- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
inşallah canım valla her yer duvardı ilk başta biri bana o kapıdan geçme kızacaklar dedi sonra durdu geç tamam ben seni korurum dedi geçtim onu gördüm sarıldı böyle tuhaftı.Canım hayır olsun inşallah. Kapıdan geçmek iyi derler gerisini bilemiyorum ama bir kapıdan girmek genelde iyiye yorulur
Ben begenmemiştım cıkmadıdakızlarrr falalem meryem hakkında düşünceniz nedir? zaman verip çıkan oldumu?ya da olumsuz konuştuğu kimler var??
inşallah canım valla her yer duvardı ilk başta biri bana o kapıdan geçme kızacaklar dedi sonra durdu geç tamam ben seni korurum dedi geçtim onu gördüm sarıldı böyle tuhaftı.
bir bucuk yıl cıktık canımsiz bu çocukla çıktınızmı, beraber geçirdiğiniz vakit oldumu, yoksa platonikmiydi?
Sesli güldüm marul ruyasına hahaga cok tatlısın :))) buarada marul yeşil yanı olumlu ruyaHayirli bir seye benziyor anlatma ruyani canim en azindan sicagi sicagina anlatma iyi degil derler. Ama ben sunu soylemeden edemiycem sadeve kck bi ayrinti vericem ruyamla ilgili, dun istihareye yatip bi suru marul gördm ahahahahahahahahof ya
Sesli güldüm marul ruyasına hahaga cok tatlısın :))) buarada marul yeşil yanı olumlu ruya
Anlatma evet istihare anlatılmaz cnm.ama hala kahkaha atıyorum.hıç guluccek halım yokttu sen benı mutlu ettın Rabbımde senı etsın:)Canim ya, asil sen cok tatlisindaha ne komiklikler gordum de istihare olunca anlatmak istemedim, valla artik hüzünlerim bile laçkalasti napiyim alismis kudurmustan beter derler
bir bucuk yıl cıktık canım
Anlatma evet istihare anlatılmaz cnm.ama hala kahkaha atıyorum.hıç guluccek halım yokttu sen benı mutlu ettın Rabbımde senı etsın:)
ne dediki canım özel değilse özet olarak? anı bildi mi?Ben begenmemiştım cıkmadıda
Canım tarıh vermıştı aralk dıye cıkmadı.sonra ben başka bı fal attım ılk faldakı hersey degıstı olumlu dedı.o gene hıc cıkmadı.arakadasımın nıckyle attım kahve gene bu sefer bambaşka dedı aralıklarıfda falların 7 gındu.bende olmadı..begenen var.sen bılırsınne dediki canım özel değilse özet olarak? anı bildi mi?
Rıca ederim canımm tum kalbımle dua ettım ınanmıcaksın abartıyo dıceksın aklıma geldıkce guluyorum cok esprılı cok tatlı yazmışsın:)Yaaa mutlu oldum bile cok tesekkur ederim guzel duan icin canim benim yaa
Kara habercı gıbıyım ama onada attım ben fena patladıbide şu falalemdeki nurşah nasıllllll :))
var mı baktıran :)
Ben naazz'ın kahvesini çok beğendim canımKızlarr cok değişik bır kahve falım var dun içtim bırının yorumlamasını cok ıstıyorum ama saraylı yokselın ımer bende patladıı kaç kere emıne sevıyorum ama oda cıkmadı luna06 6 gun beklemıştım gerı cektım hayatta atman.sıZce kım atmalıyım
teşekkürler canım yorum için rüya yorumun için..o kızla takılmalık bir şeyler yaşıyorlar kendi de ben hala duygusuzu seviyorum diyor ama benim hatalarım çok fazlaydı benden intikam alıyor bir de gününü gün etmeye calısıyor bana dönmemek için kızı hayatına aldı ki başaramıyor bunu kulagıma geliyor.kız da beni biliyor bu arada.bu aralar çok fazla huzursuzum ben de özlem bastırdı fena halde onun için de geçerli bu durum bir de yüzümüzü görmüyoruz memleketteyiz ikimizde bakalım ya yolumuza bakıcaz ya da yolumuz kesişecek ..sevgiliniz her ne kadar o kişiyle birlite olsa bile bilinçaltında huzursuz, ve bu durumu karşı tarafa yansıttığı için araları limoni olabilir. Sizi içinizde tamamiyle bitirmeye çalışıyor ama sanırım bunu başaramıyor, içinde bitiremediği noktalar var. Kapıdan içeri girmek güzel, ama sizin gelen yeni fırsatlarmı olacak, yoksa onunlamı alakalı onu pek anlayamadım. Onuda Allah bilir tabi. Aslında senin rüyayı gördükten sonra ne hissettiğin önemli. o bence senin için doğru yorum olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?