Binnaz Abla

valla meryem tutsun diyorum tutarsa bekarsa kısmet bulurum her şeyi yaparım

Kizlar meryem hepimize olumlu diyor sanirim ya, bana falinin tutmasi cok zor valla. Biraz pembecimsi gibi degil mi sizce de ucundan. Gunahini almak asla istemem tutarsa zaten her hafta fal atarim sirf gunahini almistim zamaninda diye ama cok sevdim cok tatli bi kadindi

Anlatıyorum nolur akıl verın itin birine asıgım cok zengin yakışıklı ama hiçbiri umrumda diil sütcü olsa yine ona asık olurdum aylarca nazımı cekti kaprisimi cekti son 2 aydır tuhaftı sevgilim hiç olmadı ama enteresan bi dialogumuz vardı eski sevgilisini takip etmeye baslamıs instagramdan benle buz gibi konusmaya baslarken bugün sevgilisi oldugunu öğrendim ama asla bi kanıt yok elimde hissiyat neyse benle böle dana gibi konusmasını benim asiliğime itaat etmediğime verio fakat altta bu var bence.. Bende hissettiğim an monolog seklinde whatsapptan yazdım 2 saat boyunca ne bir cvp ne bir okuma sbh okuduğunu gördüm.. Engellemioda.. Artık fal baktırmıcam bi kişi haricinde bari dertleşiyim sizle ne acıklama yaptı ne cvp verdi ama sarjı bitesiye kdr yazmısımdır engellemedide bende yoruldum sora ztn.. Böle içim şişti..

Selenaya ne falı attın cnm

bazı kişilere olumsuz konusmus canım yazdım belleğe unut fln demiş

kıyamam sana ya..ama gerçekten başından atmak istese terslerdi gibi geliyor.başka bir şey vardır ya da kafası karışıktır belkide..

Herkes arıcak neler dedin aradı neler yaptın aradı dio ama o zmnlar hiç beni cvpsiz bırakmazdı suan ben 2 seferdir yazıorum tepkisiz kalıo engellese rahatlıcam o da yok ego tatmini herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…