- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Benim bu mesajımın üstündeki mesajı. Aslında öyle bi mesaj yok. Görmüyoruz aslındaneyı kız?
İviiiiiithaaa sı
haa sımmdı düştü jetonbız banlanmıstık kız o muhabbet mı?
görmedin işte kuzum görmedinneyı kız?
Değil kuzumKızlar meryeme fal attım pembeci diil dimiiii :)
ah ahKızlar meryeme fal attım pembeci diil dimiiii :)
Ayyy iyi iyi güzel şeyler söylemişş hadii inşallahhhh :))))))Değil kuzum
analizleri tuttumu bariiAyyy iyi iyi güzel şeyler söylemişş hadii inşallahhhh :))))))
Gibi gibi canım çoğu kişiyle aynı şeyleri söyledi zaten ama kesinlikle olumlu dedi :))analizleri tuttumu barii
Kızlar meryeme fal attım pembeci diil dimiiii :)
Yok baktıramadım bi türlü selenaya kısmet olmadıCanim bana gelecekle ilgili biraz pembeydi ya, an ve gecmis dogruydu ama. Gelecek selenayla zit mesela sen selenaya baktirdin mi
valla meryem tutsun diyorum tutarsa bekarsa kısmet bulurum her şeyi yaparımGibi gibi canım çoğu kişiyle aynı şeyleri söyledi zaten ama kesinlikle olumlu dedi :))
valla meryem tutsun diyorum tutarsa bekarsa kısmet bulurum her şeyi yaparım
Selenaya ne falı attın cnmKizlar meryem hepimize olumlu diyor sanirim ya, bana falinin tutmasi cok zor valla. Biraz pembecimsi gibi degil mi sizce de ucundan. Gunahini almak asla istemem tutarsa zaten her hafta fal atatim sirf gunahini almistim zamaninda diyeama cok sevdim cok tatli bi kadindi
bazı kişilere olumsuz konusmus canım yazdım belleğe unut fln demişKizlar meryem hepimize olumlu diyor sanirim ya, bana falinin tutmasi cok zor valla. Biraz pembecimsi gibi degil mi sizce de ucundan. Gunahini almak asla istemem tutarsa zaten her hafta fal atatim sirf gunahini almistim zamaninda diyeama cok sevdim cok tatli bi kadindi
bazı kişilere olumsuz konusmus canım yazdım belleğe unut fln demiş
kıyamam sana ya..ama gerçekten başından atmak istese terslerdi gibi geliyor.başka bir şey vardır ya da kafası karışıktır belkide..Anlatıyorum nolur akıl verın itin birine asıgım cok zengin yakışıklı ama hiçbiri umrumda diil sütcü olsa yine ona asık olurdum aylarca nazımı cekti kaprisimi cekti son 2 aydır tuhaftı sevgilim hiç olmadı ama enteresan bi dialogumuz vardı eski sevgilisini takip etmeye baslamıs instagramdan benle buz gibi konusmaya baslarken bugün sevgilisi oldugunu öğrendim ama asla bi kanıt yok elimde hissiyat neyse benle böle dana gibi konusmasını benim asiliğime itaat etmediğime verio fakat altta bu var bence.. Bende hissettiğim an monolog seklinde whatsapptan yazdım 2 saat boyunca ne bir cvp ne bir okuma sbh okuduğunu gördüm.. Engellemioda.. Artık fal baktırmıcam bi kişi haricinde bari dertleşiyim sizle ne acıklama yaptı ne cvp verdi ama sarjı bitesiye kdr yazmısımdır engellemedide bende yoruldum sora ztn.. Böle içim şişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?