Binnaz Abla

hatalı olan bendim hata üzerine hata yaptım belki karşı taraf hatalı olsa neyse derdim..

hatalı olan bendim hata üzerine hata yaptım belki karşı taraf hatalı olsa neyse derdim..

Eminim ayrıldıktan sonra bu hatalar üzerine konuşulmuştur, tartışılmıştır. Ama bir sonuç alamadıysanız demek ki hazmedememiş yaşananları. Aranızda ne geçti ne yaşandı bilmiyorum tabi ama hayatında yeni biri varsa unutma zamanı gelmiş demektir. Sen biraz "keşke"ler yüzünden onu kafana takmışsın bence. Eminim şöyle yapmasaydım böyle yapsaydım devam ediyor olurduk filan diye de düşünüyorsundur. Pişmanlıklarla kendine eziyet etme. Hayat senin, mutlu yaşamak varken neden kendini mutsuzluğa sürükleyesin?

4 aydan fazla süredir ayrıyız zaten bu bir haftadır sanki biri bana bir şey yaptı aklımdan cıkmıyor delirecek gibiyim artık.böyle nefes alamıyorum birden oldu ne olduysa birden oldu..
canım bu duruma hep fallar neden oluyor,bi pembe pembe olacak diyenler,seni umutlandirıyor,iyice kendini kaptırıyosun,sonrada bir olumsuz yorum seni bu hale getiriyor,bence fazla fala verme kendini baktırsanda seyrek baktır ve hepside doğru diye bir şey yok,fazla inanmamaya çalış ve hatta inanma.

ya da yüzleşeceğim zaman geldiği için böyleyim yine karşılasacagız iki üç gün sonra..

Kım kızlar bu 12 vuran
Bilgehatun tellwe. öyle uzun uzun bi fal olmuyor senin soruna odaklı bakıyo anadığım kadarıyla ama tespitler gerçekten 12'dendi bende. Ama dediğim gibi ep onun aylin olduğundan da şüpheleniyorum açıkçası her yer aylin oldu yaw

selamlaaarrr:) ben denize yine fala attım (devrim) hiç beklemiyodum bi baktım online!!! ilk falından bir şoktan alıp diğerine fırlatmıştı beni bakalım bu sefer ne diyecek haber veririm dilerseniz

Canım sen bilgehatuna kahvemi baktırmıştın..

Kızlar Selenaya fal atmıştım. Geldi falım, öyle geçmişten bahsetmemiş direkt sorum odaklı gelecekten bahsetmiş. Çok isterim ki çıksın çünkü çok güzeldi :) Ayrıca iş belirtmememe rağmen iş konusunu sormuş, iş arıyorum onu bilmiş sayılır. Ve malum erkek milleti acaba hayatında biri girer mi,var mı diye içime şüphe düşmüyor değil, bana çok net sormadığım halde böyle şüphelerin varsa yok demiş. Çıkar çıkmaz ama selena hanımın içtenliğine benden tam puan. Kendisini sevdim.

gızlaaar, eminenin bi dediği çıkmış bana güya ama ben buunduğum ortamı kime yazsam tuttururdu yane müzikli bi ortama gireceksin demiş, burda her gün bi yerde parti var, davetli olmasam resmen denk gelir giderdim yani.. bunu saymıyorum emoşum, önümüzdeki maçlara bakalım

Hahahahahah site olarak bu Kadından ne istiyoruz ya galiba baya sevdik

Hahahahahah site olarak bu Kadından ne istiyoruz ya galiba baya sevdik
ben oylarım arasına emoşu koymadım zira henüz bana müzikli ortam dışında tek tutturduğu detay yok ama diğer mahalle teyzesi kahveciler arasında da en çok onu sevdim nedense... kadının enerjisi kötü değil, insan cidden bunu hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…