Binnaz Abla

Biraz önce bi yazı okudumda dikkatimi çekti.şimdi biz bu falları atıyoruz bize diyorki barışacaksın.iyi tamam eyvallah diyoruz bir fal daha atıyoruz barısmayacaksın diyor.sonra bu falcı çelişti oluyor.yazıda şey diyordu eğer birine iki farklı fal attıysan biraz da durum karşıdaki insanla alakalı durum.onun da düşünceleri değişiyor.bir dakika önce barışsam ne olur diye düşünüyorsa bir dakika sonra barıssam yine aynısı olacak diyor ona göre şekilleniyor güme gidiyor olan yine bize oluyor.ben yüz yüze baktırdıgım kadına kendim için fal baktırdıgımda aralıgın sonunda baktı hala çıkanlar var siz de yüzde yüz barısma var dedi sonra onun adına kapadıgımda onu haklı gördü düşüncelerini söyledi senin için bunu bunu dediği düşündüğü için olmuyor dedi biz yine tek taraflı hayallere kapılıyoruz ben artık olumluluları geçtim olumsuzsuzlara ınanmaya basladım.tamam iyi bakanlarda var ama artık ınanasım bıle gelmıyor nedense bir de önüne gelenleri falcı diye siteye alıyorlar tarot katina neyse de kahve falında tek bakıyorsa enerji alması net üzerinden mümkün değil.bir de su falları benim bildiğim su falında anne ismi karsıdaki kişinin ad soyad bu bilgileri alınır.geleceğin yanılma payı yüksek ama bilmiyorum yine her şey bizde bitiyor..bazı özel kişilerle bakanlar yanılmayanlar var 4 yıl önce baktırdıgım kişi 5 liraya bakmıstı hala cıkıyor dedikleri son dedıgı dısında onu da cogu kişi dedi bana ikilemde kalacaksın diye..artık umarım mutlu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…