- 12 Ekim 2009
- 1.937
- 4.723
- 163
Evet canım seviyorum ben o hatunu. Onun da aylin olduğundan şüphelenmedim değil hani :)) bu kadar isabetli bakması şaşırtıcı ve hisleriyle bakıyo yani kartlar ya da fincan aracı sadecebahsettiğiniz bilgehatun mu canım?
hatalı olan bendim hata üzerine hata yaptım belki karşı taraf hatalı olsa neyse derdim..Bir süre sonra takıntı haline geliyor. Sorun bu bence. O adam sana geri dönse cidden çok mutlu olacağını düşünüyor musun? Ayrılma sebebinizi gözden geçir, sık yaşanan tartışmaları ve sebepleri, üstelik senden sonra ilişkisi olmuş. Geçmişe sünger çekmek zor. Bitmiş bir ilişkinin üstüne yeni ilişkiler eklendiyse daha da zor. Ayrılığınızın üstünden uzun süre geçmiş. Napacağını sen daha iyi bilirsin tabi ama ben olsam şu saatten sonra kendi hayatıma bakardım. 1 ay beklersin 2 ay beklersin ama dönmediyse daha fazla beklemek sana zarar verir.
Sallamasyon bakmıyo. Tespitleri 12'den vuruyo ve olumluyu da olumsuzu da söylüyo
Seve seve kuzumHaydi deep im o konuşma gerçekleşsin ben bi 3 5 çift laf söyleyim sonra burada halaya davet edeceğim hepinizi başa da seni koycam başı çek sen olur mu
hatalı olan bendim hata üzerine hata yaptım belki karşı taraf hatalı olsa neyse derdim..
canım bu duruma hep fallar neden oluyor,bi pembe pembe olacak diyenler,seni umutlandirıyor,iyice kendini kaptırıyosun,sonrada bir olumsuz yorum seni bu hale getiriyor,bence fazla fala verme kendini baktırsanda seyrek baktır ve hepside doğru diye bir şey yok,fazla inanmamaya çalış ve hatta inanma.4 aydan fazla süredir ayrıyız zaten bu bir haftadır sanki biri bana bir şey yaptı aklımdan cıkmıyor delirecek gibiyim artık.böyle nefes alamıyorum birden oldu ne olduysa birden oldu..
ya da yüzleşeceğim zaman geldiği için böyleyim yine karşılasacagız iki üç gün sonra..canım bu duruma hep fallar neden oluyor,bi pembe pembe olacak diyenler,seni umutlandirıyor,iyice kendini kaptırıyosun,sonrada bir olumsuz yorum seni bu hale getiriyor,bence fazla fala verme kendini baktırsanda seyrek baktır ve hepside doğru diye bir şey yok,fazla inanmamaya çalış ve hatta inanma.
Kım kızlar bu 12 vuranSallamasyon bakmıyo. Tespitleri 12'den vuruyo ve olumluyu da olumsuzu da söylüyo
Bilgehatun tellwe. öyle uzun uzun bi fal olmuyor senin soruna odaklı bakıyo anadığım kadarıyla ama tespitler gerçekten 12'dendi bende. Ama dediğim gibi ep onun aylin olduğundan da şüpheleniyorum açıkçasıKım kızlar bu 12 vuran
Canım sen bilgehatuna kahvemi baktırmıştın..Bilgehatun tellwe. öyle uzun uzun bi fal olmuyor senin soruna odaklı bakıyo anadığım kadarıyla ama tespitler gerçekten 12'dendi bende. Ama dediğim gibi ep onun aylin olduğundan da şüpheleniyorum açıkçasıher yer aylin oldu yaw
Evet kahvesini çok beğendim ben tarot da baktırmıştım ama ikisi de güzeldi ama kahvesi bir tık daha önde gibi geldi bana. bildiğin meryem aylin kırması :)))Canım sen bilgehatuna kahvemi baktırmıştın..
Attım bebeğimAnlat bana özelden kuzumLoveMeKyrenia
tşk ederim canım yakalayabilirsem denerim..Evet kahvesini çok beğendim ben tarot da baktırmıştım ama ikisi de güzeldi ama kahvesi bir tık daha önde gibi geldi bana. bildiğin meryem aylin kırması :)))
5 kredi zaten kahvesitşk ederim canım yakalayabilirsem denerim..
Hahahahahah site olarak bu Kadından ne istiyoruz yagızlaaar, eminenin bi dediği çıkmış bana güya ama ben buunduğum ortamı kime yazsam tuttururdu yanemüzikli bi ortama gireceksin demiş, burda her gün bi yerde parti var, davetli olmasam resmen denk gelir giderdim yani.. bunu saymıyorum emoşum, önümüzdeki maçlara bakalım
ben oylarım arasına emoşu koymadımHahahahahah site olarak bu Kadından ne istiyoruz yagaliba baya sevdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?