- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
valla alalım kuzum kap sopayı ben de kaptım hoba siteyi evini falan basalımAslinda atmamaliydim, cunku malum bu ruya. Ne yorumlarsan o olur. Simdi bu beni cildirtirsa valla acicam agzimi yumucam gozumu hincimizi alicaz duygusuz
valla alalım kuzum kap sopayı ben de kaptım hoba siteyi evini falan basalım
meryem ben de de sok etmişti ben nasıl yazdım bilmiyorum buraya o heyecanla ama o gelecek buraya gelejek gelecek olarak ne dedi tarih fln kuzum?inşallah ya güzel bakmış gerçekten net olarak soruma yönelmiş şu anı bu kadar bilen başka falcı olmadı bende.Genelde kişilik analizinde iyiydiler fakat görüştüğüm adamı ve o adamın evli olduğunu bildi.Tabi ben görüşürken evli olduğunu bilmiyordum öğrenince ayrıldım fakat meryem'in bilmesi beni şok etti.
inşallah ya güzel bakmış gerçekten net olarak soruma yönelmiş şu anı bu kadar bilen başka falcı olmadı bende.Genelde kişilik analizinde iyiydiler fakat görüştüğüm adamı ve o adamın evli olduğunu bildi.Tabi ben görüşürken evli olduğunu bilmiyordum öğrenince ayrıldım fakat meryem'in bilmesi beni şok etti.
valla ya halıya sarıp kaçırmalar ev basmalar gittik biz gittik iflah olmayızValla kizlarin gelecegi ne olacak bilmem ama biz ikimiz eskiya olup cikicaz canim hahahah
meryem ben de de sok etmişti ben nasıl yazdım bilmiyorum buraya o heyecanla ama o gelecek buraya gelejek gelecek olarak ne dedi tarih fln kuzum?
Bennnn...meryemci olup cıkıcam artık cıkarsa fal o kıvamdayım
bu kadın su ana kadar herkese farklı söyledi.copy paste olan kısım görmedim hiç umarım cıkarrrrBURCU HANIM,AŞK HAYATINDA SENİN CANLILIK OLACAĞINI GÖRÜYORUM BEN.BUNUN İSE MAYIS SONUNA DOĞRU YENİ BİR KİŞİ İLE TANIŞMAK İLE OLACAK.ESMER,UZUN BOYLU,KENDİSİNİN DEVLET MEMURU OLMASI VAR..MEVKİSİ İYİ ŞEKİLDE BU KİŞİNİN VE YAŞ ORTALAMASI İSE 27 İLE 33 YAŞLARI ARASINDA OLACAK.YAŞ ORTALAMASI BU ŞEKİLDE OLMAKTA VE KENDİSİ ATEŞ BURCUNDAN BİR BURCA SAHİP YANİ ATEŞ BURÇLARI,KOÇ,YAY,ASLAN OLMAKTA.BU ÜÇ BURÇLARDAN BİR TANESİ YA ONUN BURCU YA DA ONUN YÜKSELENİ...DÜZGÜN BİRİ KENDİSİ VE GÖRÜNÜŞ OLARAK İSE KARİZMA BİR ERKEK.KENDİSİ İLE BİR ORTAK ARKADAŞ ARACILIĞI İLE TANIŞACAKSINIZ...ANİ DEN BİR ORTAMDA BİR ARAYA GELİYORSUNUZ VE ARADA OLAN ORTAK ARKADAŞ SAYESİNDE OLACAK.BU KİŞİ SENİ BEĞENECEK VE KENDİSİNİN ORTAK ARKADAŞINIZ ARACILIĞI İLE SANA OLAN İLGİSİNDEN BAHSETMESİ İLE OLACAK YAKINLIK VE SONRA İLİŞKİ OLACAK.SEN DE BU KİŞİDEN ETKİLENECEK SİN.ÖYLE KOLAY KOLAY ETKİLENEN BİRİ DEĞİLSİN SEN VE BU KİŞİDEN DE GÖRÜNCE ETKİLENME OLACAK.SEN VE YENİ KİŞİ İLE ARANDA CİDDİ ANLAMDA İLİŞKİ YAŞANACAK.
BURCU HANIM,AŞK HAYATINDA SENİN CANLILIK OLACAĞINI GÖRÜYORUM BEN.BUNUN İSE MAYIS SONUNA DOĞRU YENİ BİR KİŞİ İLE TANIŞMAK İLE OLACAK.ESMER,UZUN BOYLU,KENDİSİNİN DEVLET MEMURU OLMASI VAR..MEVKİSİ İYİ ŞEKİLDE BU KİŞİNİN VE YAŞ ORTALAMASI İSE 27 İLE 33 YAŞLARI ARASINDA OLACAK.YAŞ ORTALAMASI BU ŞEKİLDE OLMAKTA VE KENDİSİ ATEŞ BURCUNDAN BİR BURCA SAHİP YANİ ATEŞ BURÇLARI,KOÇ,YAY,ASLAN OLMAKTA.BU ÜÇ BURÇLARDAN BİR TANESİ YA ONUN BURCU YA DA ONUN YÜKSELENİ...DÜZGÜN BİRİ KENDİSİ VE GÖRÜNÜŞ OLARAK İSE KARİZMA BİR ERKEK.KENDİSİ İLE BİR ORTAK ARKADAŞ ARACILIĞI İLE TANIŞACAKSINIZ...ANİ DEN BİR ORTAMDA BİR ARAYA GELİYORSUNUZ VE ARADA OLAN ORTAK ARKADAŞ SAYESİNDE OLACAK.BU KİŞİ SENİ BEĞENECEK VE KENDİSİNİN ORTAK ARKADAŞINIZ ARACILIĞI İLE SANA OLAN İLGİSİNDEN BAHSETMESİ İLE OLACAK YAKINLIK VE SONRA İLİŞKİ OLACAK.SEN DE BU KİŞİDEN ETKİLENECEK SİN.ÖYLE KOLAY KOLAY ETKİLENEN BİRİ DEĞİLSİN SEN VE BU KİŞİDEN DE GÖRÜNCE ETKİLENME OLACAK.SEN VE YENİ KİŞİ İLE ARANDA CİDDİ ANLAMDA İLİŞKİ YAŞANACAK.
inşallah çıkarsa tek falcım meryem olur :)bu kadın su ana kadar herkese farklı söyledi.copy paste olan kısım görmedim hiç umarım cıkarrrr
binnazdan sıfır kimseyi önermem bütün fallarım patladı.telwe de de kesira var yeni türedi kızı bildi bi tek ben de bi de bazı şeyleri söyledi diğerleri fos cıktı pek baktırmadım orda baktıran arkadaşlar söylesinödemeyi yapamadım iş bankası kartımla :/ binnazdan birini önerebilir misiniz yada telveden
o kadının cocugu olsun var mı bılmıyorum okuturum da ben onu sorun degıl :) cıkmadan böyleysem cıktıktan sonra ne yaparım muammainşallah çıkarsa tek falcım meryem olur :)
yok bu gelecek kısmı cok uzun dıye hepsını koymadım onunla ılgılı beraber olmamıssınız bır bayan cıkıyor bu adam evlıymıs dedı sadece.Yani esas oglanla ilgili olumsuz konustu bu evli olanla ilgili. Valla sasirtri beni meryem
Fama lehçesi burada da karşımızda. Allah'ım aklıma mukayet olBURCU HANIM,AŞK HAYATINDA SENİN CANLILIK OLACAĞINI GÖRÜYORUM BEN.BUNUN İSE MAYIS SONUNA DOĞRU YENİ BİR KİŞİ İLE TANIŞMAK İLE OLACAK.ESMER,UZUN BOYLU,KENDİSİNİN DEVLET MEMURU OLMASI VAR..MEVKİSİ İYİ ŞEKİLDE BU KİŞİNİN VE YAŞ ORTALAMASI İSE 27 İLE 33 YAŞLARI ARASINDA OLACAK.YAŞ ORTALAMASI BU ŞEKİLDE OLMAKTA VE KENDİSİ ATEŞ BURCUNDAN BİR BURCA SAHİP YANİ ATEŞ BURÇLARI,KOÇ,YAY,ASLAN OLMAKTA.BU ÜÇ BURÇLARDAN BİR TANESİ YA ONUN BURCU YA DA ONUN YÜKSELENİ...DÜZGÜN BİRİ KENDİSİ VE GÖRÜNÜŞ OLARAK İSE KARİZMA BİR ERKEK.KENDİSİ İLE BİR ORTAK ARKADAŞ ARACILIĞI İLE TANIŞACAKSINIZ...ANİ DEN BİR ORTAMDA BİR ARAYA GELİYORSUNUZ VE ARADA OLAN ORTAK ARKADAŞ SAYESİNDE OLACAK.BU KİŞİ SENİ BEĞENECEK VE KENDİSİNİN ORTAK ARKADAŞINIZ ARACILIĞI İLE SANA OLAN İLGİSİNDEN BAHSETMESİ İLE OLACAK YAKINLIK VE SONRA İLİŞKİ OLACAK.SEN DE BU KİŞİDEN ETKİLENECEK SİN.ÖYLE KOLAY KOLAY ETKİLENEN BİRİ DEĞİLSİN SEN VE BU KİŞİDEN DE GÖRÜNCE ETKİLENME OLACAK.SEN VE YENİ KİŞİ İLE ARANDA CİDDİ ANLAMDA İLİŞKİ YAŞANACAK.
Meryem tarot mu kahve mi canım??meryem ben de de sok etmişti ben nasıl yazdım bilmiyorum buraya o heyecanla ama o gelecek buraya gelejek gelecek olarak ne dedi tarih fln kuzum?
zaten onu söylediyse o kadın kesinlikle kartlara baglı kalmıyor diyim bazen yardım da alıyor gibi geliyoryok bu gelecek kısmı cok uzun dıye hepsını koymadım onunla ılgılı beraber olmamıssınız bır bayan cıkıyor bu adam evlıymıs dedı sadece.
katina baktırdım canımmMeryem tarot mu kahve mi canım??
evet olumlu konustu yenı bir ilişkiden bahsetti klotho yağmurla aynı vakti verdi.Sonuc icin olumlu mu konustu canim
kim bu meryem kim asıl kim meryem adına fal mı baktırsak belki kim oldugunu buluruzFama lehçesi burada da karşımızda. Allah'ım aklıma mukayet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?