vay be. s bende artl tovbelılerdenım canım :)Eminim hayatım artık yok daha asla bişe yaZmam hiç olumsuz konusan olmadı..
Canım senın gıbı guvendıgım arkadaslarm yazmazsa ınanmam dıcegım isimler klohot ve emıneKizlar ben dun klothonun ocakta yaptigi yorumunu okudumda..o zaman yakin donemde yasamadigimi sandigim seyler su an olmaya basladi..bana tarif ettigi durumun icine simdi girmeye basladim..belli bir zaman vermemisti zaten bana ama ben sanki o yakin donem icin gibi degerlendirmistim kafamda..ayrica sarayli da aralik ayinda baktiridigim falinda gelecek icin ayni durumu ongormus..veeee emine de son falimda bu durumu tarif etmis,o zaman okudugumda yok be oyle olmaz demistim,ama oluyor su an..surelere pek takilmamali,fali baktiridiginiz an hemen o surece girdiniz diye birsey yok,ilerleyen donemde de olabilyor demekki
Nesibe saatı uygunsa ınan anı çok iyi bılıyor gelecek herzaman cıkmasada yakın tarıh hıc sasmadık hele o anı duygularıı okurrrBen de nesibe umarım çıkmaz demiştim de galiba nesibenin söylediği sürece giriyorum..
canim Ilkay,Bilge,Alex gibi olumsuz konusabilen falcilardami olumlu yorum yapmisti?
Çok bişey bekleme cnm bence vasattı.umarım sen begenırsınecem e fal attııımmmmmm
yorumlanıyormuş şuannnn
evet çok güzel bildi o konuda sıkıntım yok ki şu ana kadar 15 ten fazla kişiye baktırdım o da dahil aradaki aşk çok kuvvetli inanmıyorum dedi..ama sanki biri bana bir şey yaptı birden aklımdan atamıyorum kafayı yicem..Nesibe saatı uygunsa ınan anı çok iyi bılıyor gelecek herzaman cıkmasada yakın tarıh hıc sasmadık hele o anı duygularıı okurrr
Çok bişey bekleme cnm bence vasattı.umarım sen begenırsın
nesibe tırttı bana..Ben de nesibe umarım çıkmaz demiştim de galiba nesibenin söylediği sürece giriyorum..
nurayya sen selenaya baktirmismiydinbana bunlardan sadece alex olumsuztu , diğer ikisi olumluyduuu
Keşkee olsa ne güzelll olurrrr
nurayya sen selenaya baktirmismiydin
ecem e fal attııımmmmmm
yorumlanıyormuş şuannnn
gelecekle ilgili çok olumsuz konustu cok acı çekeceksin hazirana kadar dedi bilmiyorum..anı ve geçmişi iyi bildi..nesibe tırttı bana..
gelecekle ilgili çok olumsuz konustu cok acı çekeceksin hazirana kadar dedi bilmiyorum..anı ve geçmişi iyi bildi..
diğerleri mart ve nisan ayını bekle en geç nisan dedi kuzum..ikiniz zaten acı çekiyorsunuz o da sen de dediler..Canım diğerleri hep olumlu muydu ? Geleceği kimse doğru düzgün bilemiyor, ufak tefek detaylar çıkıyor genelde.
ya ben selenaya taaaa 2013 eylulde gondermisim,kelebek faliymis..kisa yorumlamis,eski sevgilimle gorusuyordum o donem,guya kaderimdeki kisiymis,1 sene 3 ay sonra evlilik gorunuyormus onla bana..hicbirsey olmadi aramizda,birakin evliligi,sevgili bile olacak bir duygu olusmadi karsilikli..
hic takma kafana ya..ben o nesibeye atmistim zamaninda,bu selenaya attigim donemde,bu eski sevgilimle gorusuyordum dedim ya..evet evleneceksin soyle olacak boyle olacak demedi ama aramizda iliski baslayacagini,sevgili olacagimizi falan soylemisti..yani yanildi..tek dogru bildigi sey olmustu,o da adamin normalde evlenecek birisi olmadigiydi,bu dogru evlilik fobisi yuzunden gecmiste ayrilmistim zaten ondan..35 i gecti hala ayni..ama cikmadi sonucta nesibenin dedgi,o kadar iyi falci olsaydi,bununla birsey olmayacak,ikiniz de duygu olusmayacak derdigelecekle ilgili çok olumsuz konustu cok acı çekeceksin hazirana kadar dedi bilmiyorum..anı ve geçmişi iyi bildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?