Binnaz Abla

burada baya meryem konusu dönmüştü.bazı kişiler geleceğinde imkansız dedikleri şeyleri tutturdu demişti.bir kişi de tutmadı bana anı dedi bend e beklemedeyim bakalım ne olacak.

burada baya meryem konusu dönmüştü.bazı kişiler geleceğinde imkansız dedikleri şeyleri tutturdu demişti.bir kişi de tutmadı bana anı dedi bend e beklemedeyim bakalım ne olacak.
meryem bende de ilginç bir detayı bilmiş mesela, hakkını yemeyeyim ama ikinci falında geleceğe ilişkin dedikleri inanılmaz uç şeyler ya, okurken bile yarıda bırakıp yemeğime devam ettim, öyle söyliiim

haha çıkarsa dediğim gibi bir kutu çikolata resmi paylasıcam forumda ama daha önce yüz yüze baktırdıgım kadınla aynı şeyleri söyledi o yüzden ne cıkacak merak ediyorum biraz da yüzleşmekten korkuyorum o yüzden

ya şimdi şurda oylanan popülerlerden birinin baktığı 2012 falımı buldum da, yok kuzular çok bel bağlamamak gerek (adını yazmayacağım, sonra müdavimleri sayfasına gidip ispiyona başlıyolar, uğraşamıycam walla iki saftirikle , sonra banlanıyoruz )

yalnız harbiden de falları dinleyip-okuyup sallamak gerek.. tutmuyor gelecek işte..

geleceği bilen yok ki kuzum an ve geçmiş yine iyi

ya herkes benimkine iyi çocuk dıo nesıbe resmen karaktersiz demiş bu kadın bir bana mı bu kadar feci konustu

Kızlar, Meryem'e oy vermemiştim aslında ama sonradan ben de vereyim dedim çünkü çok tatlı biri ve an için söyledikleri doğruydu bende. Ama @selena80 canım sana ben de Katılıyorum. Patır patır patlayacak kızlar eğriye doğru. Ki şimdi enerji meselesi diyeceksiniz ama falımı özelden attığım arkadaşlar da gördü Meryem bana Seni çok sevdim şimdiye kadar sorusunu hiç bu kadar içten soran olmadı iyi bi enerji aldım falan dedi. Yani tutmuş işte benle enerjisi. Bi daha baktırır mıyım seve seve çünkü daha çok anı merak ediyorum an doğruydu ve çok tatlı bi yaklaşımı vardı ama gelecek çıkar mı? Sanmam. He çıkarsa neredeyse gider bulur elini bile öperim o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…