İkisine birden atnaz nerde? Benim de çok merak ettiğim bi fincanım var ya bilgehatuna mı atsan naza mı ya da kahvede başka kimi önerirsiniz kızlar ya
Bilgehatun 5 krediymiş canım benim de tellwede tam 5 kredim kalmış bedavaya getirmişim gibi geldi bilgeye attımİkisine birden at
Kuzum bilgehatunu bilmiyorum da naazzı çok beğendim.. Hiçbir bilgi vermediğim halde öyle detaylar bilmişki.. Ağzım açık kaldı..
Bilgehatun 5 krediymiş canım benim de tellwede tam 5 kredim kalmış bedavaya getirmişim gibi geldi bilgeye attımya bu binnazdaki Bilge Olmasın nasıl paranoyak oldum ya
Binnazdaki Bilge tatlı ama bazen dozu kaçırıyor ya en son fal attığımda ettin bul şimdi dedi banayok değil binnazdaki bilge genelde olumsuzdur ve gıcık bir şekilde aktarır. Bu tatlı, gerçi bana binnaz bilge de cok tatlıydı ama genelin yorumunu yazdım :)
Binnazdaki Bilge tatlı ama bazen dozu kaçırıyor ya en son fal attığımda ettin bul şimdi dedi banadoğru söylüyor ama öyle damdan düşer gibi duyunca da insan bi kötü oluyor yani
Bilgehatun 5 krediymiş canım benim de tellwede tam 5 kredim kalmış bedavaya getirmişim gibi geldi bilgeye attımya bu binnazdaki Bilge Olmasın nasıl paranoyak oldum ya
aynen öyle canım olumsuzun da bi üslubu var gerçekten bakalım 4. Sıradayım nasıl bir fal gelecekvalla bir kere baktırdım o da bayram indiriminde 1 liraya yakaladım da baktırdım. O yüzden pek bilmiyorum ama hoş değil olumsuzun da bir uslubu olmalı
bilmiyorum canım acil başka uğraşlar Lazım gerçi benim Salı günü sınavım var mesela ama yine fal yine falBilgeye de attım gitti valla
Off yine fena sardım fala. Napcaz böyle yaw
Bende paso buyuden bahsetmistu yafffKızlar naazza kahve falı baktırdım. Valla çok beğendim.. Acayip detaylar bilmiş.. Çok başarılı @deepbluem teşekkürler bitanem önerdiğin için
kızlar ben de kredi yükledim şimdi.. kesira ya mı atayım bilgehatun a mı :))
Büyüden bahseden falcıları hiç sevmiyorumBende paso buyuden bahsetmistu yafff
evet tatlım karşı tarafa yapılmış deyip her cümlesini buyuye ve bozdurmaya bağlamışBüyüden bahseden falcıları hiç sevmiyorumama naz ben de ne büyü ne nazar gibi şeylerden konuşmamış.. Sana nasıl bahsetti Büyüden kuzum yani karşı tarafa falanmı yapılmış diye söyledi
Canım, inanmayın. Ben zamanında teyzenin birine inandım