- 20 Kasım 2014
- 237
- 455
- 158
Ufak tefek seyleri biliyor abartildigi gibi degil bizimde aramizda mesafe var onlari falan bilemedi ikinci falda da zaten dogru duzgun bisi dememis umut isiga hic baktirmadim canimsöylediklerinden dogru olanlar var ona bir şey diyemem ama uzakta oldugumuz ıcın daha cıkma asaması olmadı bu arada binnazda baktırdıgım umut ısıgın tarihi de bugun itibariyle patladı
Hahahahah gel kim olursan ol yine gelhahaha onca faldan sonra camiye girebilir miyiz acaba
aynen bakalım akışına bırakalım dicem de tutar mı bilemiyorum ama tutarsa bildiğiniz ben 10 kilo daha verir hastanelik olurumUfak tefek seyleri biliyor abartildigi gibi degil bizimde aramizda mesafe var onlari falan bilemedi ikinci falda da zaten dogru duzgun bisi dememis umut isiga hic baktirmadim canim
ovv iyiydi bu kuzumHahahahah gel kim olursan ol yine gel
Emine bence meryemeen daha iyiya meryemin de bu oyu almasi sacmalik cidden..100 kere konustuk burada fama yada aylin yada her ikiside diye..dedigi seylerin ne cikmisligi var Allah askina bu oy verildi bu kadar..gelecekte patir patir patlayinca goruruz %30 u
Cok oldu baktirdim begenmedimfal alem aylin sayına baktıran var mı?
orda puanlarım var birine baktırmam lazım...yorumlar iyi duruo anlamadım bu işi ben olumsuz yorumlar yok olumluların masallahı var profillerinde :/Cok oldu baktirdim begenmedim
Tellwe müşteriyi en az ve en çok Düşünen site yabir yolun vara da falcılarına da hiç kanım ısınmadı benim Emine hariç
Canım bana da falı çok iyi değildi amaBen tellwe de 2 kez iade alabilmiştim. ayrıca emine'ye verdiğim 1 puan ve yorumum çıkmadı. bu çok şaşırtıcı ve güven sarsıcı. ilk falını ben de beğendim, hatta 1 dediğini de yaşadım. ondan 2. kez baktırayım dedim ama burada kızların yazdıklarıyla benzer şeyleri yazdı yolladı. bazı durumları evet biliyor, yetenek yok diyemem ama bazı cümleleri herkese yazıyor. akrep burcu, balık, saçını topla, yol kökenli, tayin olmuş gelmiş vs...
yaa falda olsa öyle şey söylenirmi,nerden tanıyormuymuş ooovvsya herkes benimkine iyi çocuk dıo nesıbe resmen karaktersiz demiş bu kadın bir bana mı bu kadar feci konustu
Allah korusun sanmam tutacagini hangisi tutuyo ki sen olumlu dusunaynen bakalım akışına bırakalım dicem de tutar mı bilemiyorum ama tutarsa bildiğiniz ben 10 kilo daha verir hastanelik olurum
ben baktırdım ahım şahım bir şşey yoktufal alem aylin sayına baktıran var mı?
Canım bana da falı çok iyi değildi amaVivianLeigh cığıma döktürmüş baya. Ama tatlı bi kadın Emine. Keşke ben de falsepetinden iade isteseydim ya 50 liram ÇÖP oldu bildiğin
bırak canım takma kafana,zaten hepsi ayrı telden,moralini bozma sakın.Naira Şuman var fal alemde yeni yorumcu ona attım tüm moralimin içine etti
Bak tır ma artıııık :)) gelişme bekle kuzummBana onca kişi olumlu bir şey söyledi ben gittim bu kadının söylediği şeylere kafayı taktım ıyımı
sonuc nesibeyle aynı türden.ama söylediği şeylerin hiçbiri dogru değil tam tersi olaylar bi kız ıcın eglencelik kız dedi o cıktıbırak canım takma kafana,zaten hepsi ayrı telden,moralini bozma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?