Binnaz Abla

Emine'nin bana yazdığı cümle "size dediğim gibi 2 nikah çıkıyor".Ben tekini bulamıyorum kadın ilk falda bir sürü erkek yakıştırdı ikinci falda 2 nikah var dedi üçüncüyü atmaya korkuyorum
Hahahahahahaha ya aslında kadın biliyor cidden yani söylediği bazı şeylere yuh dedim ama patlıyor sonuç olarak benimkinin rüyasına Aksakallı dede girmezse ay elâlem birini bulamazken sana 2 nikah Demiş bak kadının gönlü bol bana da evleneceğin kişinin ailesi seni çok sevecek dedi ıyyk ailelerini genelde sevmiyorum ben benimkilerin ya

Ecem23 mesela yuvarlıyo 1_1,5 ay dedi en geç meryem 4 aşamalı bi süre dedi hafta ay yada ayın 4 lü kademelerindenmiş:S
Ecem bana tarih vermedi canım göremiyorum söylemiyim dedi kadına helal olsun bana da öyle işte bi iki ay falan diye sallardı beklerdim ben de saf saf yani onun tarihine yine biraz itibar edebilirsin. Sadece vakit olarak bi gece Yarısı dedi bana aynısını selena da dedi sen tam uykuya hazırlanırken dedi

Çok şanslıyım demi seviyorum yine de emine'yi ya terapi gibi geliyor bana falları güldürüyor beni o bana yeter ister çıksın ister çıkmasın forever emine :)

Ayyy çok heycanlıııı..inşallah bu gece arasın seniii kuzum :)

bilgenin duvarı boş hiç bişey paylaşmıyor..hakkında bişeyler bile yazmamış..sadece sorum kısmı var dolu ilginç gekdi bana

veee korkunç bir hızla geldi falım üstelik attığımda bekleyen 6 kişiydik!! ağlattı beni resmen deniz yaşadığım birebir şeyleri söyleyerek hatta hayatıma gireceğini öngördüğü insanın benle bir ortak özelliğini söylediğinde yuhhh dedim nasıl bildi o ayrıntıyı anlamadım.. bekleyip göreceğiz

bir şey diyimi aynı cümleyi bana da söyledi ama dogruydu :) meryem :)

kızlar yaaa , size bişey danışcam, bizim ortamda bi oğlan var, bunun ilk dönem sevgilisi vardı ama dönem sonu sınavları esnasında ayrılmışlar ama nedenini bilmiyorum.
bu tipleme bana yaklaşıyor bu aralar, haftaya da doğumgününe filan çağırdı, illaki gel, yok burcun ne, yok bilmem ne şeklinde triplerde son günlerde.. bende hoşlantı filan yok ama zaten bende böyle olur hep, herifler inandırır sevdiklerine sonra ben hoşlanırım, mal gibi kalırım
bu durumda ben doğumgününe gitmeyeyim diyorum, resmen kızı unutmak için atlıyor gibime geliyor, sezgilerim doğru mu? walla şu durum için fal atmaktansa sizlerin yorumları daha mantıklı olacak bence

kızı unutmak için hemen birine atlıyorsa zaten olan sana olur kuzum..ki ayrılık yeni erkekler birini unutmak için birine direkt bodaslama atlıyorlar ama yine de günahını almayalım her şey bi dogum gunune caagırmakla baslıo zaten tescilli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…