- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
telwe ye kesira gelmiş, yoğun istek üzerine. adını duymuştum ama kimdi bu kesira? nedediyseniz çıkıyor demiş biri..
Binnazda mı ne vardı galiba kesira diye biritelwe ye kesira gelmiş, yoğun istek üzerine. adını duymuştum ama kimdi bu kesira? nedediyseniz çıkıyor demiş biri..
Kızlar tellweye KESIRA diye biri gelmiş, yoğun istekle yine burdayım filan demiş. Şu an çok ucuz. Kimdir bu daha önceden var mıydı yoksa kesira sirel dediğiniz kişi midir ? Fikri olan var mı :)
iyi miydi?kesira sirel mii acaba cidden
transfer mi olmuş
ben onun adını nerden duydum yaaKızlar tellweye KESIRA diye biri gelmiş, yoğun istekle yine burdayım filan demiş. Şu an çok ucuz. Kimdir bu daha önceden var mıydı yoksa kesira sirel dediğiniz kişi midir ? Fikri olan var mı :)
iyi miydi?
ahahaha aynı anda yazmışız, ruh ikizi miyiz acebaselena çıkmış mıydı cicim ona atacağım da
Benim tarihler de öyle vallaAnlık iyiydi :)
Oda mart ayı diyenler , bahar ayı ile birlikte gelcekmiş
teşekkürler canım yorum için rüya yorumun için..o kızla takılmalık bir şeyler yaşıyorlar kendi de ben hala duygusuzu seviyorum diyor ama benim hatalarım çok fazlaydı benden intikam alıyor bir de gününü gün etmeye calısıyor bana dönmemek için kızı hayatına aldı ki başaramıyor bunu kulagıma geliyor.kız da beni biliyor bu arada.bu aralar çok fazla huzursuzum ben de özlem bastırdı fena halde onun için de geçerli bu durum bir de yüzümüzü görmüyoruz memleketteyiz ikimizde bakalım ya yolumuza bakıcaz ya da yolumuz kesişecek ..
amin canım hepimizin gönlüne göre versin Allahayrı memlekette olsanız bile gönüller bir demek ki.. neyse cnm Allah gönlüne göre versin inşallah.
kesira sirel'e baktırmıştım ben ona kalsa şimdi 2 tane çocuğum vardı artık sen düşün iyi mi kötü mü :)iyi miydi?
tarot ve katina da iyi diyorlardı?kesira sirel'e baktırmıştım ben ona kalsa şimdi 2 tane çocuğum vardı artık sen düşün iyi mi kötü mü :)
çok iyiyimiş o haldekesira sirel'e baktırmıştım ben ona kalsa şimdi 2 tane çocuğum vardı artık sen düşün iyi mi kötü mü :)
ay bende merak ettimm :)Kızlar tellweye KESIRA diye biri gelmiş, yoğun istekle yine burdayım filan demiş. Şu an çok ucuz. Kimdir bu daha önceden var mıydı yoksa kesira sirel dediğiniz kişi midir ? Fikri olan var mı :)
Binnazda mı ne vardı galiba kesira diye biri
valla ben tarot baktırmıştım eski erkek arkadasımla aram kotuydu 2014'te evleneceksiniz 2 tane cocugunuz olacak dedi hatta cinsiyetlerini bile söyledi ama ben o adamın yüzünü bile görmek istemiyorum şu an ayrılalı cok oldutarot ve katina da iyi diyorlardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?