Binnaz Abla

Cok haklisin canim ki fal baktirmayi birakip halimizi hatrimizi sormaya gelen cok arkadasimiz oldu

Madem inançlı kadın fal baktırmaz neden bu zamana kadar baktırdınız. Fallarınız tutmayınca bırakmışsınız fal baktırmayı tutsaydı inançlı mı olacaktınız yani :)
İşte bu yaaa. Anlamıyo gerçekten anlamıyo. Hem buraya dalıp ahkam kesen kendisi sonrada utanmadan pişkin pişkin bana sardınız diyo

Kizlar yine konuyla uzaktan yakindan alakasiz sorularimla konuyu dagitabilir miyim acaba denemesi yapiyorum suan bu selenanin su fali iade etmek gibi huylari var mi ay valla cok uzulurum bi keresinde burda kiraze firtinasi esti kadin benim falimi bisey goremiyorum diye iade etmisti ya ogun bugundur tellweden korkuyorum

Sadaka verin hayir isleyin diyen insana
sananeee diye yorum
evet anladim zaten artik
allah görüyor kalbimi kotu niyetle yazmadim

Merhaba,
Kötü bir niyetle yazmadığınız doğru olabilir fakat yazınız karşıdakiler tarafından yanlış anlaşılabilecek durumda bunun sebebi de dinden vurmanız bence.
Sadaka vermek, hayır işlemek tabi ki güzel fakat burdan bakıldığında yaptıklarımızı sorgulayan bir tavrınız anlaşılıyor.
Allah ile insan arasında olan şeyler sadece tavsiye niteliğinde kalmalı ve başka kişiler tarafından uzatılmamalı sonuçta buradaki en küçük olarak yaşımız 19. Az çok neyin ne olduğunu biliyoruz ki benim katıldığım yerler de var ilk yazınızda.
Burda belki hayatına fallarla yön verenler de vardır onlar da zamanı gelince öğrenecekler doğru olmadığını fakat lütfen kimsenin sevabına/hayrına gerekenden fazla yorumda bulunmayın. Bir kere inandığınız şeyle ters düşer bu.
Sadece bunu yazmamın sebebi '' Madem öylesiniz neden hepiniz burdasınız,mutlu değilsiniz.'' tarzı söylemlerinizin samimi/iyi niyetli olduğuna inanamamam.
Herkesin kendinde derdi var ve atlatma şekli malesef aynı olmuyor. Ben inanan bir insan olmayabilirim, kendimi böyle sakinleştiriyor olabilirim. Saygı bekliyorsanız lütfen siz de saygı gösterin.
Tavsiyeleriniz ve iyi niyetiniz için teşekkür ederiz. Dikkate alınması gereken güzel öğütler.
Hoşçakalın.

Inancli kadin fal baktirmaz çünkü.kuranda belli ac oku.bunlari bilip ozumseyen insan fal baktirmaz.okumussun ama okudugunu anlayamamissin belli.

İnançlı insan başkalarının dinine-inancına da karışmaz. Ahirette her koyun kendi bacağından asılır. Ki o kadar cinayet,tecavüz,hırsızlık,hak yiyen, fuhuş yapan varken sadece kafasını dağıtmak için fal baktıran birine söylediklerinize bakın.
Lütfen daha fazla uzatmayın. Konuyu kapatalım tadı kaçtı.

Selena benim falımı bir kere iade etmişti başka falcılara düşük puan verdiğim için. Ama daha sonra attığım su falını yorumlamıştı bana pek uymadı falı çok sıradandı ama memnun olan çok kişi var.

