Canım sonucu paylaş bizledeekatina yolladım :)
Aşk sonucundan genelde memnun kalındı ben de dahil demek ki siz uyşmamışsınızDeepimmmm sonuc fali attim
Bahtsiz bedevi benAşk sonucundan genelde memnun kalındı ben de dahil demek ki siz uyşmamışsınız
Canım sonucu paylaş bizledee
fos o da..Muge aydin cikan var mi ?
Beeeeeeen kahvesini beğendimNazzdan memnun kalan var mi arkadaslar sardim yine fala falci ariyorum
Olur kuzum bende tam ne atsam diyordum kahce atayim o zamanBeeeeeeen kahvesini beğendimatabilirim istersen sana özelden
atıyorum hemencecik :))Olur kuzum bende tam ne atsam diyordum kahce atayim o zaman
canim zamana takilma hicbir falda,yani o kadarinida nasil tuttursunlar artik degilmi..Bana verdiği tarhin patlamasına 4 gün kaldıah selenam ya,zaman sekse ama yine de çıksa keşke dediği
sekercim en son falını atacağın zman puanımla öde dye bi seçenek geliyo..öyle ödüyosun :)kızlar bu falsepetınde puanlarla nerden odeme yapılıyo ya 16 puanım var fal atıyım dıyorum
o gelmedı bende ya 16 puanım var yeterlı degılmı acaba?sekercim en son falını atacağın zman puanımla öde dye bi seçenek geliyo..öyle ödüyosun :)
heee 16 puan yetmez evet, sanırım 16 tlye karşılık geliyoro gelmedı bende ya 16 puanım var yeterlı degılmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?