Binnaz Abla

valla bende dayanamadımmm bluemimm :)
Sonumu biliyorum ama hakkınızı helal edinn :))
Aynen canım ben de o yüzden peşinen vedalaştım :))) banlanmam garanti :)) hergün yeni biri dalıyo aklı sıra buraya. bunların asıl derdi bizim fallar değil, mutsuzluklarını kusmak bence onu anladım :))

Gidin sadaka verin dedik diye
Ben tavsiye verdim
gordum ki hata yaptim
siz falcilarda yatin medet umun..

Aynen canım ben de o yüzden peşinen vedalaştım :))) banlanmam garanti :)) hergün yeni biri dalıyo aklı sıra buraya. bunların asıl derdi bizim fallar değil, mutsuzluklarını kusmak bence onu anladım :))

Hahahahhaha

Haklısın tatlım şunlara prim vermeyeyim diyorum da duramıyorum artık :))

onlar bulmuşlar doğru yolu bi biz kalmışız he anam hee hadi selametlee

Gidin sadaka verin dedik diye

Ben tavsiye verdim
gordum ki hata yaptim
siz falcilarda yatin medet umun..

SANANEEEEEEE
canım ne isterse onu yaparım istersem falcılarda yatıp kalkarım hey allahım yaa
Kimin kimnden ne umduğu çok belli oluyor şuan zaten kasma kendini !!

Hahahahhaha

Haklısın tatlım şunlara prim vermeyeyim diyorum da duramıyorum artık :))

onlar bulmuşlar doğru yolu bi biz kalmışız he anam hee hadi selametlee
Aynen valla sonra bir de tavsiye verdim diyolar :))) Ben falıma da baktırım sadakamı da veririm ibadetimi de yaparım. Bunları kendisi geç öğrenmiş gelmiş akıl satıyo tövbe tövbeeee. Yahu bunları zaten biliyoruz da kime ne yani? Mutsuzluğunu git başka yerde kus sanki buradakilerin aklı kıt

SANANEEEEEEE
canım ne isterse onu yaparım istersem falcılarda yatıp kalkarım hey allahım yaa
Kimin kimnden ne umduğu çok belli oluyor şuan zaten kasma kendini !!
Sadaka verin hayir isleyin diyen insana
sananeee diye yorum
evet anladim zaten artik
allah görüyor kalbimi kotu niyetle yazmadim

Benim gibi dogru yolu bulsaydin zaten artik fal baktirmazdin.kimseye aklin kit demedik.

sananeee diye yorum
evet anladim zaten artik
Senin aklın yeni başına gelmiş oysa bizlerin bunları yapmadığını nereden biliyosun? yahu sen anlayamıyomusun anlatmaya çalışıyoruz anlamamakta direniyosun. Nereden biliyosun bizim bunları yapmadığımızı? inan sana cevap veriyo olmam bile aslında sadaka emin ol

Benim gibi dogru yolu bulsaydin zaten artik fal baktirmazdin.kimseye aklin kit demedik.
Ben zaten doğru yoldayım demek ki sen yanlış yollardaymışsın. Fal baktırmak beni çok şükür yoldan çıkarmadı ama sen yoldan çıkmışsın demek ki zamanında. Seni asıl ben yoluma davet ederim çünkü sen doğru sandığın yolda bile değilsin daha

sananeee diye yorum
evet anladim zaten artik

sen sürekli yanımdamısın benim ne yaptığımı sen nerden biliyosun ???
İbadetimi nasıl yapacağımı sana mı sorucam ?
bize ne senin yaptığn iyiklerlerden sadakalardan ?
bastıra bastıra yok dua ediyorum sürekli yok sadaka veriyorum diye belirtiyosun ki
" Bir elin verdiğini diğeri görmeyecek demişler , ibadetin gizli yapılanı makbuldür " buda kulağına küpe olsun .
Hadi selametle

Inancli kadin fal baktirmaz çünkü.kuranda belli ac oku.bunlari bilip ozumseyen insan fal baktirmaz.okumussun ama okudugunu anlayamamissin belli.

Allah neyi neden yazdigimi biliyor
o yüzden sikinti yok
baydiniz yeter artik
piskolojinizdw bozulmuş sizin
sardiniz basima

Kafa basmıyo onu anladım. Şu anda bu topiktekilerin günahını alarak zaten o sadakaları da hayır işleri de uçtu gitti haberi yok

Kizlar yine ne oldu ya ya he diyip gecin gerkes birbirini biliyor burada yapmayin iste bizbize mutluyuz kim gelip ne diyip gidicekse gitsin, bu arada hanimefendinin falin gunah oldugu o yuzden isimizin rast gitmedigi hakkindaki sozlerine katiliyorum aslinda kizlar olabilir gercekten ya.

sananeee diye yorum
evet anladim zaten artik

Allah bi de goruyor ilk cevap yazan olarak ben de kotu niyetle yazmadim. Tarziniz yanlis hanimefendi. Arkadaslar ben biraktim mutluyum sizler nasilsiniz diye yazilir. Ben cok sukur kurtuldum, sadaka veriyorum hocalara gidiyorum sizler de dogru yolu bulun tarzinda yazilmaz, yazarsaniz boyle anlasilir.

Inancli kadin fal baktirmaz çünkü.kuranda belli ac oku.bunlari bilip ozumseyen insan fal baktirmaz.okumussun ama okudugunu anlayamamissin belli.

Madem inançlı kadın fal baktırmaz neden bu zamana kadar baktırdınız. Fallarınız tutmayınca bırakmışsınız fal baktırmayı tutsaydı inançlı mı olacaktınız yani :)

Sen sonradan dinini öğrenmişsin anladık. Ben de diyorum ki ibadetimi de aksatmam, hayır işimi de yaparım ama günahımı da ben çekerim sa-na ne????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…