- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
bana da kız onun aklında falan dedi oraya takıldım ben de.aman yaa yeni daha oçok alakasız çok genel çok pembiş ve türkçesi çok düşük bi kaç kez okudum anlayabilmek için bazı yerlerini
evet canım sorucam bendede var o bikaç haftadır hüzünle karışık bir tutukluk.. ben eskiden alırdım elime dua kitabını okurdum hatta sanada diyim suya okuyup ayetel kürsi ve birkaç dua o suyu içerdim..iyi gelirdi ama bu ara bu kadar fala batmışken yapamıyorumbir hocaya falan danıs istersen canım sen..benimde bir haftadır üzerimde bir şey var anlamadım gitti.
kıyamam yaa. valla falkolik olduk iyice:/evet canım sorucam bendede var o bikaç haftadır hüzünle karışık bir tutukluk.. ben eskiden alırdım elime dua kitabını okurdum hatta sanada diyim suya okuyup ayetel kürsi ve birkaç dua o suyu içerdim..iyi gelirdi ama bu ara bu kadar fala batmışken yapamıyorum
gerçi gelecekle ilgili henüz tecrübe etmemiştim anda iyiydiayyyyy maya vardı binnazdaaa
kızlar suresı yyok oyunuzu degıstırıbelırsınız yenı kısı ekleyıp cıkarabılırız ama bence sımdılık yenı kısı eklemesı yapmayalım lıste yeterınce uzun zatenAy en sevdiklerim ecem ve selena yasasinat yarisina dondu ya her gun girip takip ederim artik kim öne gecmis diye. tolin peki bu anketin bi suresi var mi yani kapatip en iyileri belirleyecek miyiz hep boyle kalacak mi
anaa merak ettim şimdiBütün fallarım patladı konusamıcak kdr kötüyüm ayrıntı verıcem ama bugün diil..
ankete ısım ekleyemıyor muyuz kızlar? cunku ılkay da cok ıyı...bence ankette bınnaz lale gul de olmalıydı kı orada en cok begendıgım , benı sasırtan odur
Bütün fallarım patladı konusamıcak kdr kötüyüm ayrıntı verıcem ama bugün diil..
tolin'e söyle canım belki yapılır bilemiyorumankete ısım ekleyemıyor muyuz kızlar? cunku ılkay da cok ıyı...
evet eklenebiliyormuş ama liste uzun olduğu için sanırım elendikçe eklenecekankete ısım ekleyemıyor muyuz kızlar? cunku ılkay da cok ıyı...
Aynen valla resmen kasıt kokuyorValla ben de gormedim sayiyorum :)
neyı kız?Bu defa görürsem namerdim
haa sımmdı düştü jetonBu defa görürsem namerdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?