- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Mümkün. Hokus pokusumuz eksikti zatenbilmiyorum. ama sayfasında kısa sürede etkili kalıcı çözümler için diye yazıyor. büyücülük mü yapıyor nedir
haha belki ilerletmiştir kendini bir umutvalla ben tarot baktırmıştım eski erkek arkadasımla aram kotuydu 2014'te evleneceksiniz 2 tane cocugunuz olacak dedi hatta cinsiyetlerini bile söyledi ama ben o adamın yüzünü bile görmek istemiyorum şu an ayrılalı cok oldu
olabilir enerjimiz de uymamış olabilir benim enerjim hiç bir falcıyla uymuyor sorun bende sanırımhaha belki ilerletmiştir kendini bir umut
falımpirde bakmaya başlasın o zaman muskimpir olarakta değişebilir adı.bir de o sitede dikkatimi çeken şey var eski erkek arkadaşınızın beynini okuma büyüsü yaw he kardeş heMümkün. Hokus pokusumuz eksikti zaten
Rıca ederim canımm tum kalbımle dua ettım ınanmıcaksın abartıyo dıceksın aklıma geldıkce guluyorum cok esprılı cok tatlı yazmışsın:)
Allahtan o siteye hiç bulaşmadımfalımpirde bakmaya başlasın o zaman muskimpir olarakta değişebilir adı.bir de o sitede dikkatimi çeken şey var eski erkek arkadaşınızın beynini okuma büyüsü yaw he kardeş he
ben bulaştım utem var orda bana enerjin çok yüksek dedi esma verdi 7 gün boyunca okudum başka nickten baktırdım sonra enerjin düşük dedi cogu kişi o günden sonra toplayamadım enerjiyi agır mı geldi neAllahtan o siteye hiç bulaşmadımbinnaz-tellwe-falalem-biryoluncar minvalinde ilerliyorum
cok olumsuz konusuyormus ben olumlularda toplayamıyorum kendimi valla bu olumsuz derse diyorum size bonibonla intihar hop şeker koması misatalım bikaç kşi kesiraya patlarsa güleriz npalım:)varmısnız
İnsanın enerjisini kendi negatif enerjileriyle düşürüyo bunlarben bulaştım utem var orda bana enerjin çok yüksek dedi esma verdi 7 gün boyunca okudum başka nickten baktırdım sonra enerjin düşük dedi cogu kişi o günden sonra toplayamadım enerjiyi agır mı geldi ne
kim baktırmışki hemen yaaa :) yuh yani belki gerçekten olumsuz olanı söylüyodur?cok olumsuz konusuyormus ben olumlularda toplayamıyorum kendimi valla bu olumsuz derse diyorum size bonibonla intihar hop şeker koması mis
yorumları da okudum herkes canımı yaktınız diyor biri de iyi geldi yorum demiyor ki incele kuzum istersen profili :/kim baktırmışki hemen yaaa :) yuh yani belki gerçekten olumsuz olanı söylüyodur?
tellwe KESİRA diymi bu? bende hep mesaj gizlidir yazıyor :Syorumları da okudum herkes canımı yaktınız diyor biri de iyi geldi yorum demiyor ki incele kuzum istersen profili :/
Biraz gülelim binnaz da fal puanla attıgım falın cevabı:
Hoşgeldin ,sefalar getirdin.Gençlerle gençleşmek güzel.Onların umutlarına cevap bulmak,onları mutlu edebilmek çok güzel canım.Öncelikle binnaz abla grubunu ve beni seçtiğin için çok teşekkür ederim.
Hayat çok güzel ve yaşamaya değer.Çok gençsin,gençliğinin kıymetini bilmen lazım.Biz büyükler bu yollardan hep geçtik.Ama gençlik,delilik.Deneyimlerimizi söylesekte kabul etmezsiniz.Şimdi bana da neler yazıyorsun diyeceksin.Serde öğretmenlik var,nasihat etmeden olmaz güzel kızım.Sizi çekemeyenlere fırsat verme .Sana tavsiyem bu gözlere karşı felak ve nas dualarını okuyada annene okut.HER şeyin üstüne öyle güzel bir ay doğuyorki anlatılmaz,yaşanır.Kısacası gelecek güzel geliyor,daha fazla bir şey göremiyorum fincan resimleri iki iki aynı ve tabağı çekmemişsin canım.
Senden ricam hep pozitif bak hayata.Nekadar olumlu düşünürsen her şeyde olumlu gerçekleşecektir.Güzellikleri çağır kendine güzel yaşa.Dimdik yürü çıktığın bu hayat yolunda,sakın elinine ekmeğini almadan evlenme.Karşındakinin durumu ne olursa olsun kendi paranın tadı hiç bir şeye benzemez.Çalış çalıştır derdi eşim ben emekli öğretmenim.bu fallarıda hobi olarak bakıyorum.Sen dışarda çalış evdede başkası çalışsın.Bunları yapabilecek güçtesin.Senin bana güvendiğin gibi bende sana güveniyorum.
Sözün sonuna geldim her zaman ve her yerde her şeyin gönlünce olması dileği ile sevgiyle kal.
soru şu:benim geleceğim ne olacakkkk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?