- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
Ecem23 mesela yuvarlıyo 1_1,5 ay dedi en geç meryem 4 aşamalı bi süre dedi hafta ay yada ayın 4 lü kademelerindenmiş:SYok canım bana en fazla bi ay Demişti de 15 ocakta baktırmıştım falı bi ayın dolmasına 4 gün kaldı
Emine'nin bana yazdığı cümle "size dediğim gibi 2 nikah çıkıyor".Ben tekini bulamıyorum kadın ilk falda bir sürü erkek yakıştırdı ikinci falda 2 nikah var dedi üçüncüyü atmaya korkuyorum
Hahahahahahaha ya aslında kadın biliyor cidden yani söylediği bazı şeylere yuh dedim ama patlıyor sonuç olarak benimkinin rüyasına Aksakallı dede girmezseEmine'nin bana yazdığı cümle "size dediğim gibi 2 nikah çıkıyor".Ben tekini bulamıyorum kadın ilk falda bir sürü erkek yakıştırdı ikinci falda 2 nikah var dedi üçüncüyü atmaya korkuyorum
Ecem bana tarih vermedi canım göremiyorum söylemiyim dedi kadına helal olsun bana da öyle işte bi iki ay falan diye sallardı beklerdim ben de saf saf yani onun tarihine yine biraz itibar edebilirsin. Sadece vakit olarak bi gece Yarısı dedi bana aynısını selena da dedi sen tam uykuya hazırlanırken dediEcem23 mesela yuvarlıyo 1_1,5 ay dedi en geç meryem 4 aşamalı bi süre dedi hafta ay yada ayın 4 lü kademelerindenmiş:S
Hahahahahahaha ya aslında kadın biliyor cidden yani söylediği bazı şeylere yuh dedim ama patlıyor sonuç olarak benimkinin rüyasına Aksakallı dede girmezseay elâlem birini bulamazken sana 2 nikah Demiş bak kadının gönlü bol bana da evleneceğin kişinin ailesi seni çok sevecek dedi ıyyk ailelerini genelde sevmiyorum ben benimkilerin ya
Ayyy çok heycanlıııı..inşallah bu gece arasın seniii kuzum :)Ecem bana tarih vermedi canım göremiyorum söylemiyim dedi kadına helal olsun bana da öyle işte bi iki ay falan diye sallardı beklerdim ben de saf saf yani onun tarihine yine biraz itibar edebilirsin. Sadece vakit olarak bi gece Yarısı dedi bana aynısını selena da dedi sen tam uykuya hazırlanırken dedi
Imkansız canım inşallah ama nerdeeee :)Ayyy çok heycanlıııı..inşallah bu gece arasın seniii kuzum :)
bir şey diyimi aynı cümleyi bana da söyledi ama dogruydu :) meryem :)Bilerekmi uzak tarih veriyorlar diyosun? Ben 3 ayrı siteden 4 ayrı kişiye baktırdım beni dehşete düşüren hepsi nasıl aynı şeyleri okudu hayatımda şok oluyorum.ama en çok meryem hele eski sevgilimin şuan brlikte olduğu kişi için o kız senden önce zaten tanıdığı biri dedi oha dedim ya enteresan noktaları biliyo.
üzülme kuzu, bende de bilemediKizlar ecemin fali geldi bilemedi bende
Kizlar ecemin fali geldi bilemedi bende
bir şey diyimi aynı cümleyi bana da söyledi ama dogruydu :) meryem :)
özel değilse falı atabılır mısın canımbana da dedi onu
Sonuc fali o arayacakmis ama ben kavga edecekmisiz bnden kaynakli biz ayrilirken bile kavga etmedik ne bi kotu soz hic olmadi o yuzden buna ihtimal vermiyorumNe atmistin canim nasil konustu olumlu olumsuz
kızı unutmak için hemen birine atlıyorsa zaten olan sana olur kuzum..ki ayrılık yeni erkekler birini unutmak için birine direkt bodaslama atlıyorlar ama yine de günahını almayalım her şey bi dogum gunune caagırmakla baslıo zaten tescilli:)kızlar yaaa , size bişey danışcam, bizim ortamda bi oğlan var, bunun ilk dönem sevgilisi vardı ama dönem sonu sınavları esnasında ayrılmışlar ama nedenini bilmiyorum.
bu tipleme bana yaklaşıyor bu aralar, haftaya da doğumgününe filan çağırdı, illaki gel, yok burcun ne, yok bilmem ne şeklinde triplerde son günlerde.. bende hoşlantı filan yok ama zaten bende böyle olur hep, herifler inandırır sevdiklerine sonra ben hoşlanırım, mal gibi kalırım
bu durumda ben doğumgününe gitmeyeyim diyorum, resmen kızı unutmak için atlıyor gibime geliyor, sezgilerim doğru mu? walla şu durum için fal atmaktansa sizlerin yorumları daha mantıklı olacak bence
Umutla atmistim tatlim demek ki enerjimiz uyusuyor seninleüzülme kuzu, bende de bilemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?