Binnaz Abla

Kanıt bulmaya çalış o zaman en azından emin olabilirsin bitanem. takip etmeye devam et

Canim o butun pembecilerde oluyor ya, mesela melih gun de herkesi evlendirmis barklandirmis benimkinde benim adami evlendirdi

nurayya selenaya su attim canim
haahha yok kız arkadaşıma da baya giydirdi istiyorsan kabul et başkası var falan dedi baya saydı.

Neler dedim okumadı bile sabah okumus o da acıp kapamıstır belkide insan istemiosa konusmak cnm yazma demezmi bişey der tek kelime etmeden sır oldu kızla takipleşio tabi kurlasıo instagramda gayet net ölmemiş yani

Ahahah tek bahtsiz ben degilmisim cikti mi bari canim sana ya da arkadasina
arkadaşıma bildi işte ama bekle biraz dedi kafasına dank edecek dedi ailedeki sorunlara kadar söylediki o soru sormayı unutmustu soru sormadan cevap verdi her şeye..bana da dedikleri noktasından virgüle kadar dogruydu..yüz yüze baktırdıgım kadında bana cafe ortamında sizi tesadüf eseri bir araya getirecekler haberin olsun mart ya da nisan demişti iki ay önce meeryemde cafe ortamında sizi bir araya getirecekler böylece konusmak zorunda kalacaksınız dedi aynı cümleleri kurdular kuzum

Valla bana ya melih patlayacak ya meryem selena ecem falan. Melihin patlanasi daha olasi gibi sanki

Ya bide benim sorumu hic anlamadi ben boyle hayatim boyunca bu adama platonik takilmisim gibi algiladi haha

Asla msjlarımı cvplamadıda neden yapıo bunlar ne demek yorumlayamıorum yüzü yok herhalde cvp vermio yrn öbür gün evllenirse gercekten dayanamam herhalde..
sen sessiz kal canım aynısı başıma geldi..eğer gerçekten umursamasa başımdan git derdi kafası karışıktır ya da biri kafasını karıştırıyordur ikilemde kalmıstır sana da bir şey diyemiyordur araştırmaya devam et

Neler dedim okumadı bile sabah okumus o da acıp kapamıstır belkide insan istemiosa konusmak cnm yazma demezmi bişey der tek kelime etmeden sır oldu kızla takipleşio tabi kurlasıo instagramda gayet net ölmemiş yani
bence bu instagrmdaki takipleşme olayını çok abartıyor kızlar.. ne olacak birilerinin fotogrflarını görmek için takip edebilr, bu illaki sevdiği-öldüğü anlamına filan gelmez ki.. resmen kendi kendini kurmuş durmuşsun.. belki başka derdi var belki bir işi vardı.. madem o kadar yazmışsın ve cvp gelmemiş artık bekleme moduna geç. sessizleş. yoksa yazmaya devam edersen çocuk seni cidden aşık değil de takıntılı sanacak..
bence ondan haber gelmesini bekle.. insansa zaten sevdiği birinin telaşlanmasına mahal vermez 1-2 gün içinde arar veya yazar. bir de böyle önemli şeyleri yüz yüze konuşmaya çalışın, msjlar her zaman doğru yol değil

Asla msjlarımı cvplamadıda neden yapıo bunlar ne demek yorumlayamıorum yüzü yok herhalde cvp vermio yrn öbür gün evllenirse gercekten dayanamam herhalde..
Valla en iyi sen tanıdığın için ben de ne diyeceğimi bilemedim. ya bişeylerden sıkıldı ya da bi şeye çok kızmış da olabilir yada eskiye döndü yani bilmedim

Valla bana ya melih patlayacak ya meryem selena ecem falan. Melihin patlanasi daha olasi gibi sanki

Ya bide benim sorumu hic anlamadi ben boyle hayatim boyunca bu adama platonik takilmisim gibi algiladi haha
valla diyorum ya bi de kesira ya baktırdım o da bana kızı söyledi telweye gelmiş biraz daha seni kötü günler bekliyor dedi nesibe gibi konustu ama sana gelecek sen adım atma dedi o da bir haftadır sanki kalbime tekrar oturdu asık oldum sanki tekrar biri muska mı yaptı diye düşünüyorum.bir de şöyle bir şey var onun o kıza gitme nedeni muskaydı muska bulundu...acaba onu bozdurdu da her şey eskisi gibi mi oldu anlamadım..ikimizi de muska etkiliyordu..

Ya gercektenmi engeller küfreder die düşünüorum acaip sinirlidir.. Belkide diorum kalbimi kırmamak için sevgilisi var die konusmadı.. Ama düşünüorum biri bana 2 saat durmadan orhun kitabesi gibi dösese engellerim delimisin derim.. Yada hiç umrunda diilim ona bile tenezzül etmedi.. Delircem nolur yardım edin kızlar kimseye anlatamadım 1 arkım dısında onunda sarjı bitti içimde patladı iiki varsınız

Cok korkuyorum canim boyle seylerden ya konusu bile grcince elim ayagima dolaniyor cunku benimde basimdan bsy gecti bu konuyla ilgili. Ama sebep o olabilir

Cnm eski sevgilisi kız cocuk bundan öncede yazdım cvp vermedi bu 2 etti ama cok iidik sır oldu birden..

Cok korkuyorum canim boyle seylerden ya konusu bile grcince elim ayagima dolaniyor cunku benimde basimdan bsy gecti bu konuyla ilgili. Ama sebep o olabilir
bildiğin ikimizde birbirimizi görünce öldürecek gibiydik..valla etkisi geçti gibi geliyor üç hocada aynı şeyi söyledi var dedi ben de korkuyordum basıma geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…