Binnaz Abla

Canım senın gıbı guvendıgım arkadaslarm yazmazsa ınanmam dıcegım isimler klohot ve emıne saraylı evet bende cokk begenıyorum.dedıgı işle ışgılı seyler cıkan tek isim diybılırım.kholota gecen yıl baktırdım cıkmadı emıne zaten bende facıa oldu. Ama klohota sen dedıgın için bıkez daha kahve atsam mıda dedım

Nesibe saatı uygunsa ınan anı çok iyi bılıyor gelecek herzaman cıkmasada yakın tarıh hıc sasmadık hele o anı duygularıı okurrr
evet çok güzel bildi o konuda sıkıntım yok ki şu ana kadar 15 ten fazla kişiye baktırdım o da dahil aradaki aşk çok kuvvetli inanmıyorum dedi..ama sanki biri bana bir şey yaptı birden aklımdan atamıyorum kafayı yicem..

ya ben selenaya taaaa 2013 eylulde gondermisim,kelebek faliymis..kisa yorumlamis,eski sevgilimle gorusuyordum o donem,guya kaderimdeki kisiymis,1 sene 3 ay sonra evlilik gorunuyormus onla bana..hicbirsey olmadi aramizda,birakin evliligi,sevgili bile olacak bir duygu olusmadi karsilikli..

Canım diğerleri hep olumlu muydu ? Geleceği kimse doğru düzgün bilemiyor, ufak tefek detaylar çıkıyor genelde.
diğerleri mart ve nisan ayını bekle en geç nisan dedi kuzum..ikiniz zaten acı çekiyorsunuz o da sen de dediler..

Selena bu forumdan anladığım kadarıyla baya ilginç, tutturduğuna tam tutturuyor, tutturamadığına hiç tutturamıyor. İlginç. Ben kelebek atmıştım, çok tutarlı yanlar da var benim bu bence böyle değil dediğim yanlar da.

Şu koskoca listeden oylayacak 4 kişi çıktı

-venüs
-aylin
-selena
-mert

Anı iyi bilip, söyledikleri çıkanları baz aldım. Ama tabi listede baktırmadığım 14 falcı var. Baktırdıklarım arasında favorilerim bunlardır:)

gelecekle ilgili çok olumsuz konustu cok acı çekeceksin hazirana kadar dedi bilmiyorum..anı ve geçmişi iyi bildi..
hic takma kafana ya..ben o nesibeye atmistim zamaninda,bu selenaya attigim donemde,bu eski sevgilimle gorusuyordum dedim ya..evet evleneceksin soyle olacak boyle olacak demedi ama aramizda iliski baslayacagini,sevgili olacagimizi falan soylemisti..yani yanildi..tek dogru bildigi sey olmustu,o da adamin normalde evlenecek birisi olmadigiydi,bu dogru evlilik fobisi yuzunden gecmiste ayrilmistim zaten ondan..35 i gecti hala ayni..ama cikmadi sonucta nesibenin dedgi,o kadar iyi falci olsaydi,bununla birsey olmayacak,ikiniz de duygu olusmayacak derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…