Binnaz Abla

öyle yapıyorum canım zaten ben hayatıma bakıyorum zaten ama bazen içime koca bir öküz oturuyor.ama karşıdakinin durumunu anlattıgım için hatalı buluyorsun benim çevrem dahil herkes beni hatalı buluyor ki bu dogru yaşanan bir sürü şey var.o yüzden ona mantıgıyla ilerlemesini ve onu üzecegimi söylüyorlar.haklılar da..benden ona hayır gelmez aslında..

ne saçma ya. madem öyle umut kırmasın, seni olumsuz etkilemiş yok yere. bakmıyorsa bakmasın. negatif enerjiye ne gerek var. kızdım şimdi.

Ay çok şaşırdım yaa bundan sonra ondan başka kimseye atmam sanırım dedikleri çıkarsa çok da tatlı bi kadın

inşallah çıkar hayatım. Bana da çıkmasını çok isterim. :) Artırmaz da inşallah bir iki hafta geçsin bir kahve daha atayım, yeni iki fal attım ara vermem lazım

neler dedi neler dedi :)
Olumlu konuştu ama beni harflerle tariflerle kendine bağladı

inşallah çıkar hayatım. Bana da çıkmasını çok isterim. :) Artırmaz da inşallah bir iki hafta geçsin bir kahve daha atayım, yeni iki fal attım ara vermem lazım
İnşallah canım inşallah artırmaz umarım fiyatını

Kahve mi tarot mu atmistin?
Kahve atmıştım canım

Olumlu konuştu ama beni harflerle tariflerle kendine bağladı

İnşallah canım inşallah artırmaz umarım fiyatını

Kahve atmıştım canım
ya kusura bakmazsanız hangi sitede bilge hatun? ben bayadır online baktırmıyorum da kahve içeceğim şimdi olmazsa atayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…