- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
binnaz daydı kesira o kesira o kesira galiba durum karıştıtellwe KESİRA diymi bu? bende hep mesaj gizlidir yazıyor :S
Biraz gülelim binnaz da fal puanla attıgım falın cevabı:
Hoşgeldin ,sefalar getirdin.Gençlerle gençleşmek güzel.Onların umutlarına cevap bulmak,onları mutlu edebilmek çok güzel canım.Öncelikle binnaz abla grubunu ve beni seçtiğin için çok teşekkür ederim.
Hayat çok güzel ve yaşamaya değer.Çok gençsin,gençliğinin kıymetini bilmen lazım.Biz büyükler bu yollardan hep geçtik.Ama gençlik,delilik.Deneyimlerimizi söylesekte kabul etmezsiniz.Şimdi bana da neler yazıyorsun diyeceksin.Serde öğretmenlik var,nasihat etmeden olmaz güzel kızım.Sizi çekemeyenlere fırsat verme .Sana tavsiyem bu gözlere karşı felak ve nas dualarını okuyada annene okut.HER şeyin üstüne öyle güzel bir ay doğuyorki anlatılmaz,yaşanır.Kısacası gelecek güzel geliyor,daha fazla bir şey göremiyorum fincan resimleri iki iki aynı ve tabağı çekmemişsin canım.
Senden ricam hep pozitif bak hayata.Nekadar olumlu düşünürsen her şeyde olumlu gerçekleşecektir.Güzellikleri çağır kendine güzel yaşa.Dimdik yürü çıktığın bu hayat yolunda,sakın elinine ekmeğini almadan evlenme.Karşındakinin durumu ne olursa olsun kendi paranın tadı hiç bir şeye benzemez.Çalış çalıştır derdi eşim ben emekli öğretmenim.bu fallarıda hobi olarak bakıyorum.Sen dışarda çalış evdede başkası çalışsın.Bunları yapabilecek güçtesin.Senin bana güvendiğin gibi bende sana güveniyorum.
Sözün sonuna geldim her zaman ve her yerde her şeyin gönlünce olması dileği ile sevgiyle kal.
soru şu:benim geleceğim ne olacakkkk?
şaka gibi kadın resmen anı defterine anı yazmış öğretmenler gibiBiraz gülelim binnaz da fal puanla attıgım falın cevabı:
Hoşgeldin ,sefalar getirdin.Gençlerle gençleşmek güzel.Onların umutlarına cevap bulmak,onları mutlu edebilmek çok güzel canım.Öncelikle binnaz abla grubunu ve beni seçtiğin için çok teşekkür ederim.
Hayat çok güzel ve yaşamaya değer.Çok gençsin,gençliğinin kıymetini bilmen lazım.Biz büyükler bu yollardan hep geçtik.Ama gençlik,delilik.Deneyimlerimizi söylesekte kabul etmezsiniz.Şimdi bana da neler yazıyorsun diyeceksin.Serde öğretmenlik var,nasihat etmeden olmaz güzel kızım.Sizi çekemeyenlere fırsat verme .Sana tavsiyem bu gözlere karşı felak ve nas dualarını okuyada annene okut.HER şeyin üstüne öyle güzel bir ay doğuyorki anlatılmaz,yaşanır.Kısacası gelecek güzel geliyor,daha fazla bir şey göremiyorum fincan resimleri iki iki aynı ve tabağı çekmemişsin canım.
Senden ricam hep pozitif bak hayata.Nekadar olumlu düşünürsen her şeyde olumlu gerçekleşecektir.Güzellikleri çağır kendine güzel yaşa.Dimdik yürü çıktığın bu hayat yolunda,sakın elinine ekmeğini almadan evlenme.Karşındakinin durumu ne olursa olsun kendi paranın tadı hiç bir şeye benzemez.Çalış çalıştır derdi eşim ben emekli öğretmenim.bu fallarıda hobi olarak bakıyorum.Sen dışarda çalış evdede başkası çalışsın.Bunları yapabilecek güçtesin.Senin bana güvendiğin gibi bende sana güveniyorum.
Sözün sonuna geldim her zaman ve her yerde her şeyin gönlünce olması dileği ile sevgiyle kal.
soru şu:benim geleceğim ne olacakkkk?
beddua eden Pınar Akça kuzum düşük verdim diye puanı saydıran banaYA DA ANNENE OKUT hahahahahahahahaha kim canim bu
valla dogru anlasalar sasardımahahahah bu nedir yaaa valla ben de onlara nasihat vermek istiyorumFalı cok yanlış anlamışlar
beddua eden Pınar Akça kuzum düşük verdim diye puanı saydıran banaee bu mesaja napim ben şimdi daha sonra da soru kısmında hastaneden geldiğini anlatmıstı
düşük puan verince öğretmenlikten eser kalmadı ama:Allah ıslah etsin nasıl düzeleceksin bilmiyorum yazdı kadınşaka gibi kadın resmen anı defterine anı yazmış öğretmenler gibi
şaka gibi kadın resmen anı defterine anı yazmış öğretmenler gibi
düşük puan verince öğretmenlikten eser kalmadı ama:Allah ıslah etsin nasıl düzeleceksin bilmiyorum yazdı kadın
valla kahkaha attırdı bana o yüzden falı iade et demedim.Hahahahah dusuk verdin diye beddua mi ettiya aslinda onlarin da emegi falan var ya sinirlenmelerini anliyorum dusuk luana da, sonucta herkesin herkesle enerjisi tutacak diye bir sey yok yani, ben olsam kusura bakmayin der hatta fali iade bile ederdim haketmedigin bi para almak gibi oluyor cunku bu durum
unutursan küserim düşük puan verirsen beddua ederim:)))Sepet sepet yumurta beni sakin unutma unutursan kuserim mektubunu keserim
Kizlar, selenanin falinda 'bu fal suan falci tarafindan yorumlaniyor' yazisini gordugumden beri gundelik hayatima devam edemiyorum hahahders notlarim bana bakiyor ben onlara. Yeter artik hep ecem diyorsun diyeceksiniz ama bi onun falini bu kdr heyecanli beklemistim bi de bu selenanin, galiba bu selena da tutturacak bana kizlar
hemeeeeennn yorum bekliyorum kuzucum ben de selenada bekliyorum ama su atmadım, atamadım, su falına elim gitmiyor kızlar napayım
Ay çok merak ettim umarım güzel şeyler söylerKizlar, selenanin falinda 'bu fal suan falci tarafindan yorumlaniyor' yazisini gordugumden beri gundelik hayatima devam edemiyorum hahahders notlarim bana bakiyor ben onlara. Yeter artik hep ecem diyorsun diyeceksiniz ama bi onun falini bu kdr heyecanli beklemistim bi de bu selenanin, galiba bu selena da tutturacak bana kizlar
çatlarım hemen yaz kuzum burayaKizlar, selenanin falinda 'bu fal suan falci tarafindan yorumlaniyor' yazisini gordugumden beri gundelik hayatima devam edemiyorum hahahders notlarim bana bakiyor ben onlara. Yeter artik hep ecem diyorsun diyeceksiniz ama bi onun falini bu kdr heyecanli beklemistim bi de bu selenanin, galiba bu selena da tutturacak bana kizlar
Ay çok merak ettim umarım güzel şeyler söyler
Kizlar geldi selenanin fali, diyecek bi sey bulamiyorum harikaydi. Bu cocukla ufak ufak gorusmelerin var ama bi gelecegin yok demis. Cevresinde ona sirin gozukmeye calisan ona surekli duygu somurusu yapan bi kiz var duygu somurulerine dayanamiyor ama sadece kizgin olmadigi kisilere kiyamiyor sana cok kizgin demis.(kesin dogru) Sana bi konuda cok kizgin ve bu konu senden uzaklasmasini saglamis demis(bunu bilmesine zaten sok oldum bu da dogru) sonra sen bisey duyup onu arayacaksin demis baya sinirleneceksin ama sana tepkisiz kalacak demis. Bu bi kac gun once yaptigim olabilir yada benim sagim solum belli olmaz kesin yine yaparimsonra ecemin soylediginin aynisini soylemis bi gece yarisi sen tam uyumak uzereyken seni arayacak ve yuzyize bi konusmaniz olacak senden bi sey isteyecek onu unutmani isteyecek bence cok uzuleceksn demis. Sonra araniza kisa bi sure sonra yol girecek bu cocuk baska bir yere yerlesecek demis(mezun olacak) seni kirdiysam ozur dilerim ama durum boyle bi geleceginiz yok demis. Yani daha ne desin kizlar, harika degil mi.
vuu baya şeyi bilmiş o zaman..ama gelecek her zaman elimizdedir o yüzden yine de fala inanmayalım falsız kalmayalımKizlar geldi selenanin fali, diyecek bi sey bulamiyorum harikaydi. Bu cocukla ufak ufak gorusmelerin var ama bi gelecegin yok demis. Cevresinde ona sirin gozukmeye calisan ona surekli duygu somurusu yapan bi kiz var duygu somurulerine dayanamiyor ama sadece kizgin olmadigi kisilere kiyamiyor sana cok kizgin demis.(kesin dogru) Sana bi konuda cok kizgin ve bu konu senden uzaklasmasini saglamis demis(bunu bilmesine zaten sok oldum bu da dogru) sonra sen bisey duyup onu arayacaksin demis baya sinirleneceksin ama sana tepkisiz kalacak demis. Bu bi kac gun once yaptigim olabilir yada benim sagim solum belli olmaz kesin yine yaparimsonra ecemin soylediginin aynisini soylemis bi gece yarisi sen tam uyumak uzereyken seni arayacak ve yuzyize bi konusmaniz olacak senden bi sey isteyecek onu unutmani isteyecek bence cok uzuleceksn demis. Sonra araniza kisa bi sure sonra yol girecek bu cocuk baska bir yere yerlesecek demis(mezun olacak) seni kirdiysam ozur dilerim ama durum boyle bi geleceginiz yok demis. Yani daha ne desin kizlar, harika degil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?