buradayım. Benim için buradaki dostluklar hadi benim işim bitti sizinle geçirdiğim vakit yeter, hadi eyvallah olayı değil. Çünkü ben insana değer veriyorum, ama bunu da anlayamamışsın o yüzden daha fazla burada konuşma istersen çünkü her söylediğin çürütülüyor, eksik bilgiyle dolu konuşulmazCiktiysa niye mutlu son yok?
Hepiniz burdasiniz
neyse iyi gunlerr
Yoo hicbiri curtulemediVur kaç yapma canım :))) Bunu bile algılayamamışsın, burada falı bırakmış arkadaşlarımız da var hani sizin algılayamadığınız dostluk kavramı var, sırf onun için forumda bulunan arkadaşlarımız var. Ben de ara verdim ama buradayım. Benim için buradaki dostluklar hadi benim işim bitti sizinle geçirdiğim vakit yeter, hadi eyvallah olayı değil. Çünkü ben insana değer veriyorum, ama bunu da anlayamamışsın o yüzden daha fazla burada konuşma istersen çünkü her söylediğin çürütülüyor, eksik bilgiyle dolu konuşulmaz
Ciktiysa niye mutlu son yok?
Hepiniz burdasiniz
neyse iyi gunlerr
Ben mi isim biitene kadar dostluk kuruyorumEvlilik takıntını anlayamadım ama sevdiğine kavuşan da var kavuşamayan da var. Banlanacağımı biliyorum senin gibi her gün birileri türer oldu burada huzuru kaçırmak için ama kimsenin senin aklına ihtiyacı yok. kimse senin gibi işim bitene kadar dostuz işim bitince umurumda olmazsınız mantığında değil. Anlayamazsın o yüzden ...
Hayal dünyasında yasayin ya bananeŞimdiden vedalaşayım kızlaaaaar :))) Hergün bunun gibi kendini alim sananlardan sıkıldım burada huzur kaçırmak için mutsuzluğun dibine vurmuş fakat dostluktan ve paylaşımdan zerre kadar anlamayanlar yüzünden birileri banlanıyor. Ben de bu arkadaş sayesinde banlanırım şimdiden vedalaşayım :))) Arkadaşın aklı sayesinde boyu bir karış uzamış, başı göğe ermiş o yüzden mutlu olana da haset mutsuz olana da tahammül edemiyor anlaşılan :)
Ben mi sardım sen mi dalıp topiğe sardın? Okuduğunu anlamıyosun halen daha söyleniyosun. Ben sana diyorum ki burada fal baktırmayan arkadaşlarımızda dostlukları nedeniyle topikte diyorum ama insan anlamayınca tabi zorlamanın mantığı yok, kusura bakma kendi pencerenden bakarak mutlulular dilerimBen mi isim biitene kadar dostluk kuruyorum
dostum hayal dünyasında yasiyosun anladim da neden tanımadığın insanlara sariyorsun
Hayal dünyasında yasayin ya banane
benim param cebimde en azindan
iyi niyetle yorim yaptim
gidin sadaka verin
istedikleriniz olur belki dedim
hata ettim hadi bye
Baydin artik yeter yaHayal dünyasında yasayin ya banane
benim param cebimde en azindan
iyi niyetle yorim yaptim
gidin sadaka verin
istedikleriniz olur belki dedim
hata ettim hadi bye
Evlilik takıntını anlayamadım ama sevdiğine kavuşan da var kavuşamayan da var. Banlanacağımı biliyorum senin gibi her gün birileri türer oldu burada huzuru kaçırmak için ama kimsenin senin aklına ihtiyacı yok. kimse senin gibi işim bitene kadar dostuz işim bitince umurumda olmazsınız mantığında değil. Anlayamazsın o yüzden ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?