- 19 Mayıs 2010
- 1.686
- 3.084
- 733
Ilkayda olmaliydi bence..bana cikti dedikleri hep,baska cikanlar oldugunuda biliyorum,falsepetinin dandik huseyinine gelene kadar senelerin ilkayi buraya konulmaliydi benceŞu koskoca listeden oylayacak 4 kişi çıktı
-venüs
-aylin
-selena
-mert
Anı iyi bilip, söyledikleri çıkanları baz aldım. Ama tabi listede baktırmadığım 14 falcı var. Baktırdıklarım arasında favorilerim bunlardır:)
Ilkayda olmaliydi bence..bana cikti dedikleri hep,baska cikanlar oldugunuda biliyorum,falsepetinin dandik huseyinine gelene kadar senelerin ilkayi buraya konulmaliydi bence
yani orası da öyle canım ama ne bileyim valla içim çok huzursuz bu bir haftadır..hic takma kafana ya..ben o nesibeye atmistim zamaninda,bu selenaya attigim donemde,bu eski sevgilimle gorusuyordum dedim ya..evet evleneceksin soyle olacak boyle olacak demedi ama aramizda iliski baslayacagini,sevgili olacagimizi falan soylemisti..yani yanildi..tek dogru bildigi sey olmustu,o da adamin normalde evlenecek birisi olmadigiydi,bu dogru evlilik fobisi yuzunden gecmiste ayrilmistim zaten ondan..35 i gecti hala ayni..ama cikmadi sonucta nesibenin dedgi,o kadar iyi falci olsaydi,bununla birsey olmayacak,ikiniz de duygu olusmayacak derdi
Evet İlkay'ın olmayışı benim de dikkatimi çekti. Gerçi falı ortalamaydı oy vermezdim muhtemelen ama falı çıkanlar da oluyor.
Emine'nin de bu kadar oy almasına şaşırdım. Bende anlık durumu bile bilemedi
canim ilkayda biraz bilge gibi,seveni var sevmeyeni var..olumsuzuda soyler cunku ama daha duzgun bir dille anlatir bilgedenEvet İlkay'ın olmayışı benim de dikkatimi çekti. Gerçi falı ortalamaydı oy vermezdim muhtemelen ama falı çıkanlar da oluyor.
Emine'nin de bu kadar oy almasına şaşırdım. Bende anlık durumu bile bilemedi
Bana ilişkinin sonucunu söyledi. karşı tarafın duygu ve düşüncelerini, hayırlımı hayırsız mı falan bunları söylüyor. Normal fal gibi uzun bakıyor.. Ben bu falı nasıl baktığını sordum. Su ve katinayla bakıyorum demişti. Dedikleri de çok doğruydu..Teşekkür ederim canlar :) peki cart diye sonuç mu söylüyor yoksa normal fal gibi uzun yorumluyor mu bazı şeyleri?
Ben de en cok emineye şaşırdım, ne anımı bildi ne geçmişimi, sonucu bilse bile ben emine bildi demem attı tuttu derim. 3 5 fix cümleyi de hepimize yazmış.
canim ilkayda biraz bilge gibi,seveni var sevmeyeni var..olumsuzuda soyler cunku ama daha duzgun bir dille anlatir bilgeden
ben esmeraldaya baktırdım,tutarlıydı bildikleri oldu,oda anda,gelecek için emin değilim.Bir yolun var da
Esmeralda nasıl kızlar?
gelecek lazım gelecekkk :))))ben esmeraldaya baktırdım,tutarlıydı bildikleri oldu,oda anda,gelecek için emin değilim.
fal alem meryem canım
Sevgilimiz olmadan kafamizdaki kisiyle alakali bakiyomu grey yani benim sevgilim yok ama aklimda birisi var onunla alakali bakarmi acaba?Bana ilişkinin sonucunu söyledi. karşı tarafın duygu ve düşüncelerini, hayırlımı hayırsız mı falan bunları söylüyor. Normal fal gibi uzun bakıyor.. Ben bu falı nasıl baktığını sordum. Su ve katinayla bakıyorum demişti. Dedikleri de çok doğruydu..
haha yok kuzum konu benim meryemcikti.kadını nasıl da sahiplendim nüfusuma alacagımCanim ben bu forumda herseyi yanlis anliyorum ya melih gun icin dwmemismiydinof kafam nasil gidik anlayin iste kizlar
haha yok kuzum konu benim meryemcikti.kadını nasıl da sahiplendim nüfusuma alacagım
evvett kızlarrrrr ecem falımı yorumlamış.
güzeldi valla ben beğendim karşı tarafı bana çok iyi tarif etmiş , anlık durumları falan iyi bilmiş yani okurken gülümsedim , olan şeyleri anlatmış çünkü :)
sonucu olumlu bekleyip görücezz :)
bir de gelecegı tuttursalar :/Hahah meryemi ben de sevdim ama utanmasam ben de ecemi nufusuma alacagim ya
evt hepimize gelecek lazım ama bu falcılar hiç geleceği tutturamıyor,bende inan ana bile razı olanlardanım desem yalan olmaz.gelecek lazım gelecekkk :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?