Binnaz Abla

Bence sen o mesajı attıgında kafayı buluyordu o ıcıomuydu ne

Nesibe hırslı olduğu için yollar buraya şimdi yeni üyelikleri oylatmak için :) Bu arada bir yolun var dan cevap geldi. iade edilecek bir durum görememişler. Aynı cümleleri yazdığını kanıtlayacakmışım Emine'nin. Burayı okuyun madem bir yolun var yönetimi. Müşteri memnuniyeti sıfır. En azından tellwe de iade var.

Tellwe müşteriyi en az ve en çok Düşünen site ya bir yolun vara da falcılarına da hiç kanım ısınmadı benim Emine hariç

Bana donecek ama sen kabul etme dedi anlasamazsin bu adamla dedi off ya o kdar fal baktirmisim ki kafam karisiyor iyice
anaa bana da aynı şeyi dedi.ikinizde çok farklısınız biriniz kosmayı biriniz yürümeyi seviyor dediki yoo ikimizde birbirimizin aynısıyız bana da gelecek ama kabul etme dedi

hahaha ay valla korkuyorum artık cocugun yüzünü göresim yok yani o derece herkes bizi yüzleştiriyor hatalı olan cok sayıda benim bakamam ki suratına
Aman ben de çok hata Yaptım gayet pişkin pişkin bakıyorum suratına ve bana her hata Yaptın dediğinde de bütün hatalarıma sen zemin hazırladın diyorum hoop at topu ona Kurtul of napıyım zamanında Kıymet bilse hiç hata yapar mıydım

yok kuzum sizde durum öyle bizde böyle valla kafamda türlü senaryo var falların hepsi patlayacak gibi aslında öyle olmak lazım ne bakmıcem len diyip karsısına geçip gülsem mi kafamda deli sorular

yok kuzum sizde durum öyle bizde böyle valla kafamda türlü senaryo var falların hepsi patlayacak gibi aslında öyle olmak lazım ne bakmıcem len diyip karsısına geçip gülsem mi kafamda deli sorular
Kaçırsak mı biz seninle bunları ya saralım halıya atalım bagaja ahahaha

kendi hayatını yaşamayı seven biri özgürlüğüne düşkün dedi sen üzerine çok gitmişsin haber vermek istemezse haber vermez dedi.ama tam tersi ben öyleydim oda buna sinir oluyordu
bi yandan da onunla ilgili kotu bisi olacak inanma demisti cidden olmustu adami bi ovdu bi sovdu yani

bi yandan da onunla ilgili kotu bisi olacak inanma demisti cidden olmustu adami bi ovdu bi sovdu yani
söylediklerinden dogru olanlar var ona bir şey diyemem ama uzakta oldugumuz ıcın daha cıkma asaması olmadı bu arada binnazda baktırdıgım umut ısıgın tarihi de bugun itibariyle patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…