Binnaz Abla

Ben iki defa döktürdüm canım.İlk döktürdüğümde içim huzurla dolmustu ama ikinci defa döktürdüğümde üzerimde ağırlık olustu ve döken kadından hoslanmadım o da anne ismimi falan aldı dualar okumaya basladı ama herkes yapmıyor rahatsız ediyorlarmıs..kursun dökmek karşıdaki insanın rahatlaması için geçerli durum diye biliyorum ama çevremdeki teyzeler rahatsız ediyorlar diye bıraktılar anlamadım bu işi..

bu arada takip edenler bilir bahcelievlerdeki falcıya gttm adını hatrlamyrum bır arlds ozellıkle bana soruyodu yne ozel olark ılglenen varsa yazayım
Ben canımm yerini falan merak ediyorum geçen topiğe de yazdım adı sanı neler bildi vs vs fazla oldu ama olsun

Ben canımm yerini falan merak ediyorum geçen topiğe de yazdım adı sanı neler bildi vs vs fazla oldu ama olsun
canım kafa onceden baska ısımdydı sımdı kavanoz olmuş 25 di gecen sene 30 olmuş şimdi. kadın hoş kadın 40 dk ya yakın bakıyor melek adıda yaşlıca. amaa demiştim felaket tellalı gbi benle enerjısı cok tuttu ama bana sevglnle ayrılcaksn sen demış bzı ayırmıştı bende tm 8 ay snra uzuntumle abla neden ozaman bnu dedmz demeye gttm bu afrde bildgi şeylerdı okulla ilgli fln o adam da sana 3 haaftaya yazarsa yazr yoksada umudunu kes dedı artk yardırmasna alıştgm ıcın bsey demedım. başkası olcak falan fılan dedı yakın zmnda veremem vavsvs dedı. acıkcası ben sorf yuzleşmk ıcın gtmıştım ıyı geldı. ha tabsye edermıym falcı tavsye edip gunaha grmek ıstemyrum ztn baktedgm fallarla cehennemlgm benden baska tutanlarda varmış yalnz kadın ble buna şaşırıyor.bırde kurşun dokelm sana dedı bakalım fal mevzusnu kapattım ama kursun dokturmeye gdeblrm:) ole yani

kötü enerji onlara mı geçiyor ki demekki o yüzden banada öyle dediler.. neg. enerjiye karşı kendini koruyabilecek birisi olması lazım belkide

bana biri olumsuz bir şey dese ölürüm ben.kesira bana dedi dedi dedi ben gittim küçücük şeye takıldım oy oy

arkadaşlar tellwe den selena, derin ve klothodan çok bahsedilmişti sanki..mesela 1 şansım olsa diyorum (çünkü ekonomim çökecek) hangisi dersiniz ???

arkadaşlar tellwe den selena, derin ve klothodan çok bahsedilmişti sanki..mesela 1 şansım olsa diyorum (çünkü ekonomim çökecek) hangisi dersiniz ???

an mı önemli gelecek mi :) Anı merak ediyorsanız klotho anda cok iyidir ama gelecek için verdiği tarih malesef en son martta bitecek :)

bana baktırdığım tüm falcılar işle ilgili mart dedi bakalım çıkarsa duyuru yayınlıycam kimler dediyse

bana biri olumsuz bir şey dese ölürüm ben.kesira bana dedi dedi dedi ben gittim küçücük şeye takıldım oy oy
ozaman kedınlıkle kesınlıkle gıtme 8 ay olmuştu kendıme gelememıştm asla gtme yanı. busfr de bana deden olcek dedı. okdr kı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…