- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
o kitabı bende alacagım ne zamandır aklımdakızçeler bu arada, bdv.de arkadaşlara önerdm de geçen sene ben seda diker'in aslında giden erkek yoktur adlı kitabını okumuştum.. dileyen bir göz atabilir.. fena değildi, aşk acısı çekenlere tavsiye edebilirim
Evet canım..valla o kadar berbat kartlar seçmişimki tam ruh halimi yansıtan..zaten fal gelene kadar seçtiğim kartların anlamlarına baktım internetten eyvahhhhh dedimdeniz devrım mı canım bu bınnazdaki
Ayy yapma aylın mı dıyosun 4. Sıradayım gerımı ceksemBilgehatun tellwe. öyle uzun uzun bi fal olmuyor senin soruna odaklı bakıyo anadığım kadarıyla ama tespitler gerçekten 12'dendi bende. Ama dediğim gibi ep onun aylin olduğundan da şüpheleniyorum açıkçasıher yer aylin oldu yaw
ama alexın kahvesı 15 tlheee 16 puan yetmez evet, sanırım 16 tlye karşılık geliyor
alla allaaa ? sen bi mail atsana, hemen geri dönüş yapıyorlar, benim de yuklenmemişti de maille hallettik.ama alexın kahvesı 15 tl
ama alexın kahvesı 15 tl
Tarzı çok benziyo tamamen hisleriyle bakıyo yani aynı aylin ve meryem gibi :)) ha ben sevdim o ayrı. şu an fal orucundayım yoksa ona bi kahve sallamıştım şimdiye :))Ayy yapma aylın mı dıyosun 4. Sıradayım gerımı ceksem
evet onu sımdı gordum sınır oldum ya halbukı ben en cok falsepetınde baktırmıstım 3 kredi nedir ya atmıyorum fal falan yarın meryeme yada eceme atıcamCanim puanlarin degil kredilerin önemli 5 puan = 1 kredi yani senin 16 puanin var demekki 3 kredin var
evet onu sımdı gordum sınır oldum ya halbukı ben en cok falsepetınde baktırmıstım 3 kredi nedir ya atmıyorum fal falan yarın meryeme yada eceme atıcam
kuzum döndü evet hemen iki tane fal attım ayrı ayrı kişiye fal puanla ikisi de yeni ikisi de birbirinin tersini söyledi ama sonucları aynı gibi son attıgım tek farkla kız şey dedi:her ne olursa olsun her şey senin elinde iki türlüde olsa mutlu olacaksın sadece sabır ama ıkıncı attıgım kızı faalan bıldı her şeyi söyledi gerçi diğeri de bilmişti ama benim haberim yokmus yeni baslamıslar biz yeni ayrılmısız fln filian sen at bakimm ne dicekk sinirimi bozan :/duygusuz_girl canisi senin su sinirini bozan kadin cabuk donuyor mu fala iki cift laf edeyim ona ruya atayim bakalim kadinin genel tutumu mu boyle sinir bozucu
Bennnn...meryemci olup cıkıcam artık cıkarsa fal o kıvamdayımfalalem meryemi öneriyor musunuz ona baktırıcam memnun olan var mı?
heh inşallah cıkar inşallah cıkar cıkmazsa evini bulur basarım yani ben o kadına gönül verdim hollandaya gidip nikahta kıyabilirim kuma da alabilirim ama yeterki çıksn.böyle dedim ya kesin gidder nesibe cıkarmeryem'in falı şimdi geldi sabah bu kadın nasıl birinci olur demiştim ama gerçekten nokta atışı dolu falı şok oldum çıkar mı çıkmaz mı zaman gösterecek ama anı tam olarak bilmiş bende.
Pembe tablo çizmişmi yoksa olumsuzluklarıda söylemişmi?meryem'in falı şimdi geldi sabah bu kadın nasıl birinci olur demiştim ama gerçekten nokta atışı dolu falı şok oldum çıkar mı çıkmaz mı zaman gösterecek ama anı tam olarak bilmiş bende.
kuzum döndü evet hemen iki tane fal attım ayrı ayrı kişiye fal puanla ikisi de yeni ikisi de birbirinin tersini söyledi ama sonucları aynı gibi son attıgım tek farkla kız şey dedi:her ne olursa olsun her şey senin elinde iki türlüde olsa mutlu olacaksın sadece sabır ama ıkıncı attıgım kızı faalan bıldı her şeyi söyledi gerçi diğeri de bilmişti ama benim haberim yokmus yeni baslamıslar biz yeni ayrılmısız fln filian sen at bakimm ne dicekk sinirimi bozan :/
inşallah ya güzel bakmış gerçekten net olarak soruma yönelmiş şu anı bu kadar bilen başka falcı olmadı bende.Genelde kişilik analizinde iyiydiler fakat görüştüğüm adamı ve o adamın evli olduğunu bildi.Tabi ben görüşürken evli olduğunu bilmiyordum öğrenince ayrıldım fakat meryem'in bilmesi beni şok etti.heh inşallah cıkar inşallah cıkar cıkmazsa evini bulur basarım yani ben o kadına gönül verdim hollandaya gidip nikahta kıyabilirim kuma da alabilirim ama yeterki çıksn.böyle dedim ya kesin gidder nesibe cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?