Binnaz Abla

evt hepimize gelecek lazım ama bu falcılar hiç geleceği tutturamıyor,bende inan ana bile razı olanlardanım desem yalan olmaz.
valla an kounsunda şüphem kalmadı herkes ezbere aynı şeyi diyor sanki ezberledim ben de ama gelecek gelmiyor

Aşk sonucumu göndermiştin..?

Sevgilimiz olmadan kafamizdaki kisiyle alakali bakiyomu grey yani benim sevgilim yok ama aklimda birisi var onunla alakali bakarmi acaba?
Bence bakar. Katina ve suyla bakıyor sonuçta. Karşı tarafın duygu ve düşüncelerini görebilir..Ama falda karşı tarafın adı soyadı doğum tarihini birde doğduğu yeri yazıyorsun.. Bunları bilmen lazım tolincim..

Sen bana bir adim gelsen ben sana ucarim yaar selenaya atmadin mi canim

Aşk sonucu falında bu bilgilerimi istiyor..?

yok o kadar param kalmadı kuzum

Hahahah babam beni oldürecek ya öldürecek

Kizlar gelecek demissiniz ya, zaten gelecege inanmayin. Fal olaylari bence gelecege inaninca gunah oluyor. Simdi bunlari soylemek sana mi dustu diyceksiniz ama, gelecegi biraz da duygu ve dusuncelerimiz de sekillendiriyor kizlar ya, kimsenin bizi ne asiri umitlendirmesine, ne de btn umitlerimizi kirmasina izin vermeyelim ya

valla dikkat et gece yatarken falan adam gelmesin başına evlat katili olacak yoksa
gelecek gelmiyorki sayıyoruz oldugumuz yerde..

Mesela kizlar bu cocukla ilk ayriligim bi bucuk iki sene onceydi benim. Ne fallar attim. Gelmez dediler bitti dediler unut dediler. Kimisi evlendirdi bizi, coluk cocuga karistirdi falan. Sonucta hepsi yanildi. Cocuk geldi, iliskimiz devam etti ama yine sorun cikti. Yani cocuk ne artik tamamen beni silmisti ne de evlenme dugun bilmem ne oldu. Oyle iste kizlar. Ani biliyorlar ama gelecegi allah bilir ya. Neden bu kdr cok fal atiyorum cunku benim an hakkinda da gecmis hakkinda da kafamda soru isaretleri var. Gelecek hakkinda soylenenlere de tabiki de takiyorum iyilere seviniyorum kotulere uzulutorum ama hic takmamak gerek aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…