Binnaz Abla

Yok canim zaten barisma var geleceginiz var diyen hic bir fala inanmadim tamamen bitmis karsindaki mutlu vs diyen bi fala da inanmadim hic, bu selena cuk oturttu herseyi. Kiyamam ya, kizlar belki bi gelecegimiz yok ama, benim bu sevdigim adam iyi biri ya, allah yuzunu hic bi konuda kara cikarmasin basini hep dik tutsun. Hic pisman degilim yine olsa yine severim ne zaman da ihtiyaci olursa ben onun yanindayim

Başka geleceğinizle ilgili bir şey söylemiş mi peki? Olumlu

çok bekledin mi canım selanayı , ne zaman yorumladı yani ,
bende baktırmak istiyorum ama bekleyemiyorum yaa çünkü ben hemen olsun isitiyorumm :)))

Bu ne kadar güzel bir şey hala bunu diyor olman, Allah hep iyi ki dediğin insanları çıkarır karşına umarım :)

Başka geleceğinizle ilgili bir şey söylemiş mi peki? Olumlu

Yok canim bu cocuk hakkindaki olaylara yorum yapmis sadece

çok bekledin mi canım selanayı , ne zaman yorumladı yani ,
bende baktırmak istiyorum ama bekleyemiyorum yaa çünkü ben hemen olsun isitiyorumm :)))

cok beklemedim canim bi guncuk sadece dun aksam 8 gibi atmistim fali simdi geldi

Bu ne kadar güzel bir şey hala bunu diyor olman, Allah hep iyi ki dediğin insanları çıkarır karşına umarım :)

Amin canim hepimize oyle, cok seviyorum ya napiyim. Asil allah, sizin karsiniza benim bu cocugu sevdigim gibi sizi seven insanlari cikarsin cani gonulden soyluyorum bunu

Son düzenleme:
Kızlar, bir yolun var dan iade alabilen var mı? Kaç saattir mail atıyorum, dönen yok. Emine'nin herkese bazı şeyleri aynı yazdığını keşfettim sizin yazdıklarınızdan. İlk falından memnun kalmıştım ama ikincisinden kesinlikle kalmadım. Sizlere yazdıklarını bana da yazmış. 1 puan verdim ve bu 1 puan gözükmüyor kesinlikle! Yorumum da gözükmüyor. Ne biçim bir siteymiş. Bir daha baktırmayacağım.

Falalemi de ben srvmiyorum beni olumsuz yorum yaptigim icin uyelikten atmislardi

Merhametlim benim LoveMeKyrenia

ben de bi rüya gördüm dün gece. eski sevgilim ve annem birlikte ev bakmaya gitmişiz güya eski sevgilimle ben yaşıycakmışız o evde geziyoruz bakıyoruz evlere odalara. çok mutluyuz ama hiç sorun yaşamamışız gibi. sonra annem diyo bu ev yamuk öyle der demez farkediyoruz yamuk ev gittikçe yamuluyo devriliyo hani depremde yıkılır gibi biz içindeyken. tam yere düşmesine az kalmışken ben içimden diyorum hayır devrildiği falan yok ben hayal ediyorum bunu diye tam o an devrilmesi duruyo düzeliyo. neyse ordan çıkıyoruz başka bi ev bakıcakmışız. bu sefer yanımda dayımlar falan da oluyo ama karanlık bi inşaata giriyoruz yıkık dökük. orda insanlar var pis kötü giyimli kucaklarında çocukları.. farklı bir dilde konuşuyolar. oturuyoruz onların yanına tüm aile sohbet ediyoruz keyifle. çocukların başka dilde konuşmalarına gülüyoruz falan bu ne demek sizce?
bir de bu deprem olup evin yavaş yavaş devrilişini son zamanlarda devamlı görüyorum rüyamda o yüzden bu gece gördüğümde rüya ya da hayal olduğunu anladım sanırım

durunn ben şu kesiranın dediklerini bi daha dinlim :)))
zannetmiyorum :) kesira sirel binnazda da görünüyor ki, tellwe dandik yer olduğu için sırf ona benzemek için aynı isimle soyadı olmadan açmış yeni biri bence :)

Kızlaaaaaar şoklardan bildiriyorum daha 2 saat önce burda biri tellweye KESIRA diye biri gelmiş diye haber vermişti dayanamadım kahve attım.ohaaaaa sadece tek soru tek cümle eski sevgili ve genel yorum nedir dedim yuh ya süper cdden..ama kimseye tavsiyede bulunmuyorum söyliyim sonra atıyorlar beni hiç bilemedi balon boş v.s duymak istemem.bende manyaktı sadece paylaşmak istedimm mptüm hepinizi kuzulaaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…