Binnaz Abla

yaa arkadaşım bu falda olsa bir kadın kadına ne olursa olsun eğlencelik kz dermi alla aşkına,ayıp yaa böle şeylerpara için bu kadarda olmazki,ne demek eğlencelik kız,sen inanma canım boş ver.bunu söyleyene aslında gideceksin işte böle yapştıracaksın ensesine

canım valla önceden ben de bir şey demiyordum ama hak ediyor.benleyken sevgilimi elimden almaya calıstı basardı bulunulan ortamda parmakla gösteriliyor kendide evet öyleyim diyor..kendi bile kabul ediyorsa kimse bir şey diyemez maalesef kuzum..

canım elbette ben sana hak veriyorum,sen durumu bilen ve içinde olan bir kişisin,sen böyle düşünmekte sonuna kadar hakılısın,canın yanmış kimin ne olduğunu biliyorsun,bu fala bakan ne biliyor,bu falcıya ne bu kadar basit kelimelerle ve yakışık almayan kelimelerle fal bakılmazki,hadi bir gün biz bilmeden biride bizim için bir fal baktırsa,bu falcı bizim içinde bu kelimeleri sarfedecek,yani ben sadece bunu falcıya yakıştırmadım,kalitede lazım açıkcası,ben işte bu nedenle herkese fal baktırmıyorum,kalite önemli,kelimeleri söylerken basitleştirmemek gerekir,

o kaçınılmaz zatende,çok fal baktırmak iyi değil bence,falların sürelerini beklersen enerjiler birbirine karışmaz,son baktırdığın falı bekle bence.

valla kuzum baktırdıgım onca kişi aynı şeyi söyledi bilemicem yani hayırlısı diyip geçiyorum :)

en iyisini yaparsın,yuva yıkanın yuvası olmaz derler,elbet onunda yanına kalmaz,hiç üzülme canım.
yok kuzum zaten benim gölgem yetiyormus ona ilişkileri o kadar iyiki anlatamam gel de geliyor git de gidiyor agzını acar insan yok anacım yok anca içsinler o kadar

kızlar fal falı bozarmıs zaten 40 günlük süresi varmıs bırı yapar digeri bozarmıs..
ahh canım ağzına sağlık ne iyi dedin bak,
emin ol öyle,yaa bu kadar fal baktırılırmı,hiç iyi değil hem paraya yazık hemde kafamız karmakarışık oluyor,
ne moral kalıyor ne sosyal yaşam,tıkılıp kaldık fallara,gerçekten iyi değil

birkaç saat önce attım ya kuzum iki fal oturdum agladım biri farklı dedi digeri onun tersini söyledi mesela.
valla gitti paracıklar :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…