Binnaz Abla

ya bir şey diyeceğim bu Kesira yeni telweye gelmedimi millet dedikleriniz cıkıyor yazmıs gelen bi insanın hemen dedikleri nasıl cıkar güzel yorum yapsın diye tanıdıkları falan yazıyorsa komik yani.

falalem meryem
tellwe ecem
tellwe kesira
falsepeti zeus
falsepeti melek
falsepeti venüs
falsepeti melih
falsepeti nesibe
biryolunvar aylın
biryolunvar emine
tellwe selena
tellwe saraylı
binnaz bilge
tellwe derin
tellwe klotho
baska varmı ıstek?

merhabalarrrr:) ancak işten geldim ve katıldım..dün fal krizimi falalemdeki alexle kapatmış bulunuyorum...önceki 2 falda yaşadığım ilişkiyi birebir bana anlatmıştı ağzım açık kalmıştı dün hiiiiiçç o konulara girmedi kariyerimde 2 terfi verdi ve çok güzel bir bebek sahibi yapıp yolladı..peki krizim geçti mi hayır

Bide ben istemesem nefret etsemde çok insan baktırmış fal sepeti alex bööyyk

ben de alex e baktırdım gayet memnun kalmıstım.dedikleri dogruydu ama gelecek bilmiyorum cıkar mı..

sadece beğeniler değil demi bunlar; falalem ester, mert, meryem, binnaz selin imer, rania, gonca, müge ,rezzan,

ben de alex e baktırdım gayet memnun kalmıstım.dedikleri dogruydu ama gelecek bilmiyorum cıkar mı..
evet geçmiş ve an iyi alexde..önceki fallarda işin sonucunu bana bırakmıştı. hatta benim aklımdaki soruyu söylediğini iyi hatırlıyorum:böyle bir ömür geçer mi diyosun?? sen istersen geçecek '' şuanki durumlara göre geçmemesini tercih etmiş bulunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…