Bende çok istiyorum baktırmak ona katina yada aşk sonucu karar veremedim henüz..maddi durum yüzünden şimdilik erteliyorum..tellwe sitesinin kkredi kartıyla dolar üzerinden ücretlendirmesi bence çok çirkin ve kazık bir davranış..bütün siteler kredi kartı ödemelerinde indirim yaparken tellwenn yaptığına bakın..kınıyorummmEvet canım
valla dikkat et gece yatarken falan adam gelmesin başına evlat katili olacak yoksa
gelecek gelmiyorki sayıyoruz oldugumuz yerde..
valla ya geçmiş geçmişte kalmıstı belki de aman ya sıkıldım bu durumdan ne olacaksa olsun pat diye sessizlik yoruyorHahaha adam cildiracak hakli valla. Gelir canim belki de biz erteliyoruzdur enerjimizi dusunerek. Kart secmeye harcadigimiz enerjiyi olumlu dusunmeye harcasak belki gelsin diye beklediklerimiz coktaaan gecmis olmustu
valla ya geçmiş geçmişte kalmıstı belki de aman ya sıkıldım bu durumdan ne olacaksa olsun pat diye sessizlik yoruyor
aynen öylee ya bir de anlamadıgım nokta su karşındaki insanı sevmıyor olabilirsin tamam da sabaha kadar whatsapta ne konusuyorsun ben onu anlamıyorum ki sıkılan bir insan..aklıma su geliyor ya kızı aldatıyor ya da kıza asık olduHayirlisi neyse o olsun insallah canim benim senin icin. Biz yerimizde sayarken, karsimizdakinin hayati akip gidiyor ya hani, iste beni de en cok o yoruyor uzuyor ya
herkes nesibe anda iyi diyor gelecek cıkmasın nolur nolur nolurya ben nesibe nasil bu puani almis anlamiyorum,eski fallarimi okudum ve dinledim..nesibe 6 dk fal bakmis,ilk 2 dk kendi konusmalari..kalaninin %80 i benim gecmisim ve karsimdaki kisiyle benim kisilik analizlerimiz..gelecekle ilgili son 1 dk.da olur veya olmaz gibi kabaca bir yorum..sarayliyi dinliyorum,klothoyu okuyorum,adamla ilgili benim bilmedigim ve sonradan dogru oldugunu teyit ettigim bir suru detay bilgi vermisler..sarayli vakit vermis,dedigi zamanda olmus dedigi..yani ben bu anketi hic kaale almiyorum sahsen..cok sacma
canım dınleme bana da cok olumlu knustu hep bıray snraya barısacaksınız dedı olmadı olmadı.. sakın kafana takma heran hersey degısır Allah buyukgelecekle ilgili çok olumsuz konustu cok acı çekeceksin hazirana kadar dedi bilmiyorum..anı ve geçmişi iyi bildi..
nesibe insanı sarhoş edecek kadr hzlı ve tarMalı knusuyor cok etkılenıyorsun oan dedıjlerındenya ben nesibe nasil bu puani almis anlamiyorum,eski fallarimi okudum ve dinledim..nesibe 6 dk fal bakmis,ilk 2 dk kendi konusmalari..kalaninin %80 i benim gecmisim ve karsimdaki kisiyle benim kisilik analizlerimiz..gelecekle ilgili son 1 dk.da olur veya olmaz gibi kabaca bir yorum..sarayliyi dinliyorum,klothoyu okuyorum,adamla ilgili benim bilmedigim ve sonradan dogru oldugunu teyit ettigim bir suru detay bilgi vermisler..sarayli vakit vermis,dedigi zamanda olmus dedigi..yani ben bu anketi hic kaale almiyorum sahsen..cok sacma
evt canımolabilir tabiki,her falcı biliyorsun herkese olmayabiliyorKiz o binnaz haleh degil mi. Bana baya biliyordu ya binnazdayken. Ama hic adi gecmedigine gore memnun kalani az demekki
emibe bende ne an ne gelecek ne bsey emıne bence uyduruktan bırı ya. sEvet İlkay'ın olmayışı benim de dikkatimi çekti. Gerçi falı ortalamaydı oy vermezdim muhtemelen ama falı çıkanlar da oluyor.
Emine'nin de bu kadar oy almasına şaşırdım. Bende anlık durumu bile bilemedi
aynen öyle canım ama işte napayım ah nesibe ah..canım dınleme bana da cok olumlu knustu hep bıray snraya barısacaksınız dedı olmadı olmadı.. sakın kafana takma heran hersey degısır Allah buyuk
kimlere baktırdın falalem meryem ve tellwe ecem23 e baktırdın mı? çünkü bunlar bana olumsuzlarıdaEminim hayatım artık yok daha asla bişe yaZmam hiç olumsuz konusan olmadı..
valla battık hayatım,Hahaha adam cildiracak hakli valla. Gelir canim belki de biz erteliyoruzdur enerjimizi dusunerek. Kart secmeye harcadigimiz enerjiyi olumlu dusunmeye harcasak belki gelsin diye beklediklerimiz coktaaan gecmis olmustu
aynen öylee ya bir de anlamadıgım nokta su karşındaki insanı sevmıyor olabilirsin tamam da sabaha kadar whatsapta ne konusuyorsun ben onu anlamıyorum ki sıkılan bir insan..aklıma su geliyor ya kızı aldatıyor ya da kıza asık oldu
o telefon.. neyse :/Ya da baskalariyla konusuyor kuzum kizla degil
bak bde bende nesıbenn eskı btn falları cıkmıştı ama soyle bsey ben artk nesıbenın mudavnı olmuştum yani.. hersyımı blyodu artk fal dye bır durum kalmamıştı resmen.. bence ona guvenerek barıscaksınız dye dırettı aoncta ıkımızınde karakternı blyo bana sen arayacaksın falan dedı ama benm ıcımden bırkere ble aramak gelmedı mesela yanı ne dedıgı oldu ne de anı bıldı.. oyzden her sfrnde cıkan falı ble olsa hep iatisnası vardıraynen öyle canım ama işte napayım ah nesibe ah..
canım dınleme bana da cok olumlu knustu hep bıray snraya barısacaksınız dedı olmadı olmadı.. sakın kafana takma heran hersey degısır Allah buyuk
evet canımm ikisininde falları tutarlıydı,haleh bekle dedi sonra zaman dolduğunda artık bekleme dedi,bilgede acele etme şu anki durumunuz iyi görünmesede değişiklik olacak dedi,ikisindede gelecek olmadı sadece.kızlar buarada bana bınnaz da sadece haleh ve bilge bilniş ama taaa gecen yılın fallarından bu yıla kadrkı surecte yalnz haleh zamanda tuttaramamış adam beni 1 hafta snra aramıştı o bir iki aya kadr beklemen gerk ancak arar demiş ama kesnlıkle arayacam demiş ozaman ıcın dgru bılmış yani yalnz ben fala tovbe ettgmden kımseye vaktramam artk.. bırde haleh ve bilgenın kı seslı faldı oyzden malesef dınleyıp brsey dıyemıyorum.. sorularımdan yola cıkarak yazyrum bılgeyede o an ıcn br durum sormuşum bıryle aralarnda bırsey varmı dye o da kzda var onda yok demiş. o kısmıda cok dgu bılmış keske falda ne dedıklernı hatrlasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?