Allah bi de goruyor ilk cevap yazan olarak ben de kotu niyetle yazmadim. Tarziniz yanlis hanimefendi. Arkadaslar ben biraktim mutluyum sizler nasilsiniz diye yazilir. Ben cok sukur kurtuldum, sadaka veriyorum hocalara gidiyorum sizler de dogru yolu bulun tarzinda yazilmaz, yazarsaniz boyle anlasilir.
İşte bu yaaa. Anlamıyo gerçekten anlamıyo. Hem buraya dalıp ahkam kesen kendisi sonrada utanmadan pişkin pişkin bana sardınız diyoMadem inançlı kadın fal baktırmaz neden bu zamana kadar baktırdınız. Fallarınız tutmayınca bırakmışsınız fal baktırmayı tutsaydı inançlı mı olacaktınız yani :)
Sadaka verin hayir isleyin diyen insana
sananeee diye yorum
evet anladim zaten artik
allah görüyor kalbimi kotu niyetle yazmadim
Inancli kadin fal baktirmaz çünkü.kuranda belli ac oku.bunlari bilip ozumseyen insan fal baktirmaz.okumussun ama okudugunu anlayamamissin belli.
Su falı çıktı mı size?Selena benim falımı bir kere iade etmişti başka falcılara düşük puan verdiğim için. Ama daha sonra attığım su falını yorumlamıştı bana pek uymadı falı çok sıradandı ama memnun olan çok kişi var.
Selena benim falımı bir kere iade etmişti başka falcılara düşük puan verdiğim için. Ama daha sonra attığım su falını yorumlamıştı bana pek uymadı falı çok sıradandı ama memnun olan çok kişi var.
hayır dediğim gibi çok sıradan bir faldı anı bile bilememişti bende selenaSu falı çıktı mı size?
Peki size çıkan var mı hiç? Merak ettim enerjimiz uyuyor mu acabaSelena benim falımı bir kere iade etmişti başka falcılara düşük puan verdiğim için. Ama daha sonra attığım su falını yorumlamıştı bana pek uymadı falı çok sıradandı ama memnun olan çok kişi var.
Kapadim kapadimİnançlı insan başkalarının dinine-inancına da karışmaz. Ahirette her koyun kendi bacağından asılır. Ki o kadar cinayet,tecavüz,hırsızlık,hak yiyen, fuhuş yapan varken sadece kafasını dağıtmak için fal baktıran birine söylediklerinize bakın.
Lütfen daha fazla uzatmayın. Konuyu kapatalım tadı kaçtı.
Bana bugüne kadar tek tutturan kişi melek öz'dü maalesef o da gelmiyor artık. Geçen gün venüsamber'e baktırdım nasıl bir enerjisi var bilemedim hep olumsuz konuşmuş ve ses tonundan içim sıkıldı bir daha baktıracağımı sanmıyorum.Emineyi çok severim ama hiç bir dediğini yaşamadım.Hafif eğik yürüğen biri beni beğeniyormuş,balık etli bir adam beni düşünüyormuş,m harfli erkekler benle evlenmek istiyorlarmış,iş yerimde de 2 kişi varmış benden hoşlanan ama ben halen bekarımSanirim su fali degisik bir fal yani su falindan once edilmesi gereken bi suru dua falan var diye biliyorum acaba usulune gore bakiliyor mu internet sitelerinde en cok mrk ettigim konu bu. Cidden fal cok degisik bi olay ya, ben bu enerji uymasi meselelerine hic inanmazdim bilen herkese bilir diye dusunurdum ama oyle olmuyormus gercekten. Cok enteresan
Kapadim kapadim
inancli insanim cok sukur
Bu bilince erdim
faldan medet ummuyorum artik
Bana bugüne kadar tek tutturan kişi melek öz'dü maalesef o da gelmiyor artık. Geçen gün venüsamber'e baktırdım nasıl bir enerjisi var bilemedim hep olumsuz konuşmuş ve ses tonundan içim sıkıldı bir daha baktıracağımı sanmıyorum.Emineyi çok severim ama hiç bir dediğini yaşamadım.Hafif eğik yürüğen biri beni beğeniyormuş,balık etli bir adam beni düşünüyormuş,m harfli erkekler benle evlenmek istiyorlarmış,iş yerimde de 2 kişi varmış benden hoşlanan ama ben halen bekarımyine de eğlencesine baktırırım o kadına.
yoo gecen gün bir kadına gittim kadın Allah diyor namaz diyor başka bir şey demiyor kadını görünce rahatsız oldum hatta enerji tutmadı büyük ihtimalle.beş dakika baktı yirmi lira aldı bir de parayı beğenmedi başta arkadaşa.biz fal baktırıyoruz ediyoruz tamam ama inancımızı da kimse sorgulayamaz yani.
aynı şey benim için geçerli kuzum ki kadında benden hoslanmadı bir şeyler ikram etti yemedim evden zor attım kendimi...valla ya anlamıyorum bend e artık sen iyiliğini yapmıssın Allah görüyor bunları belki de gönlümüzdekiler hayırlı değildir daha iyileri çıkacak hatta iyileri çıkacak..hani bir söz varya durum aynen bu:canim ya, ne zmndir aklimda bisey vardi da hic konu acilmadi bahsedemedim. Gecen ay bu benimkiyle gorustugumde, o kdr mutlu olmustum ki, dedim elimden geldigince hayir isliyim. Iste biraz market alisverisi falan yaptim zaten ogrenciyim oyle cok bsy alamadim ama neyse aldim bi arkadasim cok fakir bi aileye goturdu beni, cidden evleri yasadiklari yer o kdr kotuydu ki, cocuklarina esine kanim cok isindi ama gel gorki kadina hic kanim isinmadi ya, kadin da fal bakti ama ay cok gunaha giriyorum suan hii ay kapat kapat fincani bakmayalin sikintin var hayirlisi de kizim falan gibi konustu benimle. Ama kendimi bile suclu hissettim insan yardima gittigi evde niye burdayim ya diye dusunur mu? Kadinin acaip kotu bi emerjisi vardi kendimi o kdr kotu hissettim ki hatta evden cikarken allahim bu yardimin hayri varsa o da sevdgm kisinin hayrina olsun ben istemiyorm bu yardimin hayrini dedim ya
aynı şey benim için geçerli kuzum ki kadında benden hoslanmadı bir şeyler ikram etti yemedim evden zor attım kendimi...valla ya anlamıyorum bend e artık sen iyiliğini yapmıssın Allah görüyor bunları belki de gönlümüzdekiler hayırlı değildir daha iyileri çıkacak hatta iyileri çıkacak..hani bir söz varya durum aynen bu:
'Eğer Allah seni bana yazmışsa,benden kaçışın yok! Lakin kader seni benden almışsa, ağlamaya lüzum yok.' .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?