Aynen Dediğin gibi canım mesela ben sesli falını çok merak ediyorum keşke sesli de baksaben oylarım arasına emoşu koymadımzira henüz bana müzikli ortam dışında tek tutturduğu detay yok ama diğer mahalle teyzesi kahveciler arasında da en çok onu sevdim nedense ... kadının enerjisi kötü değil, insan cidden bunu hissediyor
gızlaaar, eminenin bi dediği çıkmış bana güya ama ben buunduğum ortamı kime yazsam tuttururdu yanemüzikli bi ortama gireceksin demiş, burda her gün bi yerde parti var, davetli olmasam resmen denk gelir giderdim yani.. bunu saymıyorum emoşum, önümüzdeki maçlara bakalım
Bana da kalabalık bi ortamda karşılaşacaksınız sen konuşalım diye tutturacaksın oturup konuşacaksınız Demiştibana 3 gun sonra arıycak seni eski sevgilin demişti hakkaten onun dediği gibi tam 3. gün aramıştı ama tek sorun benim sorduğum kişi değil başka bi eski sevgilimdi arayan
yaaa evet aslında sesli bakmasını istediğimiz falcılar diye de bi anket yapsak iyi olacak.. sitelere de maillerle baskı kurabiliriz..sesli fal hakkımız, söke söke alırızAynen Dediğin gibi canım mesela ben sesli falını çok merak ediyorum keşke sesli de baksa
Kızlar şimdi emoşun falını tekrar okudum da bana bi ay en fazla bu çocuk sana gelecek Demiş falı da 15 ocakta bastırmışım büyük patlamaya son 4ay tutup benim de başka Eski sevgilim gelmesin Sakın ıyyykkk
ben diyorum yaa emoş gelecekte patlamaya aday adayı, ve de meryem..Kızlar şimdi emoşun falını tekrar okudum da bana bi ay en fazla bu çocuk sana gelecek Demiş falı da 15 ocakta bastırmışım büyük patlamaya son 4ay tutup benim de başka Eski sevgilim gelmesin Sakın ıyyykkk
s ve e bende de var hatta emoşa göre oldukça popüler bi kız olmalıyım, kısmet üstüne kısmet.. ama anlık psikolojimle ilgili nesibe nokta atışı yapmış, artık erkekler konusunda güvenin yeniden gelmiş demişahahah ya alem bu kadın. 10 gün arayla 2 fal attım ikisi de bambaşka. ilk falda e harfli insanlar sana yaramıyo bi de s harfli seni beğenen biri var ama çok havalı falan demiş sonuçta başka harfli biriyle birleştirmiş beni ikinci falda vazgeçmiş ondan bu sefer s harfli adamla evlendirmiş falan ahah. atiyim 2 falı da isterseniz
Meryemde hiçmi patlamış kimse yok ya? Anda iyi olduğunu anladık zaten de bu topik nerdeyse 2 yıllık meryem be kadar zamanlık bir falcı hiçmi yok burda gelecekte verdiği tarihi iyi kötü geçenler?ben diyorum yaa emoş gelecekte patlamaya aday adayı, ve de meryem..
hiç sveeim yazılı falı ya hep seslilere kaçıyorum ister istemezyaaa evet aslında sesli bakmasını istediğimiz falcılar diye de bi anket yapsak iyi olacak.. sitelere de maillerle baskı kurabiliriz..sesli fal hakkımız, söke söke alırız
sesli bakanların hiç mi canı yok.. sesi kaydet- yükle filan..bi sürü iş.. üstelik başka yerde falcılık da yapamıyorlar bu nedenden.. aslında fiyat farkını bundan koymalılar.. yazılı biraz şüphe uyandırıcı
Genel olarak bütün falcılar hakkında beni düşündüren de bu canımMeryemde hiçmi patlamış kimse yok ya? Anda iyi olduğunu anladık zaten de bu topik nerdeyse 2 yıllık meryem be kadar zamanlık bir falcı hiçmi yok burda gelecekte verdiği tarihi iyi kötü geçenler?
