Binnaz Abla

ester kiraya elim gitti geldi bugün merak ettim onun tarotunu bir kere kahve baktırmıştım ama şoklara girmedim demekki hatırlamıyorum

ahaha sana bırakmıs durumu bana kişiliğimi falan nasıl davranmam gerektiğini söyledi her şey senin elinde hemen pat diye sinirini almazsan ilişkinin başlama süresi kısa eğer cocuga sen bunu niye yaptın diye basının etini yersen süreç uzar demişti

sımdı son lısteyı yazıyorum:
falalem meryem
tellwe ecem
tellwe kesira
falsepeti zeus
falsepeti melek
falsepeti venüs
falsepeti melih
falsepeti nesibe
biryolunvar aylın
biryolunvar emıne
tellwe selena
tellwe saraylı
binnaz bılge
tellwe derin
falalem rezzan
tellwe klotho
tellwe nazz
falalem mert
falalem ester
falsepeti alex
binnaz selin
binnaz muge
binnaz rania
binnaz gonca
varmı baska?

Rania ve Gonca Polat binnaz

sezon finaline mi girdi acaba konu?bildiğin bizim diziler formatında yapmıs olayı.
hımmm demek genelde anı biliyor ve bunun üzerinden seçenekler sunuyor..pembe panjurlu evden iyi en azından seçenek sunması

resmen aklım durdu ya ben milyon yüz milyar fal baktırmış biri olarak .D gelmiyo tıkandım.. ama bu isimlerde birçoğunda hemfikirim.. fal sepeti hüseyin ve binnaz tumay cennet ( 2. kişiyi çıkartanlardan )

Canım tellwe KESIRA mı ? Bende çook beendim
evet canım attım ben de ona bana kızı da söyledi anlattı her şeyi.kız aklını karıştırıyor ama sen kalbindesin kalbini dinleyecek sana gelecek ancak birtakım problemleri var şu aralar çok düşünüyor dedi.dün ecren kailaya da baktırdım o da aynı şeyleri söyledi bi kızı söylemedi kafası karışık problemleri var dedi.

bir kere cok guzel baktı snra dedıklernı yasaöadım bende nye byle oldu yazdım..proflne yazmış ya hani her falda ıstedgnz knu cıkmaz ben enerjıme göre bakarım kotu puan veren gelmesn falan.. bunşar verdgöz puanlarıda görmuyo heralde ben hep 5 vermıştım.. belki bana degl ama ustume alnmışda olablrm cunku bana soru cevp kısmımda yazxgı seylerı proflne geçirmiş.. bana sadece bır falı cıktı o da ilk falımdı aöa ozaman hakknı yemıyeyıö cok ıyı bakmıştı.. snra 7 8 fal attm cıkan brseyı olöado suana kadr yanı 7 8 aydemek bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…