- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
öyle yapıyorum canım zaten ben hayatıma bakıyorum zaten ama bazen içime koca bir öküz oturuyor.ama karşıdakinin durumunu anlattıgım için hatalı buluyorsun benim çevrem dahil herkes beni hatalı buluyor ki bu dogru yaşanan bir sürü şey var.o yüzden ona mantıgıyla ilerlemesini ve onu üzecegimi söylüyorlar.haklılar da..benden ona hayır gelmez aslında..eee gönülün yazı var kışı var elbet bu devranda böyle gitmez,
ben ne diyorum,allah var yukarıda ahın ona yeter,öyle içmeyle gökmeyle olmaz bu hayat,o heveste geçer bi gün,sen eğer üzerine gidiyorsan,etmeyeceksede eder,daha daha cazip olur,ah sen bi kaybol bakalaım,nerde aşk nerde göstermelik heyecan,her şeyin tadı inatla çıkar,sen ilgilenme boşver onların yaşadığı hayatın hiç bir tadı kalmaz,
demekki onlarda senden besleniyorlar,
evet canım sesli fal demek oluyorKızlar bu tellwede mektup işaretinin yanında ses işareti var ya o sesli fal demek mi of yeminimi bozup eceme sesli fal atıcam galiba öyleyse
ne saçma ya. madem öyle umut kırmasın, seni olumsuz etkilemiş yok yere. bakmıyorsa bakmasın. negatif enerjiye ne gerek var. kızdım şimdi.kızlar birkac gundur selenada su falı beklıyordum ama şu acıklama ıle ıade etmiş:
canım benim biraz baktım ben falına. tam gözükmedi. biraz olumsuzluk gördüm ama net değil. karışık şekiller çıktı.o yüzden de paran boşa gitmesin diye iade ediyorum.
anlamadım, cok şaşırdım ve acaba cok kötü seyler gordu de soylemek ıstemedıgı ıcın mı ıade ettı dıye korktum acıkcasıdaha once benzer bır sey yasayan duyan var mı?
nolduuuuu ?kızlar BİLGEHATUN
Ağzımı açık bıraktı birazcıknolduuuuu ?
Ay çok şaşırdım yaa bundan sonra ondan başka kimseye atmam sanırım dedikleri çıkarsanoldu bildi miAy hadi inşallah inşallah
neler dedi neler dedi :)Ağzımı açık bıraktı birazcık
Ay çok şaşırdım yaa bundan sonra ondan başka kimseye atmam sanırım dedikleri çıkarsaçok da tatlı bi kadın
Kahve mi tarot mu atmistin?Ay çok şaşırdım yaa bundan sonra ondan başka kimseye atmam sanırım dedikleri çıkarsaçok da tatlı bi kadın
Olumlu konuştu ama beni harflerle tariflerle kendine bağladıneler dedi neler dedi :)
İnşallah canım inşallahinşallah çıkar hayatım. Bana da çıkmasını çok isterim. :) Artırmaz da inşallah bir iki hafta geçsin bir kahve daha atayım, yeni iki fal attım ara vermem lazım
Kahve atmıştım canımKahve mi tarot mu atmistin?
ya kusura bakmazsanız hangi sitede bilge hatun? ben bayadır online baktırmıyorum da kahve içeceğim şimdi olmazsa atayım:)Olumlu konuştu ama beni harflerle tariflerle kendine bağladı
İnşallah canım inşallahartırmaz umarım fiyatını
Kahve atmıştım canım
olumlular çıkar inşallah kuzum :)Olumlu konuştu ama beni harflerle tariflerle kendine bağladı
İnşallah canım inşallahartırmaz umarım fiyatını
Kahve atmıştım canım
Tellwede canımya kusura bakmazsanız hangi sitede bilge hatun? ben bayadır online baktırmıyorum da kahve içeceğim şimdi olmazsa atayım:)
Umarımolumlular çıkar inşallah kuzum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?