Binnaz Abla

bir hocaya falan danıs istersen canım sen..benimde bir haftadır üzerimde bir şey var anlamadım gitti.
evet canım sorucam bendede var o bikaç haftadır hüzünle karışık bir tutukluk.. ben eskiden alırdım elime dua kitabını okurdum hatta sanada diyim suya okuyup ayetel kürsi ve birkaç dua o suyu içerdim..iyi gelirdi ama bu ara bu kadar fala batmışken yapamıyorum

kıyamam yaa. valla falkolik olduk iyice:/

Ay en sevdiklerim ecem ve selena yasasin at yarisina dondu ya her gun girip takip ederim artik kim öne gecmis diye. tolin peki bu anketin bi suresi var mi yani kapatip en iyileri belirleyecek miyiz hep boyle kalacak mi
kızlar suresı yyok oyunuzu degıstırıbelırsınız yenı kısı ekleyıp cıkarabılırız ama bence sımdılık yenı kısı eklemesı yapmayalım lıste yeterınce uzun zaten

Merhaba hanımlar uzaktan sizi takip ediyorum hayli zamandır bende fala dünyanın parasını verdim. ama terapide de işe yaramadı uzman desteği aldım şimdi daha iyiyim ibadetimi yerine getiriyorum sizleri okudukca kahroldum kimse geleceği bilmiyor bazısı sallıyor tutuyor bu insanlar cok iyi bilse zaten bu paralara bakmaz.Karışmak gibi olmasın ukalalık gibi de görmeyin ben yazmak istedim. Baktırmadığım falcı kaldı tabi ama artık para vermek istemiyorum. İyi akşamlar hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…