Umarım öledir bir aydır sırra kadem oldu ilk defa bu kdr uzun umarım son o kdr yazınca deli oldugumu düşünmemiştir..Bence kafası karışık canım anlattığına göre ben öyle anladım ne seni yanında ayırıyor nede tam anlamıyla reddediyor seni
ya işte biz tenezzül etmedi cevap vermedi diye düşünüp deli oluyoruz ama erkekler bunu umursamamaktan dolayı yapmıyorlar..benimkide çok sinirlidir.. ama hep şey der başkası olsa küfrederim engellerimki yapıyordu ama sana cevap atmamak için zor tutuyordum kendimi diyordu.üzerine gitme yazma bir şey..bakalım ne olacak erkekler üzerine gidilmesinden hoslanmıyor biraz durulmayı bekle sakinleş..Ya gercektenmi engeller küfreder die düşünüorum acaip sinirlidir.. Belkide diorum kalbimi kırmamak için sevgilisi var die konusmadı.. Ama düşünüorum biri bana 2 saat durmadan orhun kitabesi gibi dösese engellerim delimisin derim.. Yada hiç umrunda diilim ona bile tenezzül etmedi.. Delircem nolur yardım edin kızlarkimseye anlatamadım 1 arkım dısında onunda sarjı bitti içimde patladı iiki varsınız
Sagol arkadsimmYaaa cidden derdini bilmiyorum ama ben de sana tüm kalbimle dua ettim rabbim hayirlisiyla feraha erdirsin canim benim ya
Su kız midemi bulandırıo.. Gerci hayatına birini almıssa doru yapıo beynini patlatırımda.. Ay ne bilim 10 saat agladım bugün kafam gitti..ya işte biz tenezzül etmedi cevap vermedi diye düşünüp deli oluyoruz ama erkekler bunu umursamamaktan dolayı yapmıyorlar..benimkide çok sinirlidir.. ama hep şey der başkası olsa küfrederim engellerimki yapıyordu ama sana cevap atmamak için zor tutuyordum kendimi diyordu.üzerine gitme yazma bir şey..bakalım ne olacak erkekler üzerine gidilmesinden hoslanmıyor biraz durulmayı bekle sakinleş..
Aglama cnm ya;((Su kız midemi bulandırıo.. Gerci hayatına birini almıssa doru yapıo beynini patlatırımda.. Ay ne bilim 10 saat agladım bugün kafam gitti..
sakinleş sadece biz de bazen kafamızda kuruyoruz bakıyoruz hiçbir şey göründüğü gibi değil..Su kız midemi bulandırıo.. Gerci hayatına birini almıssa doru yapıo beynini patlatırımda.. Ay ne bilim 10 saat agladım bugün kafam gitti..
laroxcum şöyle düşün, sen elinden geleni yapmışsın, yarın öbür gün keşke şunu da yazsaydım diyeceğin bir durum kalmamış, o nedenle evhamlanmadan, elinden geleni yapmış olman nedeniyle artık sakinleş derim.. en kötü durum ölmüş olması olurdu ama o zaman da haberi gelirdi ki allahtan öyle bir durum yok.Cnm eski sevgilisi kız cocuk bundan öncede yazdım cvp vermedi bu 2 etti ama cok iidik sır oldu birden..
Ah kuzum nasıl aglamıyım bilio köpek gibi asıgım insan istemiosada bi yazma artık git sevgilim var demezmi bu kdrmı değerim yoktu tek kelime etmedik 1 aydır önceden sacma salak konusuoduk cok korkuorum..Aglama cnm ya;((
laroxcum şöyle düşün, sen elinden geleni yapmışsın, yarın öbür gün keşke şunu da yazsaydım diyeceğin bir durum kalmamış, o nedenle evhamlanmadan, elinden geleni yapmış olman nedeniyle artık sakinleş derim.. en kötü durum ölmüş olması olurdu ama o zaman da haberi gelirdi ki allahtan öyle bir durum yok.
hayatta, nefes alıyor, msjlarını okuyor, engellemiyor (ki bunun egosantrik nedenleri de olabilir)... lütfen sakin sakin günlük hayatını yaşamaya çalış.
bazı erkekler böyle henüz sperm terk dönemlerinde kalabiliyorlar. olgun ve mantıklı düşünüp sana yazacaktır derdi neyse.