Sanirim su fali degisik bir fal yani su falindan once edilmesi gereken bi suru dua falan var diye biliyorum acaba usulune gore bakiliyor mu internet sitelerinde en cok mrk ettigim konu bu. Cidden fal cok degisik bi olay ya, ben bu enerji uymasi meselelerine hic inanmazdim bilen herkese bilir diye dusunurdum ama oyle olmuyormus gercekten. Cok enteresan

Kizlar daha once belki soylemisimdir benim kibrista bi falcim var ogrenci bi cocuk burda hani kan falindan bahsetmistim ya ona bakan iste ben bi keresinde ona tarot falina inanmiyorum demistim, inanmazsin tabi 64 kartla tarot mu olur demisti. Nasil yani demistim meger cocuun destesinde 200 kusur kart varmis enteresan degil mi? Bir de asla dokundurtmuyor kartlarina

Kapadim kapadim
inancli insanim cok sukur
Bu bilince erdim
faldan medet ummuyorum artik

Bana bugüne kadar tek tutturan kişi melek öz'dü maalesef o da gelmiyor artık. Geçen gün venüsamber'e baktırdım nasıl bir enerjisi var bilemedim hep olumsuz konuşmuş ve ses tonundan içim sıkıldı bir daha baktıracağımı sanmıyorum.Emineyi çok severim ama hiç bir dediğini yaşamadım.Hafif eğik yürüğen biri beni beğeniyormuş,balık etli bir adam beni düşünüyormuş,m harfli erkekler benle evlenmek istiyorlarmış,iş yerimde de 2 kişi varmış benden hoşlanan ama ben halen bekarım yine de eğlencesine baktırırım o kadına.

yoo gecen gün bir kadına gittim kadın Allah diyor namaz diyor başka bir şey demiyor kadını görünce rahatsız oldum hatta enerji tutmadı büyük ihtimalle.beş dakika baktı yirmi lira aldı bir de parayı beğenmedi başta arkadaşa.biz fal baktırıyoruz ediyoruz tamam ama inancımızı da kimse sorgulayamaz yani.

Hahaha canim venusun sesinden kotu etkilenmis olmandan ve bilmese bile emineye yine baktiririm demenden dolayi, seni kendime cok benzettim ayni seyleri dusunuyorum cunku ama ben falda karsimizdakine gonderdigimiz enerjinin cok onemli oldugunu dusunuyorum. Eger enerjimiz iyiyse fali bekleme surecinde, tutturuyor karsimizdaki. Mesela dun gece laf olsun torba dolsun diye adayla melihe attim ama burda dalga falan gectim cidden de kotu bir fal geldi, ama ecem ilk ciktiginda herkes ecemi konusunca o kdr merakla ve heyecanla bekledim ki fali, cidden tutarli bi fal geldi. Bence enerji uymamasi olayi da tam olarak bu

canim ya, ne zmndir aklimda bisey vardi da hic konu acilmadi bahsedemedim. Gecen ay bu benimkiyle gorustugumde, o kdr mutlu olmustum ki, dedim elimden geldigince hayir isliyim. Iste biraz market alisverisi falan yaptim zaten ogrenciyim oyle cok bsy alamadim ama neyse aldim bi arkadasim cok fakir bi aileye goturdu beni, cidden evleri yasadiklari yer o kdr kotuydu ki, cocuklarina esine kanim cok isindi ama gel gorki kadina hic kanim isinmadi ya, kadin da fal bakti ama ay cok gunaha giriyorum suan hii ay kapat kapat fincani bakmayalin sikintin var hayirlisi de kizim falan gibi konustu benimle. Ama kendimi bile suclu hissettim insan yardima gittigi evde niye burdayim ya diye dusunur mu? Kadinin acaip kotu bi emerjisi vardi kendimi o kdr kotu hissettim ki hatta evden cikarken allahim bu yardimin hayri varsa o da sevdgm kisinin hayrina olsun ben istemiyorm bu yardimin hayrini dedim ya

aynı şey benim için geçerli kuzum ki kadında benden hoslanmadı bir şeyler ikram etti yemedim evden zor attım kendimi...valla ya anlamıyorum bend e artık sen iyiliğini yapmıssın Allah görüyor bunları belki de gönlümüzdekiler hayırlı değildir daha iyileri çıkacak hatta iyileri çıkacak..hani bir söz varya durum aynen bu:
'Eğer Allah seni bana yazmışsa,benden kaçışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok.' .

Ne guzel soyledin canim, durum aynen de bu vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…