- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Aynen canım ben de o yüzden peşinen vedalaştım :))) banlanmam garanti :)) hergün yeni biri dalıyo aklı sıra buraya. bunların asıl derdi bizim fallar değil, mutsuzluklarını kusmak bence onu anladım :))valla bende dayanamadımmm bluemimm :)
Sonumu biliyorum ama hakkınızı helal edinn :))
Ben tavsiye verdimsenin mutlu sonun yok , fallaın çıkmadı diye mi saldırgan tavırların var anlamadım ki :)))
Kim ne isterse yapar yaa kime ne arkadaşım !
Hepimiz belli yaşa gelmiş insanlarınız kimsenin aklına ihtiyacımız yok .
Alinti yapmayinBaydin artik yeter ya
Aynen canım ben de o yüzden peşinen vedalaştım :))) banlanmam garanti :)) hergün yeni biri dalıyo aklı sıra buraya. bunların asıl derdi bizim fallar değil, mutsuzluklarını kusmak bence onu anladım :))
Gidin sadaka verin dedik diye
Ben tavsiye verdim
gordum ki hata yaptim
siz falcilarda yatin medet umun..
Aynen valla sonra bir de tavsiye verdim diyolar :))) Ben falıma da baktırım sadakamı da veririm ibadetimi de yaparım. Bunları kendisi geç öğrenmiş gelmiş akıl satıyo tövbe tövbeeee. Yahu bunları zaten biliyoruz da kime ne yani? Mutsuzluğunu git başka yerde kus sanki buradakilerin aklı kıtHahahahhaha
Haklısın tatlım şunlara prim vermeyeyim diyorum da duramıyorum artık :))
onlar bulmuşlar doğru yolu bi biz kalmışız he anam hee hadi selametlee
Sadaka verin hayir isleyin diyen insanaSANANEEEEEEE
canım ne isterse onu yaparım istersem falcılarda yatıp kalkarım hey allahım yaa
Kimin kimnden ne umduğu çok belli oluyor şuan zaten kasma kendini !!
Benim gibi dogru yolu bulsaydin zaten artik fal baktirmazdin.kimseye aklin kit demedik.Aynen valla sonra bir de tavsiye verdim diyolar :))) Ben falıma da baktırım sadakamı da veririm ibadetimi de yaparım. Bunları kendisi geç öğrenmiş gelmiş akıl satıyo tövbe tövbeeee. Yahu bunları zaten biliyoruz da kime ne yani? Mutsuzluğunu git başka yerde kus sanki buradakilerin aklı kıt
Senin aklın yeni başına gelmiş oysa bizlerin bunları yapmadığını nereden biliyosun? yahu sen anlayamıyomusun anlatmaya çalışıyoruz anlamamakta direniyosun. Nereden biliyosun bizim bunları yapmadığımızı? inan sana cevap veriyo olmam bile aslında sadaka emin olSadaka verin hayir isleyin diyen insana
sananeee diye yorum
evet anladim zaten artik
allah görüyor kalbimi kotu niyetle yazmadim
Ben zaten doğru yoldayım demek ki sen yanlış yollardaymışsın. Fal baktırmak beni çok şükür yoldan çıkarmadı ama sen yoldan çıkmışsın demek ki zamanında. Seni asıl ben yoluma davet ederim çünkü sen doğru sandığın yolda bile değilsin dahaBenim gibi dogru yolu bulsaydin zaten artik fal baktirmazdin.kimseye aklin kit demedik.
Sadaka verin hayir isleyin diyen insana
sananeee diye yorum
evet anladim zaten artik
Bildirim geliyosa cevap verme hayret bisey ya hala yaziyosun hala cevap veriyosun hala burdasin sabahtan beri biktirdin ya.Alinti yapmayin
sizde baydiniz
nerden yazdim ya buraya
Bildiri geliyo surekli
Inancli kadin fal baktirmaz çünkü.kuranda belli ac oku.bunlari bilip ozumseyen insan fal baktirmaz.okumussun ama okudugunu anlayamamissin belli.Senin aklın yeni başına gelmiş oysa bizlerin bunları yapmadığını nereden biliyosun? yahu sen anlayamıyomusun anlatmaya çalışıyoruz anlamamakta direniyosun. Nereden biliyosun bizim bunları yapmadığımızı? inan sana cevap veriyo olmam bile aslında sadaka emin ol
Allah neyi neden yazdigimi biliyorsen sürekli yanımdamısın benim ne yaptığımı sen nerden biliyosun ???
İbadetimi nasıl yapacağımı sana mı sorucam ?
bize ne senin yaptığn iyiklerlerden sadakalardan ?
bastıra bastıra yok dua ediyorum sürekli yok sadaka veriyorum diye belirtiyosun ki
" Bir elin verdiğini diğeri görmeyecek demişler , ibadetin gizli yapılanı makbuldür " buda kulağına küpe olsun .
Hadi selametle
Kafa basmıyo onu anladım. Şu anda bu topiktekilerin günahını alarak zaten o sadakaları da hayır işleri de uçtu gitti haberi yoksen sürekli yanımdamısın benim ne yaptığımı sen nerden biliyosun ???
İbadetimi nasıl yapacağımı sana mı sorucam ?
bize ne senin yaptığn iyiklerlerden sadakalardan ?
bastıra bastıra yok dua ediyorum sürekli yok sadaka veriyorum diye belirtiyosun ki
" Bir elin verdiğini diğeri görmeyecek demişler , ibadetin gizli yapılanı makbuldür " buda kulağına küpe olsun .
Hadi selametle
Sadaka verin hayir isleyin diyen insana
sananeee diye yorum
evet anladim zaten artik
Inancli kadin fal baktirmaz çünkü.kuranda belli ac oku.bunlari bilip ozumseyen insan fal baktirmaz.okumussun ama okudugunu anlayamamissin belli.
Kafa basmıyo onu anladım. Şu anda bu topiktekilerin günahını alarak zaten o sadakaları da hayır işleri de uçtu gitti haberi yok
Sen sonradan dinini öğrenmişsin anladık. Ben de diyorum ki ibadetimi de aksatmam, hayır işimi de yaparım ama günahımı da ben çekerim sa-na ne????????????????Inancli kadin fal baktirmaz çünkü.kuranda belli ac oku.bunlari bilip ozumseyen insan fal baktirmaz.okumussun ama okudugunu anlayamamissin belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?