Binnaz Abla

kızlar valla biriniz yardım etsin dayanamıcam ya çok kotuyum
 
Ben seviyorum bilgehatunu ve tespitleri 12'den vuruyo bende

valla bana da sanki çıkacakmış gibi geliyor Deep'im. Ben mesafeden bahsetmedim ve mesafe olacak sen bekliyor olacaksın demiş. Yani konuşma yaşandıktan sonra. Kızlar ya konuşma derken bana bütün falcılar oturup konuşacaksınız, sen de bir şeyleri öğreneceksin filan diyor. Hoşlandığım var ne düşünüyor yazan herkese bunu mu diyolla aceba
 
hemennn bakmam lazım, yeni mi baktırmış Kız prenses sende mi kk yı okuyorsun yoksa, ama hep bana hep bana olmaz gel de falcı yorumlarını alalım, senden tecrübelimiz yok
Bence kesin okuyordur birde yakisikli isi gucu yerinde biriyle evlencen mi o kadar sorunun arkasina yazmis
 
içim çok kötü hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor..herif orada hayatında ben burda acı çekiyorum agrıma gidiyor artık

O zaman sen de hayatına bakmaya ne dersin? Evet acı verici geliyor ama bu adamı düşünmeyi bıraktığın an 2 hafta içinde acın hafifleyecek 1-2 ay sonra aklına bile gelmeyecek.
Tam okuyamadım ama hayatında başka bir kız varmış sanırım. Bu bile ondan soğuman için bir sebep değil mi?

Lisedeyken bi sevgilim olmuştu. İlk hoşlandığım erkek oydu hatta seviyordum da bende odunluk vardı biraz duygularımı açmam pek. O hep benden bir fazlaydı bu konuda. Sonunda sen beni sevmiyosun diye terk etti beni. hem terk edilmenin verdiği gurur kırılması hem de alışkanlıkla 1 ay elimde telefonla gezdim. Feysini filan takip ediyodum. Belki mesaj atar diye sürekli telefona bakıyordum. Sonra unutmam gerektiğine karar verdim. Mesajlarımızı sildim hediyeleri attım onla ilgili her şeyi yok ettim. Kendimi oyalayacak şeylerle meşgul oldum. Ve 2 ay sonra bana mesaj attı. Ama inanır mısın numarasını görünce heyecanlanmadım bile. İçim soğumuştu artık. Öyle kısa bir ilişkide değildi. 1 yıldan fazla süreliydi.

Demek istediğim şu. Her şey sende bitiyor inan ki. Aşk acısından kim ölmüş? Adam keyfine bakarken sen niye acı çekesin? Salla gitsin. Mutluluğun için bencil ol biraz.
 
4 aydan fazla süredir ayrıyız zaten bu bir haftadır sanki biri bana bir şey yaptı aklımdan cıkmıyor delirecek gibiyim artık.böyle nefes alamıyorum birden oldu ne olduysa birden oldu..
 
Sallamasyon bakmıyo. Tespitleri 12'den vuruyo ve olumluyu da olumsuzu da söylüyo
 
propanol ben de senin gibi düşünüyorum. Çok güzel dile getirmişsin.

Kızlar hepinizi cok sevdiğim için üzülürseniz korkusuyla yazamıyorum bezen ama hayatında biri olan bir erkek için kendini üzdüğünüz yetmez mi ? Yapmayın sevmiyor kılıfına sığınmayın bu da çok kötü bir şey. Sevmiyorsa neden çıkıyor, çıkmasın. Yapmayın gerçekten değmez. İrade sizin ama gerçekten hepiniz değerli insanlarsınız neden kendinize bunu yapıyorsunuz,yapmayın. Bakın bu forumda ondan bahsettikçe, fallara sürekli dönecek mi diye sordukça mümkün değil unutamazsınız, mutlu olamazsınız yolunuza da bakamazsınız. Bir değişiklik yapın fal atmayın ama atacaksanız da onları sormayın, genel bir şeyler sorun, iş sorun okul sorun önce ufak tefek şeylerden onları çıkarı, sonrada artık hayatınızdan çıkarın. Üzmeyin artık kendinizi kızlar, üç günlük dünya yarın olmayabiliriz, yaşadığımız anın tadını çıkaralım :)
 
4 aydan fazla süredir ayrıyız zaten bu bir haftadır sanki biri bana bir şey yaptı aklımdan cıkmıyor delirecek gibiyim artık.böyle nefes alamıyorum birden oldu ne olduysa birden oldu..

Bir süre sonra takıntı haline geliyor. Sorun bu bence. O adam sana geri dönse cidden çok mutlu olacağını düşünüyor musun? Ayrılma sebebinizi gözden geçir, sık yaşanan tartışmaları ve sebepleri, üstelik senden sonra ilişkisi olmuş. Geçmişe sünger çekmek zor. Bitmiş bir ilişkinin üstüne yeni ilişkiler eklendiyse daha da zor. Ayrılığınızın üstünden uzun süre geçmiş. Napacağını sen daha iyi bilirsin tabi ama ben olsam şu saatten sonra kendi hayatıma bakardım. 1 ay beklersin 2 ay beklersin ama dönmediyse daha fazla beklemek sana zarar verir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…