Yok kuzum kıskandırma filan diil bariz umursamıo he engellememesini daha cözemedim hersey net bi o diil.. Egodan die düşünüorum artık..
Engellenmemek daha sinir bozucu ve urmina cidden egosantrik sebepler katiliorumlaroxcum şöyle düşün, sen elinden geleni yapmışsın, yarın öbür gün keşke şunu da yazsaydım diyeceğin bir durum kalmamış, o nedenle evhamlanmadan, elinden geleni yapmış olman nedeniyle artık sakinleş derim.. en kötü durum ölmüş olması olurdu ama o zaman da haberi gelirdi ki allahtan öyle bir durum yok.
hayatta, nefes alıyor, msjlarını okuyor, engellemiyor (ki bunun egosantrik nedenleri de olabilir)... lütfen sakin sakin günlük hayatını yaşamaya çalış.
bazı erkekler böyle henüz sperm terk dönemlerinde kalabiliyorlar. olgun ve mantıklı düşünüp sana yazacaktır derdi neyse.
Bence uzun bir muddet sesi cikmayabilir,buna hazir ol cunku su anda biliyor senin hislerini. eger sana ilgisi varsa, seni kaybediyor oldugunu dusunmesi gerekiyorki harekete gecsin..bunun icinde olayin ustunden biraz sure gecip senin hic sesin solugunun cikmamasi gerekiyorki merak etsin,napiyor acaba,baskasimi var diye suphe duysun..eger icinde sana birseyleri varsa o zaman ararsa arar,ama o oyle olursada bundan sonra senin cool durman lazimki ilgisi sursunYazdıklarımı okudun dönermi sencesuan ztn mağlubum bilio adı gibi kızda var bence yani aleni olmasada.. Off bilmiom
Canımm hoşgeldinnnn kulaklarını çınlattık..takma boşverrKızlar ben geldimm.. Yahu kadın bana laf attı onu değil beni banladılar ya anlamadım gitti.. Niye sataşırlar bize?
Neyse Allah bize laf atanların evlerine ateşler salsınne diyim
Hoşbuldm kuzum.. Okudum yorumları.. Audreyimide banlamışlar ya..off.Canımm hoşgeldinnnn kulaklarını çınlattık..takma boşverr
Yok kuzum kıskandırma filan diil bariz umursamıo he engellememesini daha cözemedim hersey net bi o diil.. Egodan die düşünüorum artık..
Benden rahatsız oldugunu düşünücektim suan egosunu oksadım..engellese nolcaktı? neden oldugunu düşünecektin cnm?
Kuzum var sevgilisi kesin bence onu anladım.. Ben bana tavrını hazmedemiorum 2 sa yazdım döktüm içimi bi evet bi hyr bi git bişey de sen kimsin der gibi cvp vermemek cok acı egosu için engellemedi resmen
Hoş geldiiiiin bitanemmm. Özlettin kendiniKızlar ben geldimm.. Yahu kadın bana laf attı onu değil beni banladılar ya anlamadım gitti.. Niye sataşırlar bize?
Neyse Allah bize laf atanların evlerine ateşler salsınne diyim
Rica ederim ruhdaşımkızlar emıne beklentımın cok üstunde cıktı :) şaşkınlık ve gülme ıle okudum :) bıraz daldan dala ama bırkac cumle dısında bıngo dıyeılırım! teşekkür ederımAngel of Love ruhtaş
kızlar binnazda pembe tablocu olmayan kimi önerirsiniz?
Hoş geldiiiiin bitanemmm. Özlettin kendini
Grey_ canim hosgeldin ben de seni bekliyordum ne yalan soyleyeyim aklima bisey takildi belki konusmusuzdur daha once ama emin olamadim, sen meryeme hic fal baktirmis miydin canim
Bebegim tamam simdi buldum meryem hakkinda yorumunu
canım kim bunları bilen yada söyleyen?arkadaşıma bildi işte ama bekle biraz dedi kafasına dank edecek dedi ailedeki sorunlara kadar söylediki o soru sormayı unutmustu soru sormadan cevap verdi her şeye..bana da dedikleri noktasından virgüle kadar dogruydu..yüz yüze baktırdıgım kadında bana cafe ortamında sizi tesadüf eseri bir araya getirecekler haberin olsun mart ya da nisan demişti iki ay önce meeryemde cafe ortamında sizi bir araya getirecekler böylece konusmak zorunda kalacaksınız dedi aynı cümleleri kurdular kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?