Binnaz Abla

canım hangi siteden bahsediyosun binnazdanmı yosa falalem falsepetindenmi

Ben ilkaya baktırdım işimi falan bildi ama ilişkimi falan bilemedi böyle cok genel baktı ama belki de dedikler cıkar hadi hayırlısı :))

Son düzenleme:
ben geçen sene yani 2012ye girdiğimiz dönemlerde binnaz abla sitesini keşfetmiştim ve orda baya fal baktırdım ilk izlenimde Elif Işık-efsun-elmas-meral-tornisha favorilerimdi evet anı güzel yorumladılar ancak gelecek ile ilgili söyledikleri maalesef çıkmadı hatta tersi şekilde yaşandı,o dönemde diyar demire de baktırmıştım bir tek o farklı yorumladı hatta bana seneye bu zamanda düğün hazırlıkları yapacaksın cümlesini bile kurmuştu ve gerçekten birebir yaşadım o durumu ama o da sadece kahve de iyi bence, o dönem de bir bey vardı orda 40 yaşlarında falan o da süper bilmişti ama artık yok ve ben adını da hatırlamıyorum ayrıca söyle bir göz attım da o siteye nerdeyse hepsine baktırmışım da pek aklımda kalmamışlar:)) yani ordakileri pek tuttugum söylenemez ama bir arkadaşım kesiraya kahve baktırmıştı çıktı dedi falı bilemiyorum, ordakiler fazla pozitif sanki ben binnaz abladan uzaklaştım bayadır sadece meraktan fahriye hnma baktırmıştım en son o da 20 gun olmuş az önce baktım bakalım dediği çıkacak mı zamanı tutturamadı ama

oyle mi donup dolasip rezzan ablama gidiyorum iste hep bu yuzden

valla ben de Rezzan abladan şaşmamaya çalışıyorum arada ona baktırıyorum hiç çelişmedi ben de hatta bana 1 ay önce erkek ark. suskun oldugun iletişimsiz oldugun bir dönem olacak sabret biraz 3 ay bekle demişti ve gerçekten biz koptuk hiç hesapta yokken yine sabret diyor bakalım, ve en son bir amirinle sıkıntın olacak dmeişti bugun oldu çok büyük bir şey değilde fikir uyuşmazlıgı yaşadım çıktı yani bana her dediği çıkıyor rezzan ablanın inş. diğer güzel şeylerde çıkar

ben fahriye hnm a baktırmıştım genel yorumları tutarlı ve doğruydu ancak bana verdiği zaman çıkmadı 1 hafta demişti ama 2 hafta geçti verdiği tarih tutmadı maalesef...

sanki cikacak saniyorsunuz fallarini ama alakasiz hic birsey tutmuyor

Rezzan ablama annemle ben cok baktiriyoruz dedigi bir cok seyi yasadik sagolsun olumlu olumsuz. Bide bir arkadasim baktirdi baslayacagina inanmadigi iliski icin rezzan abla baslayacak dedi ve basladi. Ama artik herseyimi biliyo diye arada farkli kisilerede baktirmak istiyorum ama icime sinmiyo hicbiri.

Kızlar rezzan neye bakıyor kahvemi tarotmu bilmiyorum sürekli baktırınca kafam karışıyor şimdi içim gitti bende baktırcam sesli bakar herhalde olumsuz şeyler söylemesin

Ya benim kirazeye baktrmammmm lazimm offff uzakta yaziyo o ne demekseee (
tabii bunları beyza okuyooooo Allllahımmmmmm ahahhahahaha

Son düzenleme:
Ya benim kirazeye baktrmammmm lazimm offff uzakta yaziyo o ne demekseee (
tabii bunları beyza okuyooooo Allllahımmmmmm ahahhahahaha

:))))) hepsini okuyorum hepsiniii... Kacar mi saniyosun bendennn??? )) kiraze 1-1,5 hafta arasi yok cansucum kendini alistirsan iyi edersin hehe :)) soylemiyim dedim ama kiyamadim yine sana :) evini tasiyo ondan yok..

:))))) hepsini okuyorum hepsiniii... Kacar mi saniyosun bendennn??? )) kiraze 1-1,5 hafta arasi yok cansucum kendini alistirsan iyi edersin hehe :)) soylemiyim dedim ama kiyamadim yine sana :) evini tasiyo ondan yok..

yoooo yoooo yoooooo hayırr o zaman kadar olmazz yaaa kiraze lazımmm bna kirazeeeee

Kızlar rezzan neye bakıyor kahvemi tarotmu bilmiyorum sürekli baktırınca kafam karışıyor şimdi içim gitti bende baktırcam sesli bakar herhalde olumsuz şeyler söylemesin

ben kahve baktırdım hep 5 kere falan baktırmışımdır sesli bakıyor zaten ama sık baktırmamak lazım benim en az 15 gün olmasına dikkat ediyorum falllar arasında en memnun oldugum kahve falı bakan kişi çıkmadı olmadı dediğim bir durum yok ama asıl olay için bekliyeceğim bakalım inş. o da çıkar

yoooo yoooo yoooooo hayırr o zaman kadar olmazz yaaa kiraze lazımmm bna kirazeeeee
Yaa guzelim sen en son kavusmamis miydin seninkine, ben mi yanlis hatirliyorum acabaaa?? :)) ne acelen var bekle 1,5 hafta bisi olmaaazzz :)) yok aliskanlik oldu, ben illa fal baktircam diyosan missler gibi Nesibemiz var ona git :))

aslında biraz birşeyler bilinmesi daha iyi doğru yorum için gerekli bence ben mesela ilk baktırdıgımda tip tarifi ile göndermiştim karışmasın diye öyle insan farklılık arıyor da yine dönüp dolaşıp ona gidiyor benim açıkçası kahvede rezzan abla tarotta da nesibe ve melek favorim saraylıhanımı da denemek istiyorum bakalım kiraze de güzel yorumlamıştı ama daha çıkan bir durum olmadı zaten süre var çıkarsa onu da paylaşırım

Kizlarrrrr kizlarrrrrrr sizee bisey sorucam kiraze mi rezzan ablami ikiside farkli cevaplar verdi bana aslinda sonu ayni ama hislerle ilgili konularda kimin dedigi cikti sizce kiraze bana daha yakin geldi ama rezzan ablama da kiyamiylrum :))

Kizlarrrrr kizlarrrrrrr sizee bisey sorucam kiraze mi rezzan ablami ikiside farkli cevaplar verdi bana aslinda sonu ayni ama hislerle ilgili konularda kimin dedigi cikti sizce kiraze bana daha yakin geldi ama rezzan ablama da kiyamiylrum :))

Vallla bnada kiraze gbi geliyooooo

serra binnazablada 10 liraya tarot baktrıdım ben beğendim ama inşallah sende memnun kalırsın.bi de fal manyağı olduğum için dün telvede falcıkatinaya baktrıdım o da çok iyi biliyor bence.

falcı katina bana bakmamıştı, enerjimiz tutmamış mış demişti o zaman. sen bilirsin ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…