özel değilse falı atabılır mısın canım
tmm kuzum bekliyorumatarım canım tabi ki
kızlar yaaa , size bişey danışcam, bizim ortamda bi oğlan var, bunun ilk dönem sevgilisi vardı ama dönem sonu sınavları esnasında ayrılmışlar ama nedenini bilmiyorum.
bu tipleme bana yaklaşıyor bu aralar, haftaya da doğumgününe filan çağırdı, illaki gel, yok burcun ne, yok bilmem ne şeklinde triplerde son günlerde.. bende hoşlantı filan yok ama zaten bende böyle olur hep, herifler inandırır sevdiklerine sonra ben hoşlanırım, mal gibi kalırım
bu durumda ben doğumgününe gitmeyeyim diyorum, resmen kızı unutmak için atlıyor gibime geliyor, sezgilerim doğru mu? walla şu durum için fal atmaktansa sizlerin yorumları daha mantıklı olacak bence
Canım bendede doğru.:)gercekten kızı önceden tanıyo.bir şey diyimi aynı cümleyi bana da söyledi ama dogruydu :) meryem :)
tmm bakalım ne diyecek çok saol :)aynı değilmiş fallar meryem katina dene burcu1907 istersen:)))
Kahveyi öberiyolar ama bence katinada efsaneydimeryem'e şimdi fal atacam hangisini önerirsiniz o kadar oy almış denemek lazım:)
Yenilerin çoğunda öyle maalesef bir de sadece iki fal türü var şimdilik. Uzun bir süre de yoktu ortalardabilgenin duvarı boş hiç bişey paylaşmıyor..hakkında bişeyler bile yazmamış..sadece sorum kısmı var dolu ilginç gekdi bana
ne attın eceme kelebeğimKizlar ecemin fali geldi bilemedi bende
Canım banada atarmısınnnatarım canım tabi ki
Bunu anca görüştükçe kendin çözersin kuzum. Zaten unutma sorunu olsa eskisiyle devam eder ya da ayrılmazdıkızlar yaaa , size bişey danışcam, bizim ortamda bi oğlan var, bunun ilk dönem sevgilisi vardı ama dönem sonu sınavları esnasında ayrılmışlar ama nedenini bilmiyorum.
bu tipleme bana yaklaşıyor bu aralar, haftaya da doğumgününe filan çağırdı, illaki gel, yok burcun ne, yok bilmem ne şeklinde triplerde son günlerde.. bende hoşlantı filan yok ama zaten bende böyle olur hep, herifler inandırır sevdiklerine sonra ben hoşlanırım, mal gibi kalırım
bu durumda ben doğumgününe gitmeyeyim diyorum, resmen kızı unutmak için atlıyor gibime geliyor, sezgilerim doğru mu? walla şu durum için fal atmaktansa sizlerin yorumları daha mantıklı olacak bence
attım canımCanım banada atarmısınnn
katina yolladım :)Kahveyi öberiyolar ama bence katinada efsaneydi
Deepimmmm sonuc fali attimne attın eceme kelebeğim
kesinlikle canim,sana ozelden yazdigim gibi su anki yapacagim seyleri onceden soylemistide ben ihtimal vermemistim hattaEmine bence meryemeen daha iyi
Bana verdiği tarhin patlamasına 4 gün kaldıkesinlikle canim,sana ozelden yazdigim gibi su anki yapacagim seyleri onceden soylemistide ben ihtimal vermemistim hatta
deniz devrım mı canım bu bınnazdakiveee korkunç bir hızla geldi falım üstelik attığımda bekleyen 6 kişiydik!! ağlattı beni resmen deniz yaşadığım birebir şeyleri söyleyerekhatta hayatıma gireceğini öngördüğü insanın benle bir ortak özelliğini söylediğinde yuhhh dedim nasıl bildi o ayrıntıyı anlamadım.. bekleyip göreceğiz
sevindim canım ecem bende de tutmadıKizlar ecemin fali geldi bilemedi bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?