Binnaz Abla

haha belki ilerletmiştir kendini bir umut

falımpirde bakmaya başlasın o zaman muskimpir olarakta değişebilir adı.bir de o sitede dikkatimi çeken şey var eski erkek arkadaşınızın beynini okuma büyüsü yaw he kardeş he
Allahtan o siteye hiç bulaşmadım binnaz-tellwe-falalem-biryoluncar minvalinde ilerliyorum

Allahtan o siteye hiç bulaşmadım binnaz-tellwe-falalem-biryoluncar minvalinde ilerliyorum
ben bulaştım utem var orda bana enerjin çok yüksek dedi esma verdi 7 gün boyunca okudum başka nickten baktırdım sonra enerjin düşük dedi cogu kişi o günden sonra toplayamadım enerjiyi agır mı geldi ne

ben bulaştım utem var orda bana enerjin çok yüksek dedi esma verdi 7 gün boyunca okudum başka nickten baktırdım sonra enerjin düşük dedi cogu kişi o günden sonra toplayamadım enerjiyi agır mı geldi ne
İnsanın enerjisini kendi negatif enerjileriyle düşürüyo bunlar

Kizlar binnazdaki kerisa sirelse bu kesira o kadin fena degildi ya, olumsuzsa olumsuzdu yani hatta laleyi evlendirmis 2 cocuk da bonus vermis valla sasirdim yani, demekki laleyle enerjisi tutmamis. Cunku ben kesirayi olumsuz hatirliyorum ama kotu hatirlamiyorum yine de simdi falimi dinliycem bakiyim yazicam size bilmis mi kesin olarak

Biraz gülelim binnaz da fal puanla attıgım falın cevabı:
Hoşgeldin ,sefalar getirdin.Gençlerle gençleşmek güzel.Onların umutlarına cevap bulmak,onları mutlu edebilmek çok güzel canım.Öncelikle binnaz abla grubunu ve beni seçtiğin için çok teşekkür ederim.
Hayat çok güzel ve yaşamaya değer.Çok gençsin,gençliğinin kıymetini bilmen lazım.Biz büyükler bu yollardan hep geçtik.Ama gençlik,delilik.Deneyimlerimizi söylesekte kabul etmezsiniz.Şimdi bana da neler yazıyorsun diyeceksin.Serde öğretmenlik var,nasihat etmeden olmaz güzel kızım.Sizi çekemeyenlere fırsat verme .Sana tavsiyem bu gözlere karşı felak ve nas dualarını okuyada annene okut.HER şeyin üstüne öyle güzel bir ay doğuyorki anlatılmaz,yaşanır.Kısacası gelecek güzel geliyor,daha fazla bir şey göremiyorum fincan resimleri iki iki aynı ve tabağı çekmemişsin canım.
Senden ricam hep pozitif bak hayata.Nekadar olumlu düşünürsen her şeyde olumlu gerçekleşecektir.Güzellikleri çağır kendine güzel yaşa.Dimdik yürü çıktığın bu hayat yolunda,sakın elinine ekmeğini almadan evlenme.Karşındakinin durumu ne olursa olsun kendi paranın tadı hiç bir şeye benzemez.Çalış çalıştır derdi eşim ben emekli öğretmenim.bu fallarıda hobi olarak bakıyorum.Sen dışarda çalış evdede başkası çalışsın.Bunları yapabilecek güçtesin.Senin bana güvendiğin gibi bende sana güveniyorum.
Sözün sonuna geldim her zaman ve her yerde her şeyin gönlünce olması dileği ile sevgiyle kal.

soru şu:benim geleceğim ne olacakkkk?

sbl38

BEN BÖYLE BİRŞEY GÖRMEDİM ÇOK TEŞEKKÜRLER . NE DEDİYSENİZ BİREBİR ÇIKIYOR .TEKRARDN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN .
böyle bi yorum var ama bana çok çakma geldi reklam gibi:) kadın yorumcu olalı 19 saat olmuş.gelmişler baktırmışlar bide dediği çıkmış bak bak:))

YA DA ANNENE OKUT hahahahahahahahaha kim canim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…