Hoşbuldum kuzum.. Meryemi ben beğendim.. Durum analizi çok çok iyiydi. Ama Ben Aylin olduğunu düşünüyorum..Grey_ canim hosgeldin ben de seni bekliyordum ne yalan soyleyeyim aklima bisey takildi belki konusmusuzdur daha once ama emin olamadim, sen meryeme hic fal baktirmis miydin canim
Bebegim tamam simdi buldum meryem hakkinda yorumunu
Hoşbuldum kuzum.. Meryemi ben beğendim.. Durum analizi çok çok iyiydi. Ama Ben Aylin olduğunu düşünüyorum..
meryem sana ne dedi canım, pembe tablocu mu diyorsun, atmayı düşündüm de ?
kesinlikle beklediğime değen tek falcı benim için telwede klothoyagmur.yine dediklerini yaşadık başta hak vermesemde..Bana 2 günde baktı canım uzun ve özenli bakiyor bekle derim.
canım kim bunları bilen yada söyleyen?
Valla Famanın Aylin olduğunu da düşünmüştüm.. fama=aylin =meryem olabilir.. Bilemedim ama aylinle meryemin falı çok benziyordu ya. Cümleler aynı..Fama olmasını cok istiyorum ama cok kahve falı bakmış, sen famayı da beğenmiştin fama olabilir mi canım ne dersin ?
kesinlikle orada bir tek ona danışınırımkesinlikle beklediğime değen tek falcı benim için telwede klothoyagmur.yine dediklerini yaşadık başta hak vermesemde..
Belki 100 den fazla fal baktırdım hepsi patladı biride demediki eskisine dönücek umut yok.. Artık töbe baktırmıcam beklediğimemi yanıyım 24 saattir uyumadıgımamı bu kdr bol keseden umut dagıtılmaz..
Kızlar bu anketteki telwe e em, ecem23 mu? O ise hangi falda iyi? ??
Kesinlikle aşk sonucu falıKızlar bu anketteki telwe e em, ecem23 mu? O ise hangi falda iyi? ??
Eminim hayatım artık yok daha asla bişe yaZmam hiç olumsuz konusan olmadı..emin misin canım eskisine döndüğüne ? Öyleyse artık zaten üzme kendini, başka bir kız olduktan sonrası boş bence. Ama emin ol, emin olana kadar da başka bir şey yazma. Bir de hayatım hiç mi olumsuz konuşan olmadı sana ?
Eminim hayatım artık yok daha asla bişe yaZmam hiç olumsuz konusan olmadı..
fal alem meryem canımcanım kim bunları bilen yada söyleyen?
canim Ilkay,Bilge,Alex gibi olumsuz konusabilen falcilardami olumlu yorum yapmisti?Belki 100 den fazla fal baktırdım hepsi patladı biride demediki eskisine dönücek umut yok.. Artık töbe baktırmıcam beklediğimemi yanıyım 24 saattir uyumadıgımamı bu kdr bol keseden umut dagıtılmaz..
Ben de nesibe umarım çıkmaz demiştim de galiba nesibenin söylediği sürece giriyorum..Kizlar ben dun klothonun ocakta yaptigi yorumunu okudumda..o zaman yakin donemde yasamadigimi sandigim seyler su an olmaya basladi..bana tarif ettigi durumun icine simdi girmeye basladim..belli bir zaman vermemisti zaten bana ama ben sanki o yakin donem icin gibi degerlendirmistim kafamda..ayrica sarayli da aralik ayinda baktiridigim falinda gelecek icin ayni durumu ongormus..veeee emine de son falimda bu durumu tarif etmis,o zaman okudugumda yok be oyle olmaz demistim,ama oluyor su an..surelere pek takilmamali,fali baktiridiginiz an hemen o surece girdiniz diye birsey yok,ilerleyen donemde de olabilyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?