Binnaz Abla

aynen öyle ve kadının evinde duramadım bir de kursundan fal baktı aklınca..
evet ağırlık basıyo insanı bazılarından falcılardada oluyo baktırınca başı ağrıyo insanın ki kurşun olayı daha önemli rahatlamak için gidiyorsun bide zaten oraya..bende güvenilir birini bulursam döktürücem canım sağol bilgiler için..bende şöyle bir şey var hayatımda herşey konu ne olursa olsun yavaş gidiyor tabiki herşeyin hayırlısı önemli olan bu ama gerçekten bazen öyle şeyler yarım kalıyorki sadece ben değil etrafımdakiler bile bazen sende bişey var diyorlar hani bu kadar şanssızlık olmaz anlamında baktırdığım fallarda ise yıldız düşüklüğü olarak adlandırılıyor..belki bir nebze neg. enerjiyi alır tıkalı yollar açılır diyorum bakalım araştıracam daha..

bir hocaya falan danıs istersen canım sen..benimde bir haftadır üzerimde bir şey var anlamadım gitti.

kesira fıssss arkadaşlar en azından benim için
bilemedi mi canım? ben de de çogu şey fos tekrar okuyunca ama kızla ilgili kısımları falan söyledi bir tek..ailevi problemlerın var dedı yok cok sukur düşüncelerimin de bir kısmı dogru değildi tekrar okuyunca fark ediyorum

ben de kesira fal alemdeki ecren kaila mı diye düşünmeye başladım cümleleri aynı...

çok alakasız çok genel çok pembiş ve türkçesi çok düşük bi kaç kez okudum anlayabilmek için bazı yerlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…