Kuzum var sevgilisi kesin bence onu anladım.. Ben bana tavrını hazmedemiorum 2 sa yazdım döktüm içimi bi evet bi hyr bi git bişey de sen kimsin der gibi cvp vermemek cok acı egosu için engellemedi resmenLaroxcum canim uzulme lutfen once bir durum netlessin. Bak ben kendi kendime yaxiyorum ciziyorum oynatip uzuluyorum sonra ortada hicbir sey olmamis oluyor. Anlamadan kenfini yipratma, biraz zaman gecsin bakalim, sen biraz bekle bakalim o yazacak mi
işte var ya, şu kısım "bilio köpek gibi aşığım" kısmı.. hah işte ondan oluyo böyle.Ah kuzum nasıl aglamıyım bilio köpek gibi asıgım insan istemiosada bi yazma artık git sevgilim var demezmi bu kdrmı değerim yoktu tek kelime etmedik 1 aydır önceden sacma salak konusuoduk cok korkuorum..
Kuzum var sevgilisi kesin bence onu anladım.. Ben bana tavrını hazmedemiorum 2 sa yazdım döktüm içimi bi evet bi hyr bi git bişey de sen kimsin der gibi cvp vermemek cok acı egosu için engellemedi resmen
Yok kuzum kıskandırma filan diil bariz umursamıo he engellememesini daha cözemedim hersey net bi o diil.. Egodan die düşünüorum artık..sizi kıskandırmaya çalışıyor olabilir. engellememesinin sebebi, verdiğiniz tepkileri merak ettiğinden olabilir. Bakalım ne diyecek, ne yazacak, ne yapacak diye merak ediyor olabilir.
canim,biz kadinlar hislerimize yenik dusup boyle hatalar yapabiliyoruz..bir hata yaptin farzet,ama ucunda olum yok bunun..onemli olan bundan sonraki davranislarin,malesef araya simdi daha uzun bir muddet girmesi gerekecek adami yeniden kendisi icin olup bitmedigine inandirmak icin..inan erkeklere umursamaz durmak ise yariyor,bunu yapmak zorundasin baska caren yok..uzun mesajlar yazmak iliski icindeyken bile erkekleri sogutan bir hareket..ben bunu cok anlamazdim,sonra biraz hoslanacak gibi oldugum bir erkek boyle ustume dusunce hemen sogudugumu fark ettim..cunku en basta iki kiside birbirinden hoslanirken ve hersey esitken,bir taraf fazlaca ozveride bulunur,fazlaca uste duserse,ic gudusel olarak karisindakinde sanki ondan daha asagidaymis gibi bir his uyandiriyor,o zaman o kiside bu adam niye bu kadar ustume dusuyor simdi,yoksa cokmu caresiz,yoksa hoslandigim kadar degilmi gibi supheler uyandiriyor..bundan sonrasina bak canim,tek yapman gereken hicbirsey yapmamak..donerse doner yoksa zaten umudu keser birakirsinSu kız midemi bulandırıo.. Gerci hayatına birini almıssa doru yapıo beynini patlatırımda.. Ay ne bilim 10 saat agladım bugün kafam gitti..
Yazdıklarımı okudun dönermi sencecanim,biz kadinlar hislerimize yenik dusup boyle hatalar yapabiliyoruz..bir hata yaptin farzet,ama ucunda olum yok bunun..onemli olan bundan sonraki davranislarin,malesef araya simdi daha uzun bir muddet girmesi gerekecek adami yeniden kendisi icin olup bitmedigine inandirmak icin..inan erkeklere umursamaz durmak ise yariyor,bunu yapmak zorundasin baska caren yok..uzun mesajlar yazmak iliski icindeyken bile erkekleri sogutan bir hareket..ben bunu cok anlamazdim,sonra biraz hoslanacak gibi oldugum bir erkek boyle ustume dusunce hemen sogudugumu fark ettim..cunku en basta iki kiside birbirinden hoslanirken ve hersey esitken,bir taraf fazlaca ozveride bulunur,fazlaca uste duserse,ic gudusel olarak karisindakinde sanki ondan daha asagidaymis gibi bir his uyandiriyor,o zaman o kiside bu adam niye bu kadar ustume dusuyor simdi,yoksa cokmu caresiz,yoksa hoslandigim kadar degilmi gibi supheler uyandiriyor..bundan sonrasina bak canim,tek yapman gereken hicbirsey yapmamak..donerse doner yoksa zaten umudu keser birakirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?