Binnaz Abla

Haber ver baktirirsan propanol yorumlarini mrk ettim

Şu sıralar falı azalttım pek baktırmamaya çalışıyorum ama denersem yazarım mutlaka yorumumu

Bir de tellwede 7 kredim vardı tesadüfen ecem23'ün kahve falını 7 kredi yaptığını gördüm. Ben fal gönderdikten sonra tekrar 20 kredi oldu. Falımı iade etmiş "resimleri göremiyorum" diye.
Ben de bilgehatun'u denedim. Kahve falı baktırdım. Ortalama bir faldı. Nokta atışı pek yoktu.

cicim sen naazz a baktırdın mı merak ettim ? Bilgehatun bizim durumu iyi bilmiş, özellikle onu fiziksel tasviri doğru ama belki de kimse dese tutardı bilemiyorum :)

cicim sen naazz a baktırdın mı merak ettim ? Bilgehatun bizim durumu iyi bilmiş, özellikle onu fiziksel tasviri doğru ama belki de kimse dese tutardı bilemiyorum :)

Boylu poslu kumrala yakın mı dedi yoksa sana da:) benimkine uymuyor bu tasvir. Gelecekle ilgili bi olay söylemiş çıkarsa yazarım. Ama pek etkilenmedim malesef.

Nazz'a yollamıştım fakat iade etmişti. Bir daha da yollamadım.

ya meryemin de bu oyu almasi sacmalik cidden..100 kere konustuk burada fama yada aylin yada her ikiside diye..dedigi seylerin ne cikmisligi var Allah askina bu oy verildi bu kadar..gelecekte patir patir patlayinca goruruz %30 u

yok canım aynen şunu yazmış 'baldankabak kendisi senden uzun ve fit biri' Bizde de baya boy farkı var ondan bildi mi ne dedim

ya meryemin de bu oyu almasi sacmalik cidden..100 kere konustuk burada fama yada aylin yada her ikiside diye..dedigi seylerin ne cikmisligi var Allah askina bu oy verildi bu kadar..gelecekte patir patir patlayinca goruruz %30 u
katılıyorum selena sana.. gelecek söylemleri patlayacak arkadaşlar bu hatunun. o nedenle çok güvenmeyin derim.. anlık durum analizi de o kadar başarılı değil bence.. bakalım göreceğiz.

durun bakalım bende son falında çok iddialı bir söylemi vardı.. onun tarihine bakayım, tutacak mı merak ettim şimdi, bu kadar kişi memnunsa ?!? ama yüzde sıfır bir ihtimal yani

Falcılar buraya gelip kendilerine oy veriyor olabilirler bence yoksa meryem'in birinci olması ilginç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…