- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
ecem bende ve birçok arkadaşta çok tatmin edici ve iyiydi.nenerji tutan 6 kişiyse tutmayan 1-2 kişi çıktı.benceyaaa güzel yorumlar yapmışlardı ama ,
neyse umarım enerjimiz tutar :)
sagl hayatım deli gbi dua etmeli bence elden hiçbrsey gelmyrsa o gelır deglmı:)Ne guzel dedin canim ya aynen oyle her an her sey degisir
sagl hayatım deli gbi dua etmeli bence elden hiçbrsey gelmyrsa o gelır deglmı:)
bence canım benm dualarım olmasa benm olunlu hıcbr falım cıkmaz yanı cıktı dedıklerım şansa cıkıyor.. 2 yıllık fal deneyımımım sonucu bu.evet canımm ikisininde falları tutarlıydı,haleh bekle dedi sonra zaman dolduğunda artık bekleme dedi,bilgede acele etme şu anki durumunuz iyi görünmesede değişiklik olacak dedi,ikisindede gelecek olmadı sadece.
Ben falalemdeyken baktirmistim daha once binnaz abladaymis bana cok olumlu konustu sonunda evlilik vardi ama hala adamdan tik yok keske dedigin gibi olsa da ciksaKiz o binnaz haleh degil mi. Bana baya biliyordu ya binnazdayken. Ama hic adi gecmedigine gore memnun kalani az demekki
Ben falalemdeyken baktirmistim daha once binnaz abladaymis bana cok olumlu konustu sonunda evlilik vardi ama hala adamdan tik yok keske dedigin gibi olsa da ciksa
Olumsuz konustugu var mi acaba merak ettimAh keske canim benimm
Canım bu konuda hepımız bazen magdur oluyoruz.umarım tutuar yorumu canım enerjo sonuçtayaaa güzel yorumlar yapmışlardı ama ,
neyse umarım enerjimiz tutar :)
Güzel ayrıntılı bakar ilgilidir iyidir amaaaa...seni alis harıkalar diyarına götürür,pembe pancurlu evinde mutlu mesut yaşarsın ömür boyu..Olumsuz konustugu var mi acaba merak ettim
inşallahhhh inşallahBen falalemdeyken baktirmistim daha once binnaz abladaymis bana cok olumlu konustu sonunda evlilik vardi ama hala adamdan tik yok keske dedigin gibi olsa da ciksa
ben nesibenin bazi varliklardan yardim aldigini dusunuyorum,ama o yardim aldiklari pek guvenilir birseyler degiller :)nesibe insanı sarhoş edecek kadr hzlı ve tarMalı knusuyor cok etkılenıyorsun oan dedıjlerınden
aynen çok olumlu yorum yapmıştı bana öncesinde.ama önemli olan elbette sonuçGüzel ayrıntılı bakar ilgilidir iyidir amaaaa...seni alis harıkalar diyarına götürür,pembe pancurlu evinde mutlu mesut yaşarsın ömür boyu..
ayy herkese mi olumlu konusuyor :))aynen çok olumlu yorum yapmıştı bana öncesinde.ama önemli olan elbette sonuç
Saraylinin da daha uzun vadede cikabiliyor kendisini de atlamak istemem gayet guclu hisleri varKizlar ben dun klothonun ocakta yaptigi yorumunu okudumda..o zaman yakin donemde yasamadigimi sandigim seyler su an olmaya basladi..bana tarif ettigi durumun icine simdi girmeye basladim..belli bir zaman vermemisti zaten bana ama ben sanki o yakin donem icin gibi degerlendirmistim kafamda..ayrica sarayli da aralik ayinda baktiridigim falinda gelecek icin ayni durumu ongormus..veeee emine de son falimda bu durumu tarif etmis,o zaman okudugumda yok be oyle olmaz demistim,ama oluyor su an..surelere pek takilmamali,fali baktiridiginiz an hemen o surece girdiniz diye birsey yok,ilerleyen donemde de olabilyor demekki
Vayyyy umitlendirdin simdi beni mesela nr kadar uzun?Saraylinin da daha uzun vadede cikabiliyor kendisini de atlamak istemem gayet guclu hisleri var
Katina yerine aşk sonucu falını baktır canım daha mantıklı..Bende çok istiyorum baktırmak ona katina yada aşk sonucu karar veremedim henüz..maddi durum yüzünden şimdilik erteliyorum..tellwe sitesinin kkredi kartıyla dolar üzerinden ücretlendirmesi bence çok çirkin ve kazık bir davranış..bütün siteler kredi kartı ödemelerinde indirim yaparken tellwenn yaptığına bakın..kınıyorummm
Aynen canim cok guzel bi tablo cizmistiGüzel ayrıntılı bakar ilgilidir iyidir amaaaa...seni alis harıkalar diyarına götürür,pembe pancurlu evinde mutlu mesut yaşarsın ömür boyu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?