- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
valla an kounsunda şüphem kalmadı herkes ezbere aynı şeyi diyor sanki ezberledim ben de ama gelecek gelmiyorevt hepimize gelecek lazım ama bu falcılar hiç geleceği tutturamıyor,bende inan ana bile razı olanlardanım desem yalan olmaz.
valla an kounsunda şüphem kalmadı herkes ezbere aynı şeyi diyor sanki ezberledim ben de ama gelecek gelmiyor
Beni evlendirmisti cok pembekızlar peki fal alem haleh nasıl
Aşk sonucumu göndermiştin..?evvett kızlarrrrr ecem falımı yorumlamış.
güzeldi valla ben beğendim karşı tarafı bana çok iyi tarif etmiş , anlık durumları falan iyi bilmiş yani okurken gülümsedim , olan şeyleri anlatmış çünkü :)
sonucu olumlu bekleyip görücezz :)
haleh binnazdayken denemiştim iyi diyebilirim ama yine gelecekle ilgili bekle demişti sonrada olmayacak demişti,biraz kafamı karıştırdı açıkcası,önceleri beni etkileyen yorumculardan,kızlar peki fal alem haleh nasıl
Bence bakar. Katina ve suyla bakıyor sonuçta. Karşı tarafın duygu ve düşüncelerini görebilir..Ama falda karşı tarafın adı soyadı doğum tarihini birde doğduğu yeri yazıyorsun.. Bunları bilmen lazım tolincim..Sevgilimiz olmadan kafamizdaki kisiyle alakali bakiyomu grey yani benim sevgilim yok ama aklimda birisi var onunla alakali bakarmi acaba?
Aşk sonucumu göndermiştin..?
kızlar peki fal alem haleh nasıl
Beni evlendirmisti cok pembe
aynen o kadın kuzumCanim eger o binnazdaki haleh cetinerse, ben onu cok seviyordum ya. Kiyamam cok iyi biriydi fallarida cikmiyor diyemem acikcasi. Mantikli bi kadin ve fal bakanlara gore baya olgun bence yasi selenaya yakin
alex:sabret dönecek.
Nesibe:sabret dönecek ama kafan karışacak
meryem:sabret gelecek
kesira: sabret gelecek
ecren:sabret gelecek
.
.
.
hepsi aynı cümleyi kuruyor geldiğinde ben kabul edecek miyim etmem belki
inanmadınız dimi kızlar ben de
yok o kadar param kalmadı kuzumSen bana bir adim gelsen ben sana ucarim yaarselenaya atmadin mi canim
Aşk sonucu falında bu bilgilerimi istiyor..?Bence bakar. Katina ve suyla bakıyor sonuçta. Karşı tarafın duygu ve düşüncelerini görebilir..Ama falda karşı tarafın adı soyadı doğum tarihini birde doğduğu yeri yazıyorsun.. Bunları bilmen lazım tolincim..
yok o kadar param kalmadı kuzum
Evet canımAşk sonucu falında bu bilgilerimi istiyor..?
valla dikkat et gece yatarken falan adam gelmesin başına evlat katili olacak yoksaHahahah babam beni oldürecek ya öldürecek
Kizlar gelecek demissiniz ya, zaten gelecege inanmayin. Fal olaylari bence gelecege inaninca gunah oluyor. Simdi bunlari soylemek sana mi dustu diyceksiniz ama, gelecegi biraz da duygu ve dusuncelerimiz de sekillendiriyor kizlar ya, kimsenin bizi ne asiri umitlendirmesine, ne de btn umitlerimizi kirmasina izin vermeyelim ya
Tamam eceme atiyim bakalim neler soyliycek:)Bence bakar. Katina ve suyla bakıyor sonuçta. Karşı tarafın duygu ve düşüncelerini görebilir..Ama falda karşı tarafın adı soyadı doğum tarihini birde doğduğu yeri yazıyorsun.. Bunları bilmen lazım tolincim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?