Günaydın,
saraylıhanım a kahve mi tarot mu baktırıyorsunuz acaba? tavsiye edenler yanıtlayabilir mi?
valla canım ben dün tarot gönderdim ama geri göndermiş altında da kartlar konumlanmamış bir sorun var yazmış bu konuda fikri olan arkadaşlar bana da bi yardım atsalar:)
falcı katina bana bakmamıştı, enerjimiz tutmamış mış demişti o zaman. sen bilirsin ne yapayım
Kizlarrrrr kizlarrrrrrr sizee bisey sorucam kiraze mi rezzan ablami ikiside farkli cevaplar verdi bana aslinda sonu ayni ama hislerle ilgili konularda kimin dedigi cikti sizce kiraze bana daha yakin geldi ama rezzan ablama da kiyamiylrum :))
Kirazenin falını tekrar dinlicektim gözüm Milena'nınkine takıldı aradaki engeli söyledi tam düşündüğüm gibi çıktı
Dediği bir şey Şevval ile de örtüşüyor ayhh bugün pek mutluyum:9
DARISI BASIMAAAA
Merhaba, Her bayan gibi bende fal baktırırım. Aslında fal baktırmaktan ziyade terapi gibi güzel bişey duyma isteği gibi bişey bu.Sonuçta geleceği allahtan başka kimse bilemez ve göremez. Şimdi; özellikle gönül ilişkilerinde ayrılık yada üzüntü yaşadığımızda falcıların kapısını aşındırırız. Lakin servet öderiz ki ben ödedim. "dönecek, şöyle olacak böyle olacak" yahu arkadaşım adam evlendi ya :) gayette mutlu mesut.. Yani hepsinin ağzında aynı terane... Siz o döenecek diye beklerken UMUT ederken fala inanıp umudunuza umut katarken malesefki o adamlar hayatlarına devam ediyor.
Söylemek istediğim şu kısaca"fal hikaye arkadaşlar"
Bu binnaz abladaki bir falcıya bunalım dönemimde baktırdım fal. Kahveydi.Söylediklerinizin aslı astarı yok dedim diye beni bi dövmediği kalmıştı :)
Allahtan istemek en doğrusu. Hayırlısı ise hakkımızda mutlaka olacaktır. 6.hissim benimde kuvvetlidir. Belki yakın zamanı tahmin edebiler ama ... Giden sevgili gider arkadaşlar. zaten gittiyse bırakın dönmesin.
Son olarak diyeceğim şu: lütfen paralarınızı kaptırmayın, yazıktır :) ben çok pişmanım. Servet ödedim neredeyse..Ama sonuç değişmedi. bi tonda günaha girdim :)
Canım iyi hoş demişsin..Dediklerine katılıyorum..ama bir kelimen beni rahatsız etti..
Demişsin "Allahtan istemek en doğrusu"..Bu kelime olmamış..Kendi adıma konuşmak gerekirse.ne ben ,ne de burda ki herhangi bir arkadaşlarımın. fal baktırdığı kişi yada kişilerden böyle beklentisi olamaz zaten..yada herhangi birilerinden.. Herkez Allahtan ister.. Kusura bakma çok rahatsız oldum bu kelimenden..
Canım iyi hoş demişsin..Dediklerine katılıyorum..ama bir kelimen beni rahatsız etti..
Demişsin "Allahtan istemek en doğrusu"..Bu kelime olmamış..Kendi adıma konuşmak gerekirse.ne ben ,ne de burda ki herhangi bir arkadaşlarımın. fal baktırdığı kişi yada kişilerden böyle beklentisi olamaz zaten..yada herhangi birilerinden.. Herkez Allahtan ister.. Kusura bakma çok rahatsız oldum bu kelimenden..
owww yanlış anlaşılmasın. aslında demek istediğim şuydu.. Gaipten kimse haber veremez, Gaipten haber verdiğini söyleyen insana inanmakta yanlıştır. herkez allahtan ister tabiki. Çula kağıt parçasına yada bir telveye ümit bağlanmaz. Bir şeyi çok istiyorsak dua etmek, hayırlısını istemektir.
söylemek istediğim faldan medet ummak, boş ümitlere kapılmaktır.. Yaşamış tecrübe etmiş biri olaraktan hem keseye zarar hemde maneviyat olarak zarar. Hem malum dinende yasaklanmıştır. Ama insanız hepimiz kanıyoruz .
Lütfen söylediğim yanlış anlaşılmasın.
bu hokkabazların tuzağına düşmüş biri olarak kaybettiğim tek şey zaman ve param oldu. birde elimde kalan hayal kırıklıkları.
kusuruma bakmayın lütfen. yanlış bir cümle kurduysamda afola..
Kizzlaaarrrr simdddiii ben diyorum kiii Su kadar zamandir taniyoruz artik birbirimizi, bu sanal tanisma gercege donusse ve biz bulussak ya İstanbul'da olanlar olarak :) ne diyosunuz?
Ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?