- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
sanki selenadan çıkanlar olmuştu
ay Allah korusun yok gitmem...ozaman kedınlıkle kesınlıkle gıtme 8 ay olmuştu kendıme gelememıştm asla gtme yanı. busfr de bana deden olcek dedı. okdr kı..
selena- suarkadaşlar tellwe den selena, derin ve klothodan çok bahsedilmişti sanki..mesela 1 şansım olsa diyorum (çünkü ekonomim çökecek) hangisi dersiniz ???
aynen öyle ve kadının evinde duramadım bir de kursundan fal baktı aklınca..diğerinde negatif bişeyler vardı demekki. herşey enerji ya geçiyo insandan insana herşey
evet canım yenii güzel bakıyor tavsiye ederimkesira kim :S
Yeni mi? Direk listede görünce şaşırdım :S
yok ya baktırmam artık ben. Fallar hep aynı hep aynı değişen bir şey yokevet canım yenii güzel bakıyor tavsiye ederim
saolun kızlar lısteyı ben yaptım anketı bolum moderatorumuz actı
haha sen bilirsin :) bana 1501. kişi olarak yine sabır dedi aynı şeyleri söyledi bi icraat göremedim sessizlik deli ediyor galibayok ya baktırmam artık ben. Fallar hep aynı hep aynı değişen bir şey yok
evet ağırlık basıyo insanı bazılarından falcılardada oluyo baktırınca başı ağrıyo insanın ki kurşun olayı daha önemli rahatlamak için gidiyorsun bide zaten oraya..bende güvenilir birini bulursam döktürücem canım sağol bilgiler için..bende şöyle bir şey var hayatımda herşey konu ne olursa olsun yavaş gidiyor tabiki herşeyin hayırlısı önemli olan bu ama gerçekten bazen öyle şeyler yarım kalıyorki sadece ben değil etrafımdakiler bile bazen sende bişey var diyorlar hani bu kadar şanssızlık olmaz anlamındaaynen öyle ve kadının evinde duramadım bir de kursundan fal baktı aklınca..
teşekkürler seçicem birini ama sanki içimden bir ses selena diyor..yarında demeye devam ederse :) atıcam.. gün içi aktifmiş öyle yazıyorselena- su
derin/naaz-kahve
Sen bilirsin
bir hocaya falan danıs istersen canım sen..benimde bir haftadır üzerimde bir şey var anlamadım gitti.evet ağırlık basıyo insanı bazılarından falcılardada oluyo baktırınca başı ağrıyo insanın ki kurşun olayı daha önemli rahatlamak için gidiyorsun bide zaten oraya..bende güvenilir birini bulursam döktürücem canım sağol bilgiler için..bende şöyle bir şey var hayatımda herşey konu ne olursa olsun yavaş gidiyor tabiki herşeyin hayırlısı önemli olan bu ama gerçekten bazen öyle şeyler yarım kalıyorki sadece ben değil etrafımdakiler bile bazen sende bişey var diyorlar hani bu kadar şanssızlık olmaz anlamındabaktırdığım fallarda ise yıldız düşüklüğü olarak adlandırılıyor..belki bir nebze neg. enerjiyi alır tıkalı yollar açılır diyorum bakalım araştıracam daha..
bilemedi mi canım? ben de de çogu şey fos tekrar okuyunca ama kızla ilgili kısımları falan söyledi bir tek..ailevi problemlerın var dedı yok cok sukur düşüncelerimin de bir kısmı dogru değildi tekrar okuyunca fark ediyorumkesira fıssss arkadaşlar en azından benim için
bilemedi mi canım? ben de de çogu şey fos tekrar okuyunca ama kızla ilgili kısımları falan söyledi bir tek..ailevi problemlerın var dedı yok cok sukur düşüncelerimin de bir kısmı dogru değildi tekrar okuyunca fark ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?