Hahaha Yine de s harfindeki istikrarından dolayı sana puanım 10 emoşahahah ya alem bu kadın. 10 gün arayla 2 fal attım ikisi de bambaşka. ilk falda e harfli insanlar sana yaramıyo bi de s harfli seni beğenen biri var ama çok havalı falan demiş sonuçta başka harfli biriyle birleştirmiş beni ikinci falda vazgeçmiş ondan bu sefer s harfli adamla evlendirmiş falan ahah. atiyim 2 falı da isterseniz
ya şimdi Emine'nin de medyum denizin de falını okudum. 4 gün içinde benimkinin bana dönebilmesi için Allah korusun böbreğe falan ihtiyacı olması benim de ben veririiim diye atlamam falan Lazımben diyorum yaa emoş gelecekte patlamaya aday adayı, ve de meryem..
canım bilgehatuna bakıtmda şimdi uygun diyor ne demek acaba5 kredi zaten kahvesi
Hiç bilmiyorum belki atınca bakıyodur fala. denemek lazımcanım bilgehatuna bakıtmda şimdi uygun diyor ne demek acaba
Bilerekmi uzak tarih veriyorlar diyosun? Ben 3 ayrı siteden 4 ayrı kişiye baktırdım beni dehşete düşüren hepsi nasıl aynı şeyleri okudu hayatımda şok oluyorum.ama en çok meryem hele eski sevgilimin şuan brlikte olduğu kişi için o kız senden önce zaten tanıdığı biri dedi oha dedim ya enteresan noktaları biliyo.Genel olarak bütün falcılar hakkında beni düşündüren de bu canım
canım bilgehatuna bakıtmda şimdi uygun diyor ne demek acaba
Ah meryemin falı bir çıksın hepinizin şahitliğinde söylüyorum kızlar o Meryem adına ne adaklarım var vallaBilerekmi uzak tarih veriyorlar diyosun? Ben 3 ayrı siteden 4 ayrı kişiye baktırdım beni dehşete düşüren hepsi nasıl aynı şeyleri okudu hayatımda şok oluyorum.ama en çok meryem hele eski sevgilimin şuan brlikte olduğu kişi için o kız senden önce zaten tanıdığı biri dedi oha dedim ya enteresan noktaları biliyo.
4 günnnHahaha Yine de s harfindeki istikrarından dolayı sana puanım 10 emoş
ya şimdi Emine'nin de medyum denizin de falını okudum. 4 gün içinde benimkinin bana dönebilmesi için Allah korusun böbreğe falan ihtiyacı olması benim de ben veririiim diye atlamam falan Lazıminşallah Hakkını yiyorumdur emoş söz herkesin önünde özür diliycem çıkarsa ama medyum denizi niye belirttim çünkü Şaşırtıcı bir şekilde Meryem'e yakın konuşmuş ya selena ve Ecem dışında ilk defa 2 falcı bana aynı şeyleri söyledi hemen hemen tarih olarak özellikle
Yok canım bana en fazla bi ay Demişti de 15 ocakta baktırmıştım falı bi ayın dolmasına 4 gün kaldı4 günnnbu kadar kısa süreki tarihi vermek yürek ister yani çıkmayınca paralar insan gidip..
Ben tellwe de 2 kez iade alabilmiştim. ayrıca emine'ye verdiğim 1 puan ve yorumum çıkmadı. bu çok şaşırtıcı ve güven sarsıcı. ilk falını ben de beğendim, hatta 1 dediğini de yaşadım. ondan 2. kez baktırayım dedim ama burada kızların yazdıklarıyla benzer şeyleri yazdı yolladı. bazı durumları evet biliyor, yetenek yok diyemem ama bazı cümleleri herkese yazıyor. akrep burcu, balık, saçını topla, yol kökenli, tayin olmuş gelmiş vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?