- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
fal puanlar vardı ay cok kotuyum kuzum hıcbırı dogru degıl ama soguk dus etkisi olduBak tır ma artıııık :)) gelişme bekle kuzumm
Ilk kez duydum cnm seninde hep ustuste geldiNaira Şuman var fal alemde yeni yorumcu ona attım tüm moralimin içine etti
ıcıne etti zaten moralimin kuzum hiç duyma unut hatta ismii bana da olumsuzlar çıkarsa şaşırmamIlk kez duydum cnm seninde hep ustuste geldi
Bence bu falı kesmen gerektiği konusunda bi işaret kuzum. Kafanı karıştırma evrenede enerjini negatif Gönderme sabret o kadar insan yanıldı da bu mu bilecek Allah aşkınafal puanlar vardı ay cok kotuyum kuzum hıcbırı dogru degıl ama soguk dus etkisi oldu
Aylin meryem ayni kisi deil ama ben ayni mailmle ayni isimle baktiriyorum hepsinin fali bir farklibana da döktürdü canım hakkını yiyemem. ilk falında acayip şaşırttı beni. ama aynı şeyleri yazması çok itici. tutturup tutturamaması önemli değil. emeğine yine verirdim puanımı ben. böyle yapınca salak yerine konmuş gibi hissediyorum. aynı şey aylin-meryem için de geçerli, bana geleceği bile tuttursa bir daha asla fal baktırmam ben onlara. bir üyeliğiyle benden aldığını diğer üyeliğiyle bana satıyor. birinde bilerek olumlu, diğerinde bilerek olumsuz konuşuyor. hangisi tutarsa hesabı. nasılsa ikisi de o. belki daha fazla üyeliğiyle...
Iyi bilmem cikmiyor genelde pembeKızlar marzuka yavuzu nasıl bilirsiniz
Prenses34 ecemede baktirmis yorumunu okuyunca cok güldüm o kizin kafasinda olmak varmis
ben de bedevi şansı var gider olumsuz tutar kızla yenı baslamıs dedi yeni başlamadı kız eglencelik dedi o dogru sevgi yok sana karşı sevgisi var ama bekleme dedi bundan adam olmaz dedi dedi dedi dediBence bu falı kesmen gerektiği konusunda bi işaret kuzum. Kafanı karıştırma evrenede enerjini negatif Gönderme sabret o kadar insan yanıldı da bu mu bilecek Allah aşkına
yalan Olmasın ben selenada gördüm galiba bi Sürü kıza saldırıyordu o... Diye ahahahaahahahPrenses34 ecemede baktirmis yorumunu okuyunca cok güldüm o kizin kafasinda olmak varmis
Hahaha de, ve geç canım. Iyi Şeyler düşün iyi olsun emerjini bozmasına izin vermeben de bedevi şansı var gider olumsuz tutar kızla yenı baslamıs dedi yeni başlamadı kız eglencelik dedi o dogru sevgi yok sana karşı sevgisi var ama bekleme dedi bundan adam olmaz dedi dedi dedi dedi
Bilmiyorumki canım yorumlarda öyle yazıyor bu ay sonu bırakıyomuş..nye gtcekmiş kız paradan rhtsz mı oldu
Of ya rüya yorumu attım tühhIyi bilmem cikmiyor genelde pembe
Tolinim benimde hayatımda yok ben de hoşladığım kişiyle ilgili baktırdımSevgilimiz olmadan kafamizdaki kisiyle alakali bakiyomu grey yani benim sevgilim yok ama aklimda birisi var onunla alakali bakarmi acaba?
ay valla aramamak için kendimi zor tutuyorum artık cidden kuzum cidden böyle kafayı yemek üzereyimHahaha de, ve geç canım. Iyi Şeyler düşün iyi olsun emerjini bozmasına izin verme
Aylin meryem ayni kisi deil ama ben ayni mailmle ayni isimle baktiriyorum hepsinin fali bir farkli
Hayatında biri varken arama canım bence, ben Yaptım o hatayı hoş bi duruma düşmüyorsun ne yazıkkiay valla aramamak için kendimi zor tutuyorum artık cidden kuzum cidden böyle kafayı yemek üzereyim
biliyorum ama sessizlik mahfediyor beni artık..Hayatında biri varken arama canım bence, ben Yaptım o hatayı hoş bi duruma düşmüyorsun ne yazıkki
O konuda da Haklısın canım. Ne desen Haklısın valla. Of.biliyorum ama sessizlik mahfediyor beni artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?