Cansu tellwede kiraze kahinvanga dışında kime baktırayım? Ayy rezil oldum da bugün
Kime baktir bliyomusun saraylihanim var onaa baktrr cok iyiii oda bakkk
güniçi aktif diyor, heralde çevrimdışı demek o öle mi cansu
Evet canimmm simdi c.disi bu arada okudum keske 3gun sonrada atmasydin ya bliyomsn o kotu olmus
bana kalsa hiç kutlamıcaktım hep bilgenin gazı bunlar:/
Falcilarn gazinaaa gelecksekkk ben neler yapmstm bi bilsen bidaha sakn gaza gelme soncta tahmin yurutuyo hepsi kahin degl bunlar
şimdi saraylı yok kiraze kahinvanga olmaz başka birine mi baktırsam( ne şanlısın cansu yaa ne güzel geri döndü ben geri dönsün istediğimden bile emin değilim o kadar yıprattı ki beni
Kime baktir bliyomusun saraylihanim var onaa baktrr cok iyiii oda bakkk
Falcilarn gazinaaa gelecksekkk ben neler yapmstm bi bilsen bidaha sakn gaza gelme soncta tahmin yurutuyo hepsi kahin degl bunlar
O degilde kizlar nurdanusa baktrmstm 2 gun onceee bana dediki asla gorusme olmickkkk ve aksam biz bulustukkk ahahahahhahaha sacmalik zirvasi bide iskambilde kesin sonuc veririrm diyo 30 yillik deneyim diyooo pehhh
cikmadi canim hissiz bir faldi
Fahriye isiksacan ve sevval abla iyidir
fahriye katinada da iyi midir acaba onda acik su an
aramızda gammazcı var arkadaşlar dikkat edinne kadar yazıktır bir insanın çıkarı için, hem de fal çıkarı için burda yazılanları yemeyip içmeyip falcılara aktarması, bu şekilde tatmin olması...hayatta faldan daha önemli bir şey var ki o da insanlık onuru...size tek tavsiyem forumda samimiyet kurduğunuz insanlara karşı dikkatli olun, herşeyinizi anlatmayın. kendisi ya falcı yada falcı yamağı olabilir.
canım ben kahve yollmştm ama hsslri kuvtlli biriii istersen gönder tabiii
Offhergun baska bir olay oluyor ne oldu cnm bir sorun mu yasadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?