Binnaz Abla

kızlar binnaz abla'dan ekin sarpen'e gönderdim falımı :/
ekin e göre yeni biriyle karşılasacagım güvenilir biri olacakmıs beni mutlu edecekmiş bütün sesli falım buydu ama tarif ettiği her şey eski erkek arkadaşıma uyuyo ama o sana döncek sen istemiceksin dedi

yok kuzum zaten benim gölgem yetiyormus ona ilişkileri o kadar iyiki anlatamam gel de geliyor git de gidiyor agzını acar insan yok anacım yok anca içsinler o kadar
eee gönülün yazı var kışı var elbet bu devranda böyle gitmez,
ben ne diyorum,allah var yukarıda ahın ona yeter,öyle içmeyle gökmeyle olmaz bu hayat,o heveste geçer bi gün,sen eğer üzerine gidiyorsan,etmeyeceksede eder,daha daha cazip olur,ah sen bi kaybol bakalaım,nerde aşk nerde göstermelik heyecan,her şeyin tadı inatla çıkar,sen ilgilenme boşver onların yaşadığı hayatın hiç bir tadı kalmaz,
demekki onlarda senden besleniyorlar,

Ben de bu fallardan sonra kişilik bozuklugu olustu gelecegın gelmesini istiyorum lakin geleceğin gelmesinin ardındaki problemleri gelecege tasımaktan korkuyorum ya da öyle bir şey ay
seni mutsuz eden bi bekleyişin zaten sana gelecekte ne faydası olacakki,sen biraz aklını başına devşirde valla bundan yavaş yavaş geri çekil benide böle diyor diye sakın gücenme.

ben bir an aylinin meryem olma ihtimalini geçtim benim yüz yüze baktırdıgım kadın aslında meryem mi diye düşünmeye başladım gelecekle ilgili söyledikleri de aynıydı
bak artık falda tata vermiyor sadece bi alışkanlık,sen falı dinleyeceğine karşındakinin hangisi olduğunu anlamaya çalışyosun,yok yaa ne falı,taktık sadece sardık ne dersen de.

ülkenin birinde bir padişah varmış,
padişan aynı ülkesindeki bir marangozun karısına gz koyar,ne yapsanda elde etsem diye plan yapmaya başlar,aslında istese onu alır,fakat halkın gözünden düşmel istemez,
kafasında bir plan kurar ve hemen verini çağırıp,
bu marangoza tonlarca kereste taşımalarını ve marangozun bu keresteleri bir gecede talaş yapmasını emreder,şayet marangoz bu keresteleri talaş yapamazsa,sabah şafak vakti boynu vurula der,
padişah fermanı verir ve marangoza keresteler gider,adamcağız yalvarır yakarır,yapmayın ne olur ben keressteleri imkanı yok bir gecede talaş yapamam der,ağlar sızlar ama nafile padişah fermanı vermiş bir kere,
o devirde öyle makinelerde yok el aletleriyle keresteleri yontmaya başlar,uğraşır çabalar gel görki bir adım yol alamaz,artık karısıda bakar onun halina üzülür,göz yaşları içerisinde oda kocasına yardım etmeye çalışr,
gece geçer sabaha yaklaşmaya başlarlar,ama kerestelerin değil yarısı çeyreğini yapamazlar,
artık zaman dolmaya şafak sökmeye yakınlaştımıştır, adamcağız artık umudunu keser karısına sarılır ve ağlamaya başlarlar.
çaresiz padişahın adamlarını beklemeye koyulurlar,daha şafak sökmeden kapı küt küt vurulur,adam eyvah der,bunlar daha şafak sökmeden geldiler der,naçar boynu bükük titreyerek kapıyı açar.
bakarki padişahın adamları kapıda,hemen geliyorum der,döner karısına yaşlı gözlerle bakar,
o esnada hemen gür ve öfkeli bir ses adamı kendine getirir,
ne gelmesi be adam der, garip marangoz hemen acele bir sesle korkarak,ben kersteleri bitiremedim der,
karşısındaki padişahın adamı,sen bırak o keresteleri bitirmeyi,şafak sökmeden hemen bir tabut yapacaksın padişahımız hakkın rahmetine kavuştu der.

sabah ne getirecek kimse bilemez,işte gün doğmadan neler doğar diye buna derler,
gün ola harman ola her kötüğün bir cezası mutlaka vardır,geleceği hiç birimiz bilemeyiz yarın ne olacak
sadece allah bilir.

hayatım kıyamam inşallahbi an önce düzelir o ruh halın.bende denizi cok begenmıstım ama dedımlerı cıkmadı malesefnokta atışlaryla dolu bır faldı yazık oldu

meryem cvp yazmış İNANIN BENDE ÇOK İSTİYORUM SESLİ YORUMU AMA ÖNCELİKLE BUNUN İÇİN BİLGİSAYARIMI DEĞİŞTİRMEM GEREK.SESTE SORUN VAR.SES GİTMİYOR HİÇ BİR ŞEKİLDE.(((YAZMAK BENİM İÇİN DAHA CAN SIKICI.SESİ DE ZATEN BEN KENDİMİ DAHA İYİ İFADE EDECEĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM.EĞER BİR ÇARESİNİ BULUR İSEM SESLİ YORUM YAPMAYA BAŞLAYACAĞIM.İYİ GECELER. :)

kızlar birkac gundur selenada su falı beklıyordum ama şu acıklama ıle ıade etmiş:
canım benim biraz baktım ben falına. tam gözükmedi. biraz olumsuzluk gördüm ama net değil. karışık şekiller çıktı.o yüzden de paran boşa gitmesin diye iade ediyorum.
anlamadım, cok şaşırdım ve acaba cok kötü seyler gordu de soylemek ıstemedıgı ıcın mı ıade ettı dıye korktum acıkcası daha once benzer bır sey yasayan duyan var mı?

selenaya çok fal baktırdım bir dediğini bile yaşamadım :)

Bence selena kötü gördüğü her şeyi söyeleyen biri, samimiyetinden şüphe duymuyorum. Dediği gibi tam göremeyip, enerjinizin tam uymadığını hissettiyse iade etmiştir. Ayrıca kendisi de her zaman söyler geleceği tutturduğum da olur tutturmadığım da diye, yani gelecek konusunda ahkam kesmiyor. O yüzden hiç sıkma canını canım :)

Kesinlikle Katılıyorum bak bana falı olumsuzdu ama inşallah seni kırmamışımdır ama ne yazıkki olumsuz falan dedi yani öyle ay olumsuz çıktı puan vermez falan diye düşünecek bi kadın değil

Eylulden cevabim geldi ve tam anlamiyla rezalet! Tamamuzun bakmis ama ne suani bilmis nede gecmisi bilmis.gelecekle ilgili soyledigi seyler olabilecek seyler degil. Suan ile 8lgili tum falcilarin soyledikleri seyler burcunuzla ve sorunuxla alakali seyler oluyo zaten. Yeminle ben bu falcilardan daha iyi bakiyorum. En azindan dediklerim cikiyo! Parayla calissam milyarder olurdum herhalde suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…