- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
kızlar valla biriniz yardım etsin dayanamıcam ya çok kotuyum
içim çok kötü hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor..herif orada hayatında ben burda acı çekiyorum agrıma gidiyor artıkne oldu canım
sıradan oda nokta atışı falan olmayan olumlu yorum yapan biridir,tercih senin birazda enerji meselesiKızlar marzuka yavuzu nasıl bilirsiniz
ne olduğunu bilesek elimizden gelirse neden olmasın,ne oldune oldu canım
Rüya atmıştım canım bnim için çok önemli bi rüyaydı atmış şimdi yorumu pembe pespembesıradan oda nokta atışı falan olmayan olumlu yorum yapan biridir,tercih senin birazda enerji meselesi
ahh canım boşver,inan üzüldüğüne değmez,bırak artık üzülmeyi her şey olacağına varıyor,yorma o güzel kafanı canım.içim çok kötü hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor..herif orada hayatında ben burda acı çekiyorum agrıma gidiyor artık
inanmıyorum rüyayı bile fala çevirmişler,kimdi o canım.Rüya atmıştım canım bnim için çok önemli bi rüyaydı atmış şimdi yorumu pembe pespembe
Ben seviyorum bilgehatunu ve tespitleri 12'den vuruyo bendeyok canım aynen şunu yazmış 'baldankabak kendisi senden uzun ve fit biri' Bizde de baya boy farkı var ondan bildi mi ne dedim
Marzuka Yavuzinanmıyorum rüyayı bile fala çevirmişler,kimdi o canım.
Ben seviyorum bilgehatunu ve tespitleri 12'den vuruyo bende
Bence kesin okuyordur birde yakisikli isi gucu yerinde biriyle evlencen mi o kadar sorunun arkasina yazmishemennn bakmam lazım, yeni mi baktırmışKız prenses sende mi kk yı okuyorsun yoksa, ama hep bana hep bana olmaz gel de falcı yorumlarını alalım, senden tecrübelimiz yok
hepsinden nefret ediyorum ya nefretahh canım boşver,inan üzüldüğüne değmez,bırak artık üzülmeyi her şey olacağına varıyor,yorma o güzel kafanı canım.
içim çok kötü hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor..herif orada hayatında ben burda acı çekiyorum agrıma gidiyor artık
4 aydan fazla süredir ayrıyız zaten bu bir haftadır sanki biri bana bir şey yaptı aklımdan cıkmıyor delirecek gibiyim artık.böyle nefes alamıyorum birden oldu ne olduysa birden oldu..O zaman sen de hayatına bakmaya ne dersin? Evet acı verici geliyor ama bu adamı düşünmeyi bıraktığın an 2 hafta içinde acın hafifleyecek 1-2 ay sonra aklına bile gelmeyecek.
Tam okuyamadım ama hayatında başka bir kız varmış sanırım. Bu bile ondan soğuman için bir sebep değil mi?
Lisedeyken bi sevgilim olmuştu. İlk hoşlandığım erkek oydu hatta seviyordum da bende odunluk vardı biraz duygularımı açmam pek. O hep benden bir fazlaydı bu konuda. Sonunda sen beni sevmiyosun diye terk etti beni. hem terk edilmenin verdiği gurur kırılması hem de alışkanlıkla 1 ay elimde telefonla gezdim. Feysini filan takip ediyodum. Belki mesaj atar diye sürekli telefona bakıyordum. Sonra unutmam gerektiğine karar verdim. Mesajlarımızı sildim hediyeleri attım onla ilgili her şeyi yok ettim. Kendimi oyalayacak şeylerle meşgul oldum. Ve 2 ay sonra bana mesaj attı. Ama inanır mısın numarasını görünce heyecanlanmadım bile. İçim soğumuştu artık. Öyle kısa bir ilişkide değildi. 1 yıldan fazla süreliydi.
Demek istediğim şu. Her şey sende bitiyor inan ki. Aşk acısından kim ölmüş? Adam keyfine bakarken sen niye acı çekesin? Salla gitsin. Mutluluğun için bencil ol biraz.
Sallamasyon bakmıyo. Tespitleri 12'den vuruyo ve olumluyu da olumsuzu da söylüyovalla bana da sanki çıkacakmış gibi geliyor Deep'im. Ben mesafeden bahsetmedim ve mesafe olacak sen bekliyor olacaksın demiş. Yani konuşma yaşandıktan sonra. Kızlar ya konuşma derken bana bütün falcılar oturup konuşacaksınız, sen de bir şeyleri öğreneceksin filan diyor. Hoşlandığım var ne düşünüyor yazan herkese bunu mu diyolla aceba
Sallamasyon bakmıyo. Tespitleri 12'den vuruyo ve olumluyu da olumsuzu da söylüyo
4 aydan fazla süredir ayrıyız zaten bu bir haftadır sanki biri bana bir şey yaptı aklımdan cıkmıyor delirecek gibiyim artık.böyle nefes alamıyorum birden oldu ne olduysa birden oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?