Binnaz Abla

evet canımm ikisininde falları tutarlıydı,haleh bekle dedi sonra zaman dolduğunda artık bekleme dedi,bilgede acele etme şu anki durumunuz iyi görünmesede değişiklik olacak dedi,ikisindede gelecek olmadı sadece.
bence canım benm dualarım olmasa benm olunlu hıcbr falım cıkmaz yanı cıktı dedıklerım şansa cıkıyor.. 2 yıllık fal deneyımımım sonucu bu.

Kiz o binnaz haleh degil mi. Bana baya biliyordu ya binnazdayken. Ama hic adi gecmedigine gore memnun kalani az demekki
Ben falalemdeyken baktirmistim daha once binnaz abladaymis bana cok olumlu konustu sonunda evlilik vardi ama hala adamdan tik yok keske dedigin gibi olsa da ciksa

nesibe insanı sarhoş edecek kadr hzlı ve tarMalı knusuyor cok etkılenıyorsun oan dedıjlerınden
ben nesibenin bazi varliklardan yardim aldigini dusunuyorum,ama o yardim aldiklari pek guvenilir birseyler degiller :)

fal alemde iptal yapılamıyor mu kaçtır mail atıyorum falımı iptal etsinler diye!

Saraylinin da daha uzun vadede cikabiliyor kendisini de atlamak istemem gayet guclu hisleri var

Katina yerine aşk sonucu falını baktır canım daha mantıklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…