Binnaz Abla

o kitabı bende alacagım ne zamandır aklımda

deniz devrım mı canım bu bınnazdaki
Evet canım..valla o kadar berbat kartlar seçmişimki tam ruh halimi yansıtan..zaten fal gelene kadar seçtiğim kartların anlamlarına baktım internetten eyvahhhhh dedim ama ruh halimi a dan z ye anlattı..çocukcağız o kadar kötü kartlara dayanamayıp benim final kartımı kendi seçti

Ayy yapma aylın mı dıyosun 4. Sıradayım gerımı ceksem

Canim puanlarin degil kredilerin önemli 5 puan = 1 kredi yani senin 16 puanin var demekki 3 kredin var
evet onu sımdı gordum sınır oldum ya halbukı ben en cok falsepetınde baktırmıstım 3 kredi nedir ya atmıyorum fal falan yarın meryeme yada eceme atıcam

duygusuz_girl canisi senin su sinirini bozan kadin cabuk donuyor mu fala iki cift laf edeyim ona ruya atayim bakalim kadinin genel tutumu mu boyle sinir bozucu
kuzum döndü evet hemen iki tane fal attım ayrı ayrı kişiye fal puanla ikisi de yeni ikisi de birbirinin tersini söyledi ama sonucları aynı gibi son attıgım tek farkla kız şey dedi:her ne olursa olsun her şey senin elinde iki türlüde olsa mutlu olacaksın sadece sabır ama ıkıncı attıgım kızı faalan bıldı her şeyi söyledi gerçi diğeri de bilmişti ama benim haberim yokmus yeni baslamıslar biz yeni ayrılmısız fln filian sen at bakimm ne dicekk sinirimi bozan :/

meryem'in falı şimdi geldi sabah bu kadın nasıl birinci olur demiştim ama gerçekten nokta atışı dolu falı şok oldum çıkar mı çıkmaz mı zaman gösterecek ama anı tam olarak bilmiş bende.
heh inşallah cıkar inşallah cıkar cıkmazsa evini bulur basarım yani ben o kadına gönül verdim hollandaya gidip nikahta kıyabilirim kuma da alabilirim ama yeterki çıksn.böyle dedim ya kesin gidder nesibe cıkar

ya bu fal sepeti benide sinir etti nesibeye fal atmıştım para ödenmiş fakat ulaşmamıştı mesaj attım kredi olarak iade etmişler..neyse ben tekrar baktırmak için girdim bu sefer krediden aldırmamışım sms ten aldırmışım oranın sistemini bilmediğim için şimdi 40 lirayı iban numarama havale yapacaklardı 1.5 ay oldu halen ödeme yapılacak diyor ama yokkkk..hayır başka kişide yokki orda merak edip baktırmak istediğim

Aslinda atmamaliydim, cunku malum bu ruya. Ne yorumlarsan o olur. Simdi bu beni cildirtirsa valla acicam agzimi yumucam gozumu hincimizi alicaz duygusuz

benim anlamadıgım nokta var hangisi dogru kızlar:bu sinirimi bozan kadın katina baktı sadece soru odaklı diğeri tarot baktı oda cocugun ad soyad burcu dogum tarihi falan hepsini aldı.soru su hangisi daha detaylı baktı? eskisinin eskisi gelirse zaten sopayla kovalarım

heh inşallah cıkar inşallah cıkar cıkmazsa evini bulur basarım yani ben o kadına gönül verdim hollandaya gidip nikahta kıyabilirim kuma da alabilirim ama yeterki çıksn.böyle dedim ya kesin gidder nesibe cıkar
inşallah ya güzel bakmış gerçekten net olarak soruma yönelmiş şu anı bu kadar bilen başka falcı olmadı bende.Genelde kişilik analizinde iyiydiler fakat görüştüğüm adamı ve o adamın evli olduğunu bildi.Tabi ben görüşürken evli olduğunu bilmiyordum öğrenince ayrıldım fakat meryem'in bilmesi beni şok etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…