Binnaz Abla

Ilkayda olmaliydi bence..bana cikti dedikleri hep,baska cikanlar oldugunuda biliyorum,falsepetinin dandik huseyinine gelene kadar senelerin ilkayi buraya konulmaliydi bence

Ilkayda olmaliydi bence..bana cikti dedikleri hep,baska cikanlar oldugunuda biliyorum,falsepetinin dandik huseyinine gelene kadar senelerin ilkayi buraya konulmaliydi bence

Evet İlkay'ın olmayışı benim de dikkatimi çekti. Gerçi falı ortalamaydı oy vermezdim muhtemelen ama falı çıkanlar da oluyor.

Emine'nin de bu kadar oy almasına şaşırdım. Bende anlık durumu bile bilemedi

yani orası da öyle canım ama ne bileyim valla içim çok huzursuz bu bir haftadır..

Ben de en cok emineye şaşırdım, ne anımı bildi ne geçmişimi, sonucu bilse bile ben emine bildi demem attı tuttu derim. 3 5 fix cümleyi de hepimize yazmış.

canim ilkayda biraz bilge gibi,seveni var sevmeyeni var..olumsuzuda soyler cunku ama daha duzgun bir dille anlatir bilgeden

Teşekkür ederim canlar :) peki cart diye sonuç mu söylüyor yoksa normal fal gibi uzun yorumluyor mu bazı şeyleri?
Bana ilişkinin sonucunu söyledi. karşı tarafın duygu ve düşüncelerini, hayırlımı hayırsız mı falan bunları söylüyor. Normal fal gibi uzun bakıyor.. Ben bu falı nasıl baktığını sordum. Su ve katinayla bakıyorum demişti. Dedikleri de çok doğruydu..

Ben de en cok emineye şaşırdım, ne anımı bildi ne geçmişimi, sonucu bilse bile ben emine bildi demem attı tuttu derim. 3 5 fix cümleyi de hepimize yazmış.

Bence de. Şu an ipi göğüsleyen nesibe de tutmadı bende. Anı iyi bilmişti fakat gelecekle ilgili çıkan bir şey yok. Falı olumsuzdu zaten, çıkmaması iyi oldu.

canim ilkayda biraz bilge gibi,seveni var sevmeyeni var..olumsuzuda soyler cunku ama daha duzgun bir dille anlatir bilgeden

İlkay bana çok nasihat vermişti. Ablamla konuşuyor gibi hissetmiştim :/ Ama durum analizi iyiydi diye hatırlıyorum. Özellikle benim düşüncelerimi çok net bilmişti. Olumsuz da konuşmadı bana hiç.
Bilge kart yorumladığı için sevemedim. Yani tamam kart yorumlarsın ama bana söyleme bari. "Senle beraber kartlara bakalım. İlk sırada kılıç ikilisi var bu şu demek, ikinci sırada değnek beşlisi var bu şu demek... vs" İyi bir tarot eğitmeni olur ama ona lafım yok:) onun falını dinlerken tarot bakmanın mantığını kavradım biraz

Valla nesibeye hiç baktırmadım. O fiyatla baktırmayı da düşünmem. Online bakanlar fiyatı biraz düşük tutmalılar bence, 40 online fal için yüksek bir meblağ. Zaten artık fal da baktırmayı düşünmüyorum, kendim bir yol çizdim onu uygulayacağım. Fal baktırmak kafa dağıtmak için güzel bir yol kafam sıkılırsa baktırırım tabi, ama şu anlar iyiyim maşallah

Sevgilimiz olmadan kafamizdaki kisiyle alakali bakiyomu grey yani benim sevgilim yok ama aklimda birisi var onunla alakali bakarmi acaba?

Ecem öyle ya gecmis ve an konusunda şok ediyor cidden sonuc icin de insallah hayirlisi olsun canim benimm cok sevindim begenmene ya begenmeyeni de oldu cunku enerji iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…