Binnaz Abla

söylediklerinden dogru olanlar var ona bir şey diyemem ama uzakta oldugumuz ıcın daha cıkma asaması olmadı bu arada binnazda baktırdıgım umut ısıgın tarihi de bugun itibariyle patladı
Ufak tefek seyleri biliyor abartildigi gibi degil bizimde aramizda mesafe var onlari falan bilemedi ikinci falda da zaten dogru duzgun bisi dememis umut isiga hic baktirmadim canim

Ufak tefek seyleri biliyor abartildigi gibi degil bizimde aramizda mesafe var onlari falan bilemedi ikinci falda da zaten dogru duzgun bisi dememis umut isiga hic baktirmadim canim
aynen bakalım akışına bırakalım dicem de tutar mı bilemiyorum ama tutarsa bildiğiniz ben 10 kilo daha verir hastanelik olurum

Tellwe müşteriyi en az ve en çok Düşünen site ya bir yolun vara da falcılarına da hiç kanım ısınmadı benim Emine hariç

Ben tellwe de 2 kez iade alabilmiştim. ayrıca emine'ye verdiğim 1 puan ve yorumum çıkmadı. bu çok şaşırtıcı ve güven sarsıcı. ilk falını ben de beğendim, hatta 1 dediğini de yaşadım. ondan 2. kez baktırayım dedim ama burada kızların yazdıklarıyla benzer şeyleri yazdı yolladı. bazı durumları evet biliyor, yetenek yok diyemem ama bazı cümleleri herkese yazıyor. akrep burcu, balık, saçını topla, yol kökenli, tayin olmuş gelmiş vs...

Canım bana da falı çok iyi değildi ama VivianLeigh cığıma döktürmüş baya. Ama tatlı bi kadın Emine. Keşke ben de falsepetinden iade isteseydim ya 50 liram ÇÖP oldu bildiğin

Canım bana da falı çok iyi değildi ama VivianLeigh cığıma döktürmüş baya. Ama tatlı bi kadın Emine. Keşke ben de falsepetinden iade isteseydim ya 50 liram ÇÖP oldu bildiğin

bana da döktürdü canım hakkını yiyemem. ilk falında acayip şaşırttı beni. ama aynı şeyleri yazması çok itici. tutturup tutturamaması önemli değil. emeğine yine verirdim puanımı ben. böyle yapınca salak yerine konmuş gibi hissediyorum. aynı şey aylin-meryem için de geçerli, bana geleceği bile tuttursa bir daha asla fal baktırmam ben onlara. bir üyeliğiyle benden aldığını diğer üyeliğiyle bana satıyor. birinde bilerek olumlu, diğerinde bilerek olumsuz konuşuyor. hangisi tutarsa hesabı. nasılsa ikisi de o. belki daha fazla üyeliğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…