Binnaz Abla

Grey_ canim hosgeldin ben de seni bekliyordum ne yalan soyleyeyim aklima bisey takildi belki konusmusuzdur daha once ama emin olamadim, sen meryeme hic fal baktirmis miydin canim

Bebegim tamam simdi buldum meryem hakkinda yorumunu
Hoşbuldum kuzum.. Meryemi ben beğendim.. Durum analizi çok çok iyiydi. Ama Ben Aylin olduğunu düşünüyorum..

meryem sana ne dedi canım, pembe tablocu mu diyorsun, atmayı düşündüm de ?

Yok canim pembeci degil aslinda, yani bana cok cekeceksin tarzi bisey soyledi ama sonucu sok dedirtecek derecede pembeye bagladi. Dun de selena sorumda gelecegi kimse bilemez hayirlisi falan diyince, acaba dedim meryem biliyorsa. Amaan oyle iste canim ya cok takiyorum su fallara artik uzaklasmam lazim. Ama seveni cok meryemin

Fama olmasını cok istiyorum ama cok kahve falı bakmış, sen famayı da beğenmiştin fama olabilir mi canım ne dersin ?
Valla Famanın Aylin olduğunu da düşünmüştüm.. fama=aylin =meryem olabilir.. Bilemedim ama aylinle meryemin falı çok benziyordu ya. Cümleler aynı..

Belki 100 den fazla fal baktırdım hepsi patladı biride demediki eskisine dönücek umut yok.. Artık töbe baktırmıcam beklediğimemi yanıyım 24 saattir uyumadıgımamı bu kdr bol keseden umut dagıtılmaz..

emin misin canım eskisine döndüğüne ? Öyleyse artık zaten üzme kendini, başka bir kız olduktan sonrası boş bence. Ama emin ol, emin olana kadar da başka bir şey yazma. Bir de hayatım hiç mi olumsuz konuşan olmadı sana ?

Kızlar bu anketteki telwe e em, ecem23 mu? O ise hangi falda iyi? ??
Kesinlikle aşk sonucu falı
Kahve falını kimse beğenmedi burda canım.. Ama sonuç falını baktıranların nerdeyse hepsi ben de dahil çok memnun. Tabi ilişkin varsa aşk sonucu falını baktırabiliyorsun

Eminim hayatım artık yok daha asla bişe yaZmam hiç olumsuz konusan olmadı..

Belki 100 den fazla fal baktırdım hepsi patladı biride demediki eskisine dönücek umut yok.. Artık töbe baktırmıcam beklediğimemi yanıyım 24 saattir uyumadıgımamı bu kdr bol keseden umut dagıtılmaz..
canim Ilkay,Bilge,Alex gibi olumsuz konusabilen falcilardami olumlu yorum yapmisti?

Kizlar ben dun klothonun ocakta yaptigi yorumunu okudumda..o zaman yakin donemde yasamadigimi sandigim seyler su an olmaya basladi..bana tarif ettigi durumun icine simdi girmeye basladim..belli bir zaman vermemisti zaten bana ama ben sanki o yakin donem icin gibi degerlendirmistim kafamda..ayrica sarayli da aralik ayinda baktiridigim falinda gelecek icin ayni durumu ongormus..veeee emine de son falimda bu durumu tarif etmis,o zaman okudugumda yok be oyle olmaz demistim,ama oluyor su an..surelere pek takilmamali,fali baktiridiginiz an hemen o surece girdiniz diye birsey yok,ilerleyen donemde de olabilyor demekki

Ben de nesibe umarım çıkmaz demiştim de galiba nesibenin söylediği sürece giriyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…