ayhhh fena oldum su mu atsaydım acep aman bilen her şeyde bilir. Su falı beni korkutuyor. Hayatım seni üzmediyse bu fala cok sevindim, hep diyorum bana düşmez ama senin kendini üzdüğünü görüyordum buradan ve artık üzülmeni istemiyordum. Belki çıkar falı belki çıkmaz ama hayat bizim, önümüze bakalım
vuu baya şeyi bilmiş o zaman..ama gelecek her zaman elimizdedir o yüzden yine de fala inanmayalım falsız kalmayalım
Başka geleceğinizle ilgili bir şey söylemiş mi peki? OlumluYok canim zaten barisma var geleceginiz var diyen hic bir fala inanmadim tamamen bitmis karsindaki mutlu vs diyen bi fala da inanmadim hic, bu selena cuk oturttu herseyi. Kiyamam ya, kizlar belki bi gelecegimiz yok ama, benim bu sevdigim adam iyi biri ya, allah yuzunu hic bi konuda kara cikarmasin basini hep dik tutsun. Hic pisman degilim yine olsa yine severim ne zaman da ihtiyaci olursa ben onun yanindayim
Yok canim zaten barisma var geleceginiz var diyen hic bir fala inanmadim tamamen bitmis karsindaki mutlu vs diyen bi fala da inanmadim hic, bu selena cuk oturttu herseyi. Kiyamam ya, kizlar belki bi gelecegimiz yok ama, benim bu sevdigim adam iyi biri ya, allah yuzunu hic bi konuda kara cikarmasin basini hep dik tutsun. Hic pisman degilim yine olsa yine severim ne zaman da ihtiyaci olursa ben onun yanindayim
Yok canim zaten barisma var geleceginiz var diyen hic bir fala inanmadim tamamen bitmis karsindaki mutlu vs diyen bi fala da inanmadim hic, bu selena cuk oturttu herseyi. Kiyamam ya, kizlar belki bi gelecegimiz yok ama, benim bu sevdigim adam iyi biri ya, allah yuzunu hic bi konuda kara cikarmasin basini hep dik tutsun. Hic pisman degilim yine olsa yine severim ne zaman da ihtiyaci olursa ben onun yanindayim
Başka geleceğinizle ilgili bir şey söylemiş mi peki? Olumlu
çok bekledin mi canım selanayı , ne zaman yorumladı yani ,
bende baktırmak istiyorum ama bekleyemiyorum yaa çünkü ben hemen olsun isitiyorumm :)))
Bu ne kadar güzel bir şey hala bunu diyor olman, Allah hep iyi ki dediğin insanları çıkarır karşına umarım :)
Falalemi de ben srvmiyorum beni olumsuz yorum yaptigim icin uyelikten atmislardiKızlar, bir yolun var dan iade alabilen var mı? Kaç saattir mail atıyorum, dönen yok. Emine'nin herkese bazı şeyleri aynı yazdığını keşfettim sizin yazdıklarınızdan. İlk falından memnun kalmıştım ama ikincisinden kesinlikle kalmadım. Sizlere yazdıklarını bana da yazmış. 1 puan verdim ve bu 1 puan gözükmüyor kesinlikle! Yorumum da gözükmüyor. Ne biçim bir siteymiş. Bir daha baktırmayacağım.
Merhametlim benimVivianLeigh cim atiyorum hemen.
Kizlar bu selenaya kiyamam ya, ne kdr iyi biri. Soruma cvp olarak gecmisi kesin gorurum ama gelecegi allahtan baskasi bilemez, ben hayirlisiysa sizin icin insallah olsun diyorum hayirlisi degilse de alah iyi insanlar cikartsin karsiniza demis. Kiyamam yaa
Falalemi de ben srvmiyorum beni olumsuz yorum yaptigim icin uyelikten atmislardi
Aslinda atiyorlardi canim spama dusmesinFalalemde mi öyleÇok sinir oldum ya bir yolun var a. en azından bir mail atmaları gerek, ne kadar vurdumduymazlar.
zannetmiyorum :) kesira sirel binnazda da görünüyor ki, tellwe dandik yer olduğu için sırf ona benzemek için aynı isimle soyadı olmadan açmış yeni biri bence :)durunn ben şu kesiranın dediklerini bi daha dinlim :)))
Bence yazdığımı oku :)zannetmiyorum :) kesira sirel binnazda da görünüyor ki, tellwe dandik yer olduğu için sırf ona benzemek için aynı isimle soyadı olmadan açmış yeni biri bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?