- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
Bence sen o mesajı attıgında kafayı buluyordu o ıcıomuydu neKızlar, Meryem'e oy vermemiştim aslında ama sonradan ben de vereyim dedim çünkü çok tatlı biri ve an için söyledikleri doğruydu bende. Ama @selena80 canım sana ben de Katılıyorum. Patır patır patlayacak kızlar eğriye doğru. Ki şimdi enerji meselesi diyeceksiniz ama falımı özelden attığım arkadaşlar da gördü Meryem bana Seni çok sevdim şimdiye kadar sorusunu hiç bu kadar içten soran olmadı iyi bi enerji aldım falan dedi. Yani tutmuş işte benle enerjisi. Bi daha baktırır mıyım seve seve çünkü daha çok anı merak ediyorum an doğruydu ve çok tatlı bi yaklaşımı vardı ama gelecek çıkar mı? Sanmam. He çıkarsa neredeyse gider bulur elini bile öperim o ayrı.
nesibe kuzumkim
kim canım bnu dyen
Hahahah canım ama çok güzel bi faldı ya, içiyorsa da iyi ki içmişBence sen o mesajı attıgında kafayı buluyordu o ıcıomuydu ne
pardon hytım yazmssn yukarda gormemişim.)nesibe kuzum
Bana donecek ama sen kabul etme dedi anlasamazsin bu adamla dedi off ya o kdar fal baktirmisim ki kafam karisiyor iyiceaynısını bana da dedii kızlarla sürekli birlikte olacak gözünün önünde canını yakacak bunlar daha iyi günlerin dedi
hahaha ay valla korkuyorum artık cocugun yüzünü göresim yok yani o derece herkes bizi yüzleştiriyor hatalı olan cok sayıda benim bakamam ki suratınaHahahah canım ama çok güzel bi faldı ya, içiyorsa da iyi ki içmiş
Tellwe müşteriyi en az ve en çok Düşünen site yaNesibe hırslı olduğu için yollar buraya şimdi yeni üyelikleri oylatmak için :) Bu arada bir yolun var dan cevap geldi. iade edilecek bir durum görememişler. Aynı cümleleri yazdığını kanıtlayacakmışım Emine'nin. Burayı okuyun madem bir yolun var yönetimi. Müşteri memnuniyeti sıfır. En azından tellwe de iade var.
anaa bana da aynı şeyi dedi.ikinizde çok farklısınız biriniz kosmayı biriniz yürümeyi seviyor dediki yoo ikimizde birbirimizin aynısıyız bana da gelecek ama kabul etme dediBana donecek ama sen kabul etme dedi anlasamazsin bu adamla dedi off ya o kdar fal baktirmisim ki kafam karisiyor iyice
Ilgisiz seni uzer de dedi mi canimanaa bana da aynı şeyi dedi.ikinizde çok farklısınız biriniz kosmayı biriniz yürümeyi seviyor dediki yoo ikimizde birbirimizin aynısıyız bana da gelecek ama kabul etme dedi
Aman ben de çok hata Yaptım gayet pişkin pişkin bakıyorum suratına ve bana her hata Yaptın dediğinde de bütün hatalarıma sen zemin hazırladın diyorum hoop at topu ona Kurtulhahaha ay valla korkuyorum artık cocugun yüzünü göresim yok yani o derece herkes bizi yüzleştiriyor hatalı olan cok sayıda benim bakamam ki suratına
kendi hayatını yaşamayı seven biri özgürlüğüne düşkün dedi sen üzerine çok gitmişsin haber vermek istemezse haber vermez dedi.ama tam tersi ben öyleydim oda buna sinir oluyorduIlgisiz seni uzer de dedi mi canim
sende saol canımsagol kuzucum
yok kuzum sizde durum öyle bizde böyle valla kafamda türlü senaryo var falların hepsi patlayacak gibiAman ben de çok hata Yaptım gayet pişkin pişkin bakıyorum suratına ve bana her hata Yaptın dediğinde de bütün hatalarıma sen zemin hazırladın diyorum hoop at topu ona Kurtulof napıyım zamanında Kıymet bilse hiç hata yapar mıydım
Kaçırsak mı biz seninle bunları yayok kuzum sizde durum öyle bizde böyle valla kafamda türlü senaryo var falların hepsi patlayacak gibiaslında öyle olmak lazım ne bakmıcem len diyip karsısına geçip gülsem mi kafamda deli sorular
bi yandan da onunla ilgili kotu bisi olacak inanma demisti cidden olmustu adami bi ovdu bi sovdu yanikendi hayatını yaşamayı seven biri özgürlüğüne düşkün dedi sen üzerine çok gitmişsin haber vermek istemezse haber vermez dedi.ama tam tersi ben öyleydim oda buna sinir oluyordu
aman beenimki kuş gibi sıgar olur arabayı ben hallederim kuzum halıları da sen alKaçırsak mı biz seninle bunları yasaralım halıya atalım bagaja ahahaha
söylediklerinden dogru olanlar var ona bir şey diyemem ama uzakta oldugumuz ıcın daha cıkma asaması olmadı bu arada binnazda baktırdıgım umut ısıgın tarihi de bugun itibariyle patladıbi yandan da onunla ilgili kotu bisi olacak inanma demisti cidden olmustu adami bi ovdu bi sovdu yani
Hahahah anlaştık kuzum of benimki dana gibi ya camiden falan bulurum Uygun halıyı anca herhalde hahahaaman beenimki kuş gibi sıgar olur arabayı ben hallederim kuzum halıları da sen al
hahaha onca faldan sonra camiye girebilir miyiz acabaHahahah anlaştık kuzum of benimki dana gibi ya camiden falan bulurum Uygun halıyı anca herhalde hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?