Binnaz Abla

Engellenmemek daha sinir bozucu ve urmina cidden egosantrik sebepler katiliorum

Yazdıklarımı okudun dönermi sence suan ztn mağlubum bilio adı gibi kızda var bence yani aleni olmasada.. Off bilmiom
Bence uzun bir muddet sesi cikmayabilir,buna hazir ol cunku su anda biliyor senin hislerini. eger sana ilgisi varsa, seni kaybediyor oldugunu dusunmesi gerekiyorki harekete gecsin..bunun icinde olayin ustunden biraz sure gecip senin hic sesin solugunun cikmamasi gerekiyorki merak etsin,napiyor acaba,baskasimi var diye suphe duysun..eger icinde sana birseyleri varsa o zaman ararsa arar,ama o oyle olursada bundan sonra senin cool durman lazimki ilgisi sursun

Kızlar ben geldimm.. Yahu kadın bana laf attı onu değil beni banladılar ya anlamadım gitti.. Niye sataşırlar bize?
Neyse Allah bize laf atanların evlerine ateşler salsın ne diyim
Canımm hoşgeldinnnn kulaklarını çınlattık..takma boşverr

Canımm hoşgeldinnnn kulaklarını çınlattık..takma boşverr
Hoşbuldm kuzum.. Okudum yorumları.. Audreyimide banlamışlar ya..off.

Birde fal baktırmayın diye bize nasihat verenler yok mu?? Onlara ayrı bir güldüm. Ben inanmıyorum zaten.falı bıraktım mutluyum sizde bırakındiyenlere.. Eminim onlarda arada fal baktırıyor.. Yoksa burayı gerçekten falı bırakan takip etmez

arkadaşlar önceden sanırım binnazda emir adalı diye biri varmış feci okuyomuş sanki öyle hatırlıyorum.. tabi ben ozamanlar sanal faldan habersiz mutlu mesut yaşıyodum kayıp sanırım dimi bakmıyor yani artık ??? heryerleri taradımda yok

Kuzum var sevgilisi kesin bence onu anladım.. Ben bana tavrını hazmedemiorum 2 sa yazdım döktüm içimi bi evet bi hyr bi git bişey de sen kimsin der gibi cvp vermemek cok acı egosu için engellemedi resmen

Canim ben sahsen, ki soyledigine gore zaten hos biriymis zaten egi vardir, sirf egom tavan yapsin diye dit dit surekli mesaj sesi dinlemem ya da atilan o mesajlari okumam ne bileyim. Ben mesela, sevmedigim biri yazdigi an, basarim engeli. Cekemem valla. Bence bu adam seni umursuyor.

Kızlar ben geldimm.. Yahu kadın bana laf attı onu değil beni banladılar ya anlamadım gitti.. Niye sataşırlar bize?
Neyse Allah bize laf atanların evlerine ateşler salsın ne diyim
Hoş geldiiiiin bitanemmm. Özlettin kendini

Grey_ canim hosgeldin ben de seni bekliyordum ne yalan soyleyeyim aklima bisey takildi belki konusmusuzdur daha once ama emin olamadim, sen meryeme hic fal baktirmis miydin canim

Bebegim tamam simdi buldum meryem hakkinda yorumunu

Son düzenleme:
Grey_ canim hosgeldin ben de seni bekliyordum ne yalan soyleyeyim aklima bisey takildi belki konusmusuzdur daha once ama emin olamadim, sen meryeme hic fal baktirmis miydin canim

Bebegim tamam simdi buldum meryem hakkinda yorumunu

meryem sana ne dedi canım, pembe tablocu mu diyorsun, atmayı düşündüm de ?

canım kim bunları bilen yada söyleyen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…