Binnaz Abla

ahahahah bu nedir yaaa valla ben de onlara nasihat vermek istiyorum Falı cok yanlış anlamışlar

şaka gibi kadın resmen anı defterine anı yazmış öğretmenler gibi

beddua eden Pınar Akça kuzum düşük verdim diye puanı saydıran bana ee bu mesaja napim ben şimdi daha sonra da soru kısmında hastaneden geldiğini anlatmıstı

Hahahahah dusuk verdin diye beddua mi etti ya aslinda onlarin da emegi falan var ya sinirlenmelerini anliyorum dusuk puana da, sonucta herkesin herkesle enerjisi tutacak diye bir sey yok yani, ben olsam kusura bakmayin der hatta fali iade bile ederdim haketmedigin bi para almak gibi oluyor cunku bu durum

valla kahkaha attırdı bana o yüzden falı iade et demedim. yok herkese edebiyat yapıyor binnazdan cıkarıldı o yüzden ondan yarası var

Kizlar, selenanin falinda 'bu fal suan falci tarafindan yorumlaniyor' yazisini gordugumden beri gundelik hayatima devam edemiyorum hahah ders notlarim bana bakiyor ben onlara. Yeter artik hep ecem diyorsun diyeceksiniz ama bi onun falini bu kdr heyecanli beklemistim bi de bu selenanin, galiba bu selena da tutturacak bana kizlar

hemeeeeennn yorum bekliyorum kuzucum ben de selenada bekliyorum ama su atmadım, atamadım, su falına elim gitmiyor kızlar napayım

hemeeeeennn yorum bekliyorum kuzucum ben de selenada bekliyorum ama su atmadım, atamadım, su falına elim gitmiyor kızlar napayım

Insallah bi yorumlarsa hemen yazicam sana zaten bebegim, bakalim hayirlisi ama yarim saattir benim falimda ne yaziyor bu kdr merak ettim dogrusu ya su fali icin baya bi dualar ayetler karanlik ortam fln lazimmis btn bu ortami sagliyorlarmidir ki acaba

Ay çok merak ettim umarım güzel şeyler söyler

Kizlar geldi selenanin fali, diyecek bi sey bulamiyorum harikaydi. Bu cocukla ufak ufak gorusmelerin var ama bi gelecegin yok demis. Cevresinde ona sirin gozukmeye calisan ona surekli duygu somurusu yapan bi kiz var duygu somurulerine dayanamiyor ama sadece kizgin olmadigi kisilere kiyamiyor sana cok kizgin demis.(kesin dogru) Sana bi konuda cok kizgin ve bu konu senden uzaklasmasini saglamis demis(bunu bilmesine zaten sok oldum bu da dogru) sonra sen bisey duyup onu arayacaksin demis baya sinirleneceksin ama sana tepkisiz kalacak demis. Bu bi kac gun once yaptigim olabilir yada benim sagim solum belli olmaz kesin yine yaparim sonra ecemin soylediginin aynisini soylemis bi gece yarisi sen tam uyumak uzereyken seni arayacak ve yuzyize bi konusmaniz olacak senden bi sey isteyecek onu unutmani isteyecek bence cok uzuleceksn demis. Sonra araniza kisa bi sure sonra yol girecek bu cocuk baska bir yere yerlesecek demis(mezun olacak) seni kirdiysam ozur dilerim ama durum boyle bi geleceginiz yok demis. Yani daha ne desin kizlar, harika degil mi.

çatlarım hemen yaz kuzum buraya

ayhhh fena oldum su mu atsaydım acep aman bilen her şeyde bilir. Su falı beni korkutuyor. Hayatım seni üzmediyse bu fala cok sevindim, hep diyorum bana düşmez ama senin kendini üzdüğünü görüyordum buradan ve artık üzülmeni istemiyordum. Belki çıkar falı belki çıkmaz ama hayat bizim, önümüze bakalım

vuu baya şeyi bilmiş o zaman..ama gelecek her zaman elimizdedir o yüzden yine de fala inanmayalım falsız kalmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…