fahriye katinada da iyi midir acaba onda acik su an
canım şimdilik site yönetimi biliyor durumu; onlar açıklama yapacaktır. şu aşamada daha fazla bir şey söylemem doğru olmaz. siz sadece uyarımı dikkate alın şu aşamada.
bu arada kahinvanganın bir arkadaşımla ilgili söylediği bir şey kesinleşti. cidden onun söylediği gibi bir olay yaşadım. bakımı biraz kısa olsada cidden iyiymiş.
ben fahriye hnm a baktırmıştım genel yorumları tutarlı ve doğruydu ancak bana verdiği zaman çıkmadı 1 hafta demişti ama 2 hafta geçti verdiği tarih tutmadı maalesef...
oyle midonup dolasip rezzan ablama gidiyorum iste hep bu yuzden
ben fahriye hnm a baktırmıştım genel yorumları tutarlı ve doğruydu ancak bana verdiği zaman çıkmadı 1 hafta demişti ama 2 hafta geçti verdiği tarih tutmadı maalesef...
valla ben de Rezzan abladan şaşmamaya çalışıyorum arada ona baktırıyorum hiç çelişmedi ben de hatta bana 1 ay önce erkek ark. suskun oldugun iletişimsiz oldugun bir dönem olacak sabret biraz 3 ay bekle demişti ve gerçekten biz koptuk hiç hesapta yokken yine sabret diyor bakalım, ve en son bir amirinle sıkıntın olacak dmeişti bugun oldu çok büyük bir şey değilde fikir uyuşmazlıgı yaşadım çıktı yani bana her dediği çıkıyor rezzan ablanın inş. diğer güzel şeylerde çıkar
Ya benim kirazeye baktrmammmm lazimm offff uzakta yaziyo o ne demekseee(
tabii bunları beyza okuyooooo Allllahımmmmmm ahahhahahaha
:))))) hepsini okuyorum hepsiniii... Kacar mi saniyosun bendennn???)) kiraze 1-1,5 hafta arasi yok cansucum kendini alistirsan iyi edersin hehe :)) soylemiyim dedim ama kiyamadim yine sana :) evini tasiyo ondan yok..
Kızlar rezzan neye bakıyor kahvemi tarotmu bilmiyorum sürekli baktırınca kafam karışıyor şimdi içim gitti bende baktırcam sesli bakar herhalde olumsuz şeyler söylemesin
Yaa guzelim sen en son kavusmamis miydin seninkine, ben mi yanlis hatirliyorum acabaaa?? :)) ne acelen var bekle 1,5 hafta bisi olmaaazzz :)) yok aliskanlik oldu, ben illa fal baktircam diyosan missler gibi Nesibemiz var ona git :))yoooo yoooo yoooooo hayırr o zaman kadar olmazz yaaakiraze lazımmm bna kirazeeeee
Rezzan ablama annemle ben cok baktiriyoruz dedigi bir cok seyi yasadik sagolsun olumlu olumsuz. Bide bir arkadasim baktirdi baslayacagina inanmadigi iliski icin rezzan abla baslayacak dedi ve basladi. Ama artik herseyimi biliyo diye arada farkli kisilerede baktirmak istiyorum ama icime sinmiyo hicbiri.
Kizlarrrrr kizlarrrrrrr sizee bisey sorucam kiraze mi rezzan ablami ikiside farkli cevaplar verdi bana aslinda sonu ayni ama hislerle ilgili konularda kimin dedigi cikti sizce kiraze bana daha yakin geldi ama rezzan ablama da kiyamiylrum :))
serra binnazablada 10 liraya tarot baktrıdım ben beğendim ama inşallah sende memnun kalırsın.bi de fal manyağı olduğum için dün telvede falcıkatinaya baktrıdım o da çok iyi biliyor bence.
İlkay kahve falı bakıyor. Kahvede nasıl iyi bakıyor mu? :44: Daha önce baktıran oldu mu aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?