- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
bana an ve an dedikleri dogru gelecek için beklemedeyim geçmiş ve analizlerde dogru..bu meryem o kadar iyi mi yageleceği tutturdu mu kimseye?
fal alemde kimi önerirsinizz kızlarr?
yaa canım orada ebru ışıkmıydı,soyadı ışık adını tam bilemedim,o iyiydifal alemde kimi önerirsinizz kızlarr?
meryem bende de ilginç bir detayı bilmiş mesela, hakkını yemeyeyim ama ikinci falında geleceğe ilişkin dedikleri inanılmaz uç şeyler ya, okurken bile yarıda bırakıp yemeğime devam ettim, öyle söyliiimburada baya meryem konusu dönmüştü.bazı kişiler geleceğinde imkansız dedikleri şeyleri tutturdu demişti.bir kişi de tutmadı bana anı dedi bend e beklemedeyim bakalım ne olacak.
anladım canım teşekkür ettim de kadını hiç yakalayamıyorum kiRezzan ablaya hiç baktırmadıysan denenebilir ama ikinci faldan itibaren sohbet havasında geçiyor ve hiç tutmuyor
sagol kuzucumyaa canım orada ebru ışıkmıydı,soyadı ışık adını tam bilemedim,o iyiydi
rica ederim online olunca haber ver kısmı var mail geliyor gerçi internet sıkıntısı yaşıyormuş sanırım öyle yazmışanladım canım teşekkür ettim de kadını hiç yakalayamıyorum ki
haha çıkarsa dediğim gibi bir kutu çikolata resmi paylasıcam forumdameryem bende de ilginç bir detayı bilmiş mesela, hakkını yemeyeyim ama ikinci falında geleceğe ilişkin dedikleri inanılmaz uç şeyler ya, okurken bile yarıda bırakıp yemeğime devam ettim, öyle söyliiim
valla acık oldugu saat sabah 10 ben kuzuları terstten sayıyorum hala o saatterica ederim online olunca haber ver kısmı var mail geliyor gerçi internet sıkıntısı yaşıyormuş sanırım öyle yazmış
Meryeme oy verenlerin hepsi burda tanıdık arkadaşlar.. Yabancı yok..Falcılar buraya gelip kendilerine oy veriyor olabilirler bence yoksa meryem'in birinci olması ilginç
geleceği bilen yok ki kuzum an ve geçmiş yine iyiya şimdi şurda oylanan popülerlerden birinin baktığı 2012 falımı buldum da, yok kuzular çok bel bağlamamak gerek(adını yazmayacağım, sonra müdavimleri sayfasına gidip ispiyona başlıyolar, uğraşamıycam walla iki saftirikle , sonra banlanıyoruz )
yalnız harbiden de falları dinleyip-okuyup sallamak gerek.. tutmuyor gelecek işte..
Hayir canim bana da oyle konusmustu bencil seni mutlu edemez falan cocugu yerin dibine sokmustuya herkes benimkine iyi çocuk dıo nesıbe resmen karaktersiz demiş bu kadın bir bana mı bu kadar feci konustu
aynısını bana da dedii kızlarla sürekli birlikte olacak gözünün önünde canını yakacak bunlar daha iyi günlerin dediHayir canim bana da oylr konusmustu bencil seni mutlu edemez falan cocugu yerin dibine sokmustu
nye gtcekmiş kız paradan rhtsz mı olduCanım aşk tarotunda karar kıldım ve az önce attım inş enerjim tutar..ama bu ay sonu gidecekmiş siteden,kaçırdılar kadını..
kim canım bnu dyenaynısını bana da dedii kızlarla sürekli birlikte olacak gözünün önünde canını yakacak bunlar daha iyi günlerin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?