Binnaz Abla

Canım hayır olsun inşallah. Kapıdan geçmek iyi derler gerisini bilemiyorum ama bir kapıdan girmek genelde iyiye yorulur
inşallah canım valla her yer duvardı ilk başta biri bana o kapıdan geçme kızacaklar dedi sonra durdu geç tamam ben seni korurum dedi geçtim onu gördüm sarıldı böyle tuhaftı.

Hayirli bir seye benziyor anlatma ruyani canim en azindan sicagi sicagina anlatma iyi degil derler. Ama ben sunu soylemeden edemiycem sadeve kck bi ayrinti vericem ruyamla ilgili, dun istihareye yatip bi suru marul gördm ahahahahahahahah of ya
Sesli güldüm marul ruyasına hahaga cok tatlısın :))) buarada marul yeşil yanı olumlu ruya

Sesli güldüm marul ruyasına hahaga cok tatlısın :))) buarada marul yeşil yanı olumlu ruya

Canim ya, asil sen cok tatlisin daha ne komiklikler gordum de istihare olunca anlatmak istemedim, valla artik hüzünlerim bile laçkalasti napiyim alismis kudurmustan beter derler

Canim ya, asil sen cok tatlisin daha ne komiklikler gordum de istihare olunca anlatmak istemedim, valla artik hüzünlerim bile laçkalasti napiyim alismis kudurmustan beter derler
Anlatma evet istihare anlatılmaz cnm.ama hala kahkaha atıyorum.hıç guluccek halım yokttu sen benı mutlu ettın Rabbımde senı etsın:)

bir bucuk yıl cıktık canım

sevgiliniz her ne kadar o kişiyle birlite olsa bile bilinçaltında huzursuz, ve bu durumu karşı tarafa yansıttığı için araları limoni olabilir. Sizi içinizde tamamiyle bitirmeye çalışıyor ama sanırım bunu başaramıyor, içinde bitiremediği noktalar var. Kapıdan içeri girmek güzel, ama sizin gelen yeni fırsatlarmı olacak, yoksa onunlamı alakalı onu pek anlayamadım. Onuda Allah bilir tabi. Aslında senin rüyayı gördükten sonra ne hissettiğin önemli. o bence senin için doğru yorum olur.

Meryem e ben hiç denk gelmiyom yaaa :))
dün canım sıkıldı bakındım kime atsam diye :) ada yıldıza attım .
5 dk lık fal zaten 2 dk sı hoş geldin falan fıstık :)
gitti parammm ahhahaha
Ben para harcadıkça relax oluyorum sanırımmm

ne dediki canım özel değilse özet olarak? anı bildi mi?
Canım tarıh vermıştı aralk dıye cıkmadı.sonra ben başka bı fal attım ılk faldakı hersey degıstı olumlu dedı.o gene hıc cıkmadı.arakadasımın nıckyle attım kahve gene bu sefer bambaşka dedı aralıklarıfda falların 7 gındu.bende olmadı..begenen var.sen bılırsın

Kızlarr cok değişik bır kahve falım var dun içtim bırının yorumlamasını cok ıstıyorum ama saraylı yokselın ımer bende patladıı kaç kereemıne sevıyorum ama oda cıkmadı luna06 6 gun beklemıştım gerı cektım hayatta atman.sıZce kım atmalıyım

Ben naazz'ın kahvesini çok beğendim canım

teşekkürler canım yorum için rüya yorumun için..o kızla takılmalık bir şeyler yaşıyorlar kendi de ben hala duygusuzu seviyorum diyor ama benim hatalarım çok fazlaydı benden intikam alıyor bir de gününü gün etmeye calısıyor bana dönmemek için kızı hayatına aldı ki başaramıyor bunu kulagıma geliyor.kız da beni biliyor bu arada.bu aralar çok fazla huzursuzum ben de özlem bastırdı fena halde onun için de geçerli bu durum bir de yüzümüzü görmüyoruz memleketteyiz ikimizde bakalım ya yolumuza bakıcaz ya da yolumuz kesişecek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…