Binnaz Abla

Aslinda atmamaliydim, cunku malum bu ruya. Ne yorumlarsan o olur. Simdi bu beni cildirtirsa valla acicam agzimi yumucam gozumu hincimizi alicaz duygusuz
canım rüyanı iyi olumlu yorumladıysa boşver,rüya yorumunda iyi şeyler söylenirse rüya hayırlı olur,
hayır olsun de geç bence

Aynem canim, ruyalari mumkun mertebe kotuye yorumlamamak gerek, dedigin gibi herseyin oldugu gibi ruyamin da hayirlisi
bak mesela benim rüyaların maşallahı varr karşıdakimi acı çekio ben mi belli değildi:) hocayla paylastım ben halledicem dedi halletti içimdeki sıkıntı falan gitti

telvedeki kesıra bende baktırdım,ne yazdığını anladımsa arb olayım,hiç hoşuma gitmedi yaa andamı tutmaz alla aşkına.

telvedeki kesıra bende baktırdım,ne yazdığını anladımsa arb olayım,hiç hoşuma gitmedi yaa andamı tutmaz alla aşkına.
bana an tuttu biraz biraz o kızın eğlencelik kız oldugunu söyleyen herkes bacım abim hepsi de aynısını söyledi baktırdıgım falların ortak özelliği de bana haber gelecekmiş ben çok mutlu olacakmısım o zaman benim için her şey başlayacakmıs bi göremedik o kusu

Oh ya, cok sukur kotuye yormamis ruyami. Kizlar fal icin olsa asla istemezdim ama malum bu ruya, bana icinizden bi amin der misiniz ya utandim da isterken simdiden cok sagolun ya
amin kuzum hayra gelsin inşallah tüm rüyaların o güzel kalbin gibi olsun..

kadının biri fal baktırmıs forumda okudum uc ayrı yerde baktırmıs sene sene.baktırdıgı kısılerın hepsi subayla evleneceksin ikiz cocugun olacak demiişler.kadın sasırmıs sonra baya bi bir yıl sonra mühendisle evlenmiş kızı olmus.o gün bugundür fal baktırmıyorum dıo.diğeri de dioki ben eglencesine her ay 30 lira verip baktırıyorum ama ınanmıyorum dıo sonra da dıoki eglencesine o kadar parayı niye veriyorsam şimdi eğlencesine baktırdıgına inanayım mı

Aynem canim, ruyalari mumkun mertebe kotuye yorumlamamak gerek, dedigin gibi herseyin oldugu gibi ruyamin da hayirlisi
gerçekten bende büyüklerimden öyle gördüm,rüyanın zaten yorumu rüyaya anlam katar,yani iyi yorarsan iyi kötümser bakarsan kötü derler,sen bu rüyanın iyi olacağına zaten inandın,yakında hayırlı bir şey gerçekleşir bakarsın.

haahaa buda çok eğlence düşkünü bir kadınmış ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…