katina canımmKızlar meryem'e hangi falı baktırıp memnun kaldınız?
Kızlar meryem'e hangi falı baktırıp memnun kaldınız?
Is konusunda aslinda iki ay kadar surru bir dedigi tolin is anlaminda bana cok faydasi oldu saraylinin acayip bir durum tespiti yapmisti laro tarotta hala bakiyormu laro bilmiyorum ama onda harikaVayyyy umitlendirdin simdi beni mesela nr kadar uzun?
Haber ver baktirirsan propanol yorumlarini mrk ettim
Canım aşk tarotunda karar kıldım ve az önce attım inş enerjim tutar..ama bu ay sonu gidecekmiş siteden,kaçırdılar kadını..Katina yerine aşk sonucu falını baktır canım daha mantıklı..
Yapma ya niye gidiyor ki off. Gitmeseydi iyiydiCanım aşk tarotunda karar kıldım ve az önce attım inş enerjim tutar..ama bu ay sonu gidecekmiş siteden,kaçırdılar kadını..
Şu sıralar falı azalttım pek baktırmamaya çalışıyorum ama denersem yazarım mutlaka yorumumu
Bir de tellwede 7 kredim vardı tesadüfen ecem23'ün kahve falını 7 kredi yaptığını gördüm. Ben fal gönderdikten sonra tekrar 20 kredi oldu. Falımı iade etmiş "resimleri göremiyorum" diye.
Ben de bilgehatun'u denedim. Kahve falı baktırdım. Ortalama bir faldı. Nokta atışı pek yoktu.
cicim sen naazz a baktırdın mı merak ettim ? Bilgehatun bizim durumu iyi bilmiş, özellikle onu fiziksel tasviri doğru ama belki de kimse dese tutardı bilemiyorum :)
bende bu meryemim bu kadar sevildiğini bilmiyordum yahubu meryem o kadar iyi mi yageleceği tutturdu mu kimseye?
durun bakalım bende son falında çok iddialı bir söylemi vardı.. onun tarihine bakayım, tutacak mı merak ettim şimdi, bu kadar kişi memnunsa ?!? ama yüzde sıfır bir ihtimal yaniMERYEM açık ara öndeee oha:) %30 olmuş nerdeyse
Boylu poslu kumrala yakın mı dedi yoksa sana da:) benimkine uymuyor bu tasvir. Gelecekle ilgili bi olay söylemiş çıkarsa yazarım. Ama pek etkilenmedim malesef.
Nazz'a yollamıştım fakat iade etmişti. Bir daha da yollamadım.
katılıyorum selena sana.. gelecek söylemleri patlayacak arkadaşlar bu hatunun. o nedenle çok güvenmeyin derim.. anlık durum analizi de o kadar başarılı değil bence.. bakalım göreceğiz.ya meryemin de bu oyu almasi sacmalik cidden..100 kere konustuk burada fama yada aylin yada her ikiside diye..dedigi seylerin ne cikmisligi var Allah askina bu oy verildi bu kadar..gelecekte patir patir patlayinca goruruz %30 u
durun bakalım bende son falında çok iddialı bir söylemi vardı.. onun tarihine bakayım, tutacak mı merak ettim şimdi, bu kadar kişi memnunsa ?!? ama yüzde sıfır bir ihtimal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?