Binnaz Abla

O degilde kizlar nurdanusa baktrmstm 2 gun onceee bana dediki asla gorusme olmickkkk ve aksam biz bulustukkk ahahahahhahaha sacmalik zirvasi bide iskambilde kesin sonuc veririrm diyo 30 yillik deneyim diyooo pehhh

Falcilarn gazinaaa gelecksekkk ben neler yapmstm bi bilsen bidaha sakn gaza gelme soncta tahmin yurutuyo hepsi kahin degl bunlar

şimdi saraylı yok kiraze kahinvanga olmaz başka birine mi baktırsam( ne şanlısın cansu yaa ne güzel geri döndü ben geri dönsün istediğimden bile emin değilim o kadar yıprattı ki beni

şimdi saraylı yok kiraze kahinvanga olmaz başka birine mi baktırsam( ne şanlısın cansu yaa ne güzel geri döndü ben geri dönsün istediğimden bile emin değilim o kadar yıprattı ki beni

canım sana özelden yazdım

üzülme bende haziranda tahanın gazıyla bişey yapıodum acil bi durum oldu evime geri dönmek zorunda kaldım yapamadım iyiki yapamamışım diorum.bazen boyle insanı etiliolar işte sonra da insan pişman oluyor.

O degilde kizlar nurdanusa baktrmstm 2 gun onceee bana dediki asla gorusme olmickkkk ve aksam biz bulustukkk ahahahahhahaha sacmalik zirvasi bide iskambilde kesin sonuc veririrm diyo 30 yillik deneyim diyooo pehhh

ben de nurdanusu beğenmedim hiç tutmadı bana açıkçası tabi değişir kişiye göre:)

aramızda gammazcı var arkadaşlar dikkat edin ne kadar yazıktır bir insanın çıkarı için, hem de fal çıkarı için burda yazılanları yemeyip içmeyip falcılara aktarması, bu şekilde tatmin olması...hayatta faldan daha önemli bir şey var ki o da insanlık onuru...size tek tavsiyem forumda samimiyet kurduğunuz insanlara karşı dikkatli olun, herşeyinizi anlatmayın. kendisi ya falcı yada falcı yamağı olabilir.

Offhergun baska bir olay oluyor ne oldu cnm bir sorun mu yasadin

Offhergun baska bir olay oluyor ne oldu cnm bir sorun mu yasadin

canım şimdilik site yönetimi biliyor durumu; onlar açıklama yapacaktır. şu aşamada daha fazla bir şey söylemem doğru olmaz. siz sadece uyarımı dikkate alın şu aşamada.

bu arada kahinvanganın bir arkadaşımla ilgili söylediği bir şey kesinleşti. cidden onun söylediği gibi bir olay yaşadım. bakımı biraz kısa olsada cidden iyiymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…