- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
biz gaz verirsek o kadın her şeyi yapar ama ilk başta fiyatını arttıracak gibi geliyor banakeşke sesli fal yapsa meryem cok daha ıyı olur
soru kısmında yazacam sesli fal yapmasını :)))))biz gaz verirsek o kadın her şeyi yapar ama ilk başta fiyatını arttıracak gibi geliyor bana
ailecek takipçiniz sizi beğenerek takip ediyoruz falan da de sıkıştır araya kuzumsoru kısmında yazacam sesli fal yapmasını :)))))
kahve falında harf veriyo ya harf alalım meryem kimdir diye kapatarakkim bu meryem kim asıl kim meryem adına fal mı baktırsak belki kim oldugunu buluruz
haha olabilir valla ben de merak etmeye basladımkahve falında harf veriyo ya harf alalım meryem kimdir diye kapatarak
Meryeme, ayline ve famaya oradan mı sesimizi duyursak acabaKizlar trt1 de gundem ötesinde fallari tartisiyolar
canım rüyanı iyi olumlu yorumladıysa boşver,rüya yorumunda iyi şeyler söylenirse rüya hayırlı olur,Aslinda atmamaliydim, cunku malum bu ruya. Ne yorumlarsan o olur. Simdi bu beni cildirtirsa valla acicam agzimi yumucam gozumu hincimizi alicaz duygusuz
canım rüyanı iyi olumlu yorumladıysa boşver,rüya yorumunda iyi şeyler söylenirse rüya hayırlı olur,
hayır olsun de geç bence
bak mesela benim rüyaların maşallahı varr karşıdakimi acı çekio ben mi belli değildi:) hocayla paylastım ben halledicem dedi halletti içimdeki sıkıntı falan gittiAynem canim, ruyalari mumkun mertebe kotuye yorumlamamak gerek, dedigin gibi herseyin oldugu gibi ruyamin da hayirlisi
telvedeki kesıra bende baktırdım,ne yazdığını anladımsa arb olayım,hiç hoşuma gitmedi yaa andamı tutmaz alla aşkına.binnazdan sıfır kimseyi önermem bütün fallarım patladı.telwe de de kesira var yeni türedi kızı bildi bi tek ben de bi de bazı şeyleri söyledi diğerleri fos cıktı pek baktırmadım orda baktıran arkadaşlar söylesin
bana an tuttu biraz biraz o kızın eğlencelik kız oldugunu söyleyen herkes bacım abim hepsi de aynısını söyleditelvedeki kesıra bende baktırdım,ne yazdığını anladımsa arb olayım,hiç hoşuma gitmedi yaa andamı tutmaz alla aşkına.
amin kuzum hayra gelsin inşallah tüm rüyaların o güzel kalbin gibi olsun..Oh ya, cok sukur kotuye yormamis ruyami. Kizlar fal icin olsa asla istemezdim ama malum bu ruya, bana icinizden bi amin der misiniz yautandim da isterken simdiden cok sagolun ya
amin kuzum hayra gelsin inşallah tüm rüyaların o güzel kalbin gibi olsun..
gerçekten bende büyüklerimden öyle gördüm,rüyanın zaten yorumu rüyaya anlam katar,yani iyi yorarsan iyi kötümser bakarsan kötü derler,sen bu rüyanın iyi olacağına zaten inandın,yakında hayırlı bir şey gerçekleşir bakarsın.Aynem canim, ruyalari mumkun mertebe kotuye yorumlamamak gerek, dedigin gibi herseyin oldugu gibi ruyamin da hayirlisi
haahaa buda çok eğlence düşkünü bir kadınmış ayolkadının biri fal baktırmıs forumda okudum uc ayrı yerde baktırmıs sene sene.baktırdıgı kısılerın hepsi subayla evleneceksin ikiz cocugun olacak demiişler.kadın sasırmıs sonra baya bi bir yıl sonra mühendisle evlenmiş kızı olmus.o gün bugundür fal baktırmıyorum dıo.diğeri de dioki ben eglencesine her ay 30 lira verip baktırıyorum ama ınanmıyorum dıo sonra da dıoki eglencesine o kadar parayı niye veriyorsamşimdi eğlencesine baktırdıgına inanayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?