saraylıhanıma fal gönderdim 2 saati geçti falı göndermeden uyuyrmu ki(
Çok güldüm canım ya... İnşallah uyumaz :))
Bu arada fal almıyor galiba.. profilinde kahve baktığını yazmış ama hiçbir fala açık görünmüyor.
Falın gelince nasıl bulduğunu paylaşır mısın ?
:))sabah sadece rüya yorumu vardı ben falı attığımda hem kahve hem tarotu açıktı.siteye mesaj attım sabaha kalır mı diye kendi cevap vermiş bakıcakmış.bende beklemeye devam tabi:)payllaşırım tabi falı bile gönderirim istersen inş iyi bakıodur baya bekledim çünkü.
Tellwe'de uzun süredir baktırmıyordum çünkü sistemlerini ve falcılarını beğenmiyordum.
Ama buradaki tavsiyelerle Kiraze'yi denedim ve beğendim.
Saraylıhanım'da iyiyse, deneyecek yeni biri olabilir. Yorumlarını bekliyorum :)
eğer telveden düşünüorsan kelimelerinmeleğide iyi hatta sanal fincan gönderdim 1 liralık.oyle olmasına rağmen yinede özenliydi.efsunlar iyi kocaalem iyi.miraj mıydı neydi o da olabilir.almula gelecekyıldızı vadivatan galadriel bunları hiç tavsiye etmem.
Bana birini önerin kızlar kahve olur tarot olur farketmez yine fal krizim geldi tatlı krizinden beterKime baktırcağımı bilemiyorum
Biz bi kavuşalım hele de burdan isteyen ilk 5 kişiye tarot ya da kahve ne falı isterse benden
Tellwe olmasında nolursa olsunHangi siteden isterdin :))
Kizzlaaarrrr simdddiii ben diyorum kiii Su kadar zamandir taniyoruz artik birbirimizi, bu sanal tanisma gercege donusse ve biz bulussak ya İstanbul'da olanlar olarak :) ne diyosunuz?
Tellwe olmasında nolursa olsunaslında binnaz da baktırmadığım kalmadı diyebilirim ama
Hmm tellwe olmasin diyosan
binnazda meral saydam..
falsepetinde melek
falalemde rezzan abla
tellwe istemiyorsun ama esince ... favorimdir
bendeki en iyiler bunlar bana göregerisi sana kalmis
Evet çok güzel düşünmüşsün caaanım. :) Görüşelim kahve içelim, muhabbet edelim, ağlayalım, gülelim. :)
:) meerrsii şekerimmm :)) görünüşe göre 3 kişi buluşacağız :) ağlamak dışında her dediğini yapabiliriz :) bikaç gün sonra zamanını ve yerini konuşuruz tatlımm :)
benideeee yaad edinnn
Şimdi anlaşılır oldu canım..Sende lütfen kusura bakma..Güzel düşüncelerini paylaştığın için sağol..
Bende maddiyatın da da değilim,nerelere ne paralar vermiyoruz ki ama maneviyatı çok rahatsız ediyor..Ama bazen çok sıkıldığımda,çok gerildiğim de biraz kafam dağılsın,biraz iyi bir şeyler duyayım..Biraz hikaye dinleyeyim, diye Fal baktırıyorum.. :) Allahım affetsin..Bizleri Hataya açık varlıklar olarak yaratmış.bizde yapıyoruz işte arada bu hataları..
Sevgiler..
Meral eskiden favorimdi katinada çuvalladı o olmaz, Melek bana rest çekti falını beğenmedim bi de soru sordum diye haha,Rezzan ilk falında olacak dedi ikincisinde ilişki görmüyorum dedi hatta ilkinde çok ayrıntı bilmiştim favorimdi neyse dediklerinden esince kaldınasıl geleceğe dair dediklerinden tuttu mu ?
Oyyy tatlım benimmm tabii ki ederissss :) keşke sen de burda olsaydın ne güzel olurduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?