Binnaz Abla

Günaydın,

saraylıhanım a kahve mi tarot mu baktırıyorsunuz acaba? tavsiye edenler yanıtlayabilir mi?

valla canım ben dün tarot gönderdim ama geri göndermiş altında da kartlar konumlanmamış bir sorun var yazmış bu konuda fikri olan arkadaşlar bana da bi yardım atsalar:)

falcı katina bana bakmamıştı, enerjimiz tutmamış mış demişti o zaman. sen bilirsin ne yapayım

eğer telveden düşünüorsan kelimelerinmeleğide iyi hatta sanal fincan gönderdim 1 liralık.oyle olmasına rağmen yinede özenliydi.efsunlar iyi kocaalem iyi.miraj mıydı neydi o da olabilir.almula gelecekyıldızı vadivatan galadriel bunları hiç tavsiye etmem.

Merhaba, Her bayan gibi bende fal baktırırım. Aslında fal baktırmaktan ziyade terapi gibi güzel bişey duyma isteği gibi bişey bu.Sonuçta geleceği allahtan başka kimse bilemez ve göremez. Şimdi; özellikle gönül ilişkilerinde ayrılık yada üzüntü yaşadığımızda falcıların kapısını aşındırırız. Lakin servet öderiz ki ben ödedim. "dönecek, şöyle olacak böyle olacak" yahu arkadaşım adam evlendi ya :) gayette mutlu mesut.. Yani hepsinin ağzında aynı terane... Siz o döenecek diye beklerken UMUT ederken fala inanıp umudunuza umut katarken malesefki o adamlar hayatlarına devam ediyor.
Söylemek istediğim şu kısaca"fal hikaye arkadaşlar"
Bu binnaz abladaki bir falcıya bunalım dönemimde baktırdım fal. Kahveydi.Söylediklerinizin aslı astarı yok dedim diye beni bi dövmediği kalmıştı :)

Allahtan istemek en doğrusu. Hayırlısı ise hakkımızda mutlaka olacaktır. 6.hissim benimde kuvvetlidir. Belki yakın zamanı tahmin edebiler ama ... Giden sevgili gider arkadaşlar. zaten gittiyse bırakın dönmesin.
Son olarak diyeceğim şu: lütfen paralarınızı kaptırmayın, yazıktır :) ben çok pişmanım. Servet ödedim neredeyse..Ama sonuç değişmedi. bi tonda günaha girdim :)

Kirazenin dediği bir şey bir saat önce netlik kazandı ilk kirazeden duyup öğrendim ayy çok şaşkınım
Ev taşıyomuş galiba dönse de hemen bidaha baktırsam...

Kirazenin falını tekrar dinlicektim gözüm Milena'nınkine takıldı aradaki engeli söyledi tam düşündüğüm gibi çıktı
Dediği bir şey Şevval ile de örtüşüyor ayhh bugün pek mutluyum
:93:

Kizlarrrrr kizlarrrrrrr sizee bisey sorucam kiraze mi rezzan ablami ikiside farkli cevaplar verdi bana aslinda sonu ayni ama hislerle ilgili konularda kimin dedigi cikti sizce kiraze bana daha yakin geldi ama rezzan ablama da kiyamiylrum :))

heartbrekaer mesajını cevapladım canım bir bak istersen tatlım:)

Canım iyi hoş demişsin..Dediklerine katılıyorum..ama bir kelimen beni rahatsız etti..
Demişsin "Allahtan istemek en doğrusu"..Bu kelime olmamış..Kendi adıma konuşmak gerekirse.ne ben ,ne de burda ki herhangi bir arkadaşlarımın. fal baktırdığı kişi yada kişilerden böyle beklentisi olamaz zaten..yada herhangi birilerinden.. Herkez Allahtan ister.. Kusura bakma çok rahatsız oldum bu kelimenden..

owww yanlış anlaşılmasın. aslında demek istediğim şuydu.. Gaipten kimse haber veremez, Gaipten haber verdiğini söyleyen insana inanmakta yanlıştır. herkez allahtan ister tabiki. Çula kağıt parçasına yada bir telveye ümit bağlanmaz. Bir şeyi çok istiyorsak dua etmek, hayırlısını istemektir.
söylemek istediğim faldan medet ummak, boş ümitlere kapılmaktır.. Yaşamış tecrübe etmiş biri olaraktan hem keseye zarar hemde maneviyat olarak zarar. Hem malum dinende yasaklanmıştır. Ama insanız hepimiz kanıyoruz .
Lütfen söylediğim yanlış anlaşılmasın.
bu hokkabazların tuzağına düşmüş biri olarak kaybettiğim tek şey zaman ve param oldu. birde elimde kalan hayal kırıklıkları.

kusuruma bakmayın lütfen. yanlış bir cümle kurduysamda afola..

Doğru söylüyosun,Allah tan isteyelim ne demek?Herseyimi tabiki Rabbimden istiyorum.Falcıda bizler gibi insan.Belki arkadaş,belki hisleri kuvvetli bir dost o kadar.Ne olur ya böyle yanlış kıyaslamalara girmeyelim.Tövbe diyelim.

Kizzlaaarrrr simdddiii ben diyorum kiii Su kadar zamandir taniyoruz artik birbirimizi, bu sanal tanisma gercege donusse ve biz bulussak ya İstanbul'da olanlar olarak :) ne diyosunuz?

Şimdi anlaşılır oldu canım..Sende lütfen kusura bakma..Güzel düşüncelerini paylaştığın için sağol..
Bende maddiyatın da da değilim,nerelere ne paralar vermiyoruz ki ama maneviyatı çok rahatsız ediyor..Ama bazen çok sıkıldığımda,çok gerildiğim de biraz kafam dağılsın,biraz iyi bir şeyler duyayım..Biraz hikaye dinleyeyim, diye Fal baktırıyorum.. :) Allahım affetsin..Bizleri Hataya açık varlıklar olarak yaratmış.bizde yapıyoruz işte arada bu hataları..
Sevgiler..

Muhatap olarak kabul etmedigim, yuze gulup arkadan turlu turlu seyler soyleyen hickimsenin gelmesini istemiyorum!bunu belirtmeyi unutmusum kizlarr kusura bakmayin :)) zaten 1-2 kisi var burda oyle cok sukur ki.. Onlar da kendilerini zaten bilirler :))

elbette başlığımızda yazılanları ve özel mesajla konuşulanları fal yorumcularına iletmeyen herkesle görüşülebilir katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…