Binnaz Abla

Ooo melegin tutturdugu birisi daha seninle enerjimiz uyusur o zaman

üüüüüüüüüfff yine birileri sataşmış!! kızlar banlanırsanız beni de banlasınlar hep birlikte gidelim topikten, sonra gelip gizli gizli bizi okuyup fal baktıranlar sap gibi kalsınlar
Aynen canım resmen kabak tadı verdiler beni garanti banlarlar alim olan şahsiyet nedeniyle :)) kötü yola düşmüşüz sanki, yanlış yoldaymışız da kendi doğru yoldaymış da bla bla bla

Aynen canım resmen kabak tadı verdiler beni garanti banlarlar alim olan şahsiyet nedeniyle :)) kötü yola düşmüşüz sanki, yanlış yoldaymışız da kendi doğru yoldaymış da bla bla bla

"yav he he" diyemediniz mi?
bundan sonra buraya gelip sataşanlara, hepimiz ortak bir cvp verelim, aynı cevabı..hem eğlenmiş de oluruz

gelecek hakkında söylediklerinden memnun kaldın mı?
aslında düşününce geleceğe yönelik pek bişey dememiş ama olması olası şeyler söylemiş. yani gidişatlardan onlar çıkar ama net bir sonuç söylememiş. ben de zaten ana yönelik atmıştım.. anlık durumlarda gayet iyi, yani benim düşüncelerimi gayet iyi bilmiş mesela

kızlar ya şu beş gündür kafayı yedim ben galiba dört gündür bu eskisinin çıktıgı kızı goruyorum bagırıyor sürekli karanlık ama sürekli şey diyor duygusuz artık hayatımızdan çıksın gölgesi bile çıksın canım yanıyor diyor.dünde eskisini gördüm o da bagırıyordu duygusuzu içimden atın artık canım yanıyor dayanamıyorum diyordu.bir kapı vardı o kapıdan ıceri girdim kimse yoktu arkadan o cıktı geldi güldü sarıldı nedemek ki

Hayirli bir seye benziyor anlatma ruyani canim en azindan sicagi sicagina anlatma iyi degil derler. Ama ben sunu soylemeden edemiycem sadeve kck bi ayrinti vericem ruyamla ilgili, dun istihareye yatip bi suru marul gördm ahahahahahahahah of ya

Hayirli bir seye benziyor anlatma ruyani canim en azindan sicagi sicagina anlatma iyi degil derler. Ama ben sunu soylemeden edemiycem sadeve kck bi ayrinti vericem ruyamla ilgili, dun istihareye yatip bi suru marul gördm ahahahahahahahah of ya
ay valla patladım içimde kaldı hep sürekli böyle kuzum :/ yeşil yeşil muradına ereceksin demek ki

ay valla patladım içimde kaldı hep sürekli böyle kuzum :/ yeşil yeşil muradına ereceksin demek ki

Hahahah canim sey hani boyle derler ya ruya neye yorumlarsan ona cikar diye. Mesela ben sitelere asla ruya yorumu atmam. Ruya dedigini cidden haci hoca kesimi yorumlayabilir bence valla.Allah korusun kotu dusunursen kotu iyi dusunursen iyi olur ama bence senin ruyan iyi masallah

valla benim rüyalarım cıkar kuzum ama kendime hayrım yok başkalarına cıkıyor nedense terzi kendi söküğünü dikemiyor

Canım hayır olsun inşallah. Kapıdan geçmek iyi derler gerisini bilemiyorum ama bir kapıdan girmek genelde iyiye yorulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…