okudum.Bence yazdığımı oku :)
bildimi barii kuzum baya şeyiiiKızlaaaaaar şoklardan bildiriyorum daha 2 saat önce burda biri tellweye KESIRA diye biri gelmiş diye haber vermişti dayanamadım kahve attım.ohaaaaa sadece tek soru tek cümle eski sevgili ve genel yorum nedir dedim yuh ya süper cdden..ama kimseye tavsiyede bulunmuyorum söyliyim sonra atıyorlar beni hiç bilemedi balon boş v.s duymak istemem.bende manyaktı sadece paylaşmak istedimm mptüm hepinizi kuzulaaar
her şeyi bilen atmayan atınca tutan en azından mantıklı atan bi falcı istiyoreeeeee :))))))))kızlar kazen konuyu bana devretmıs yazın ısteklerınız nedır?
yavaşşşşşş yerler yaşşş beybiiiiiher şeyi bilen atmayan atınca tutan en azından mantıklı atan bi falcı istiyoreeeeee :))))))))
kızlar kazen konuyu bana devretmıs yazın ısteklerınız nedır?
beni kaygan yerlerde tutan falcı da olabülüüüüyavaşşşşşş yerler yaşşş beybiiiii
Seni ben yerim yaaaaTellwe GretaBelki burada kendini görür de geri döner canım falcım Gretam geri dööönn
greeettaaaa adamı katıl etme geri donnnTellwe GretaBelki burada kendini görür de geri döner canım falcım Gretam geri dööönn
Seni ben yerim yaaaa
Vallahi ben bile merak ettim senin Greta'yı :))) bak fal orucundayım kaç gündür de baktırmıyorum Greta geldim dese sırf senin için atarım :)))Ben de hepinizi yerimGretam seni de yerim
Tolincan, bence site başlıkları olsun , burda çoğunluğun hemen hemen herkesin baktırdığı ismi çok geçen falcılar listelensin içi sönük yıldızlar olsun, onların içini barem puanına göre dolduralım , ayy tellwedde bi falcı bi yoruma böyle yazmıştı ya la, sönük yıldızların hepsinin içini doldur diye birinegreeettaaaa adamı katıl etme geri donnn
fallar çıkın ha üzmeyın deepimi
evet bende oyle anket acmaya karar verdım dur az kurcalıyım halletcem:)Tolincan, bence site başlıkları olsun , burda çoğunluğun hemen hemen herkesin baktırdığı ismi çok geçen falcılar listelensin içi sönük yıldızlar olsun, onların içini barem puanına göre dolduralım , ayy tellwedde bi falcı bi yoruma böyle yazmıştı ya la, sönük yıldızların hepsinin içini doldur diye birineey Allah, kimlerle aynı havayı teneffüs ediyoruzzzz
Vallahi ben bile merak ettim senin Greta'yı :))) bak fal orucundayım kaç gündür de baktırmıyorum Greta geldim dese sırf senin için atarım :)))
Sen çok yaşa tolinimmmmfallar çıkın ha üzmeyın deepimi
Ben bilerek ayrıntı vermek istemedim herseyi söktü çok şok oldum bide karakter tahlili yapmış hem benim hem eski sevgilim hakkında pes dedim.benim için güzeldibildimi barii kuzum baya şeyiii
Tamam canımahahah canım gelsin valla at diyorum ya ben bir liralık sanal fincan attım ki sadece kredim bitsin diyeydi, dur bak falı bulayım atayım sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?