ekin e göre yeni biriyle karşılasacagım güvenilir biri olacakmıs beni mutlu edecekmiş bütün sesli falım buydu ama tarif ettiği her şey eski erkek arkadaşıma uyuyo ama o sana döncek sen istemiceksin dedikızlar binnaz abla'dan ekin sarpen'e gönderdim falımı :/
Ben çok üzgünüm nolur uızun olsun diye not bıraktım ve yazılı sonuç istedimekin e göre yeni biriyle karşılasacagım güvenilir biri olacakmıs beni mutlu edecekmiş bütün sesli falım buydu
eee gönülün yazı var kışı var elbet bu devranda böyle gitmez,yok kuzum zaten benim gölgem yetiyormus ona ilişkileri o kadar iyiki anlatamam gel de geliyor git de gidiyor agzını acar insan yok anacım yok anca içsinler o kadar
yaa bide sen onların sefa ağacımısında hem gölgen yetiyor hemde bu haltlar bırak canım yaayok kuzum zaten benim gölgem yetiyormus ona ilişkileri o kadar iyiki anlatamam gel de geliyor git de gidiyor agzını acar insan yok anacım yok anca içsinler o kadar
seni mutsuz eden bi bekleyişin zaten sana gelecekte ne faydası olacakki,sen biraz aklını başına devşirde valla bundan yavaş yavaş geri çekil benide böle diyor diye sakın gücenme.Ben de bu fallardan sonra kişilik bozuklugu olustu gelecegın gelmesini istiyorum lakin geleceğin gelmesinin ardındaki problemleri gelecege tasımaktan korkuyorum ya da öyle bir şey ay
bak artık falda tata vermiyor sadece bi alışkanlık,sen falı dinleyeceğine karşındakinin hangisi olduğunu anlamaya çalışyosun,yok yaa ne falı,taktık sadece sardık ne dersen de.ben bir an aylinin meryem olma ihtimalini geçtim benim yüz yüze baktırdıgım kadın aslında meryem mi diye düşünmeye başladım gelecekle ilgili söyledikleri de aynıydı
hayatım kıyamam inşallahbi an önce düzelir o ruh halın.bende denizi cok begenmıstım ama dedımlerı cıkmadı malesefEvet canım..valla o kadar berbat kartlar seçmişimki tam ruh halimi yansıtan..zaten fal gelene kadar seçtiğim kartların anlamlarına baktım internetten eyvahhhhh dedimama ruh halimi a dan z ye anlattı..çocukcağız o kadar kötü kartlara dayanamayıp benim final kartımı kendi seçti
selenaya çok fal baktırdım bir dediğini bile yaşamadım :)kızlar birkac gundur selenada su falı beklıyordum ama şu acıklama ıle ıade etmiş:
canım benim biraz baktım ben falına. tam gözükmedi. biraz olumsuzluk gördüm ama net değil. karışık şekiller çıktı.o yüzden de paran boşa gitmesin diye iade ediyorum.
anlamadım, cok şaşırdım ve acaba cok kötü seyler gordu de soylemek ıstemedıgı ıcın mı ıade ettı dıye korktum acıkcasıdaha once benzer bır sey yasayan duyan var mı?
kızlar birkac gundur selenada su falı beklıyordum ama şu acıklama ıle ıade etmiş:
canım benim biraz baktım ben falına. tam gözükmedi. biraz olumsuzluk gördüm ama net değil. karışık şekiller çıktı.o yüzden de paran boşa gitmesin diye iade ediyorum.
anlamadım, cok şaşırdım ve acaba cok kötü seyler gordu de soylemek ıstemedıgı ıcın mı ıade ettı dıye korktum acıkcasıdaha once benzer bır sey yasayan duyan var mı?
Kesinlikle Katılıyorum bak bana falı olumsuzdu ama inşallah seni kırmamışımdır ama ne yazıkki olumsuz falan dedi yani öyle ay olumsuz çıktı puan vermez falan diye düşünecek bi kadın değilBence selena kötü gördüğü her şeyi söyeleyen biri, samimiyetinden şüphe duymuyorum. Dediği gibi tam göremeyip, enerjinizin tam uymadığını hissettiyse iade etmiştir. Ayrıca kendisi de her zaman söyler geleceği tutturduğum da olur tutturmadığım da diye, yani gelecek konusunda ahkam kesmiyor. O yüzden hiç sıkma canını canım :)
evet sesli fal demekKızlar bu tellwede mektup işaretinin yanında ses işareti var ya o sesli fal demek mi of yeminimi bozup eceme sesli fal atıcam galiba öyleyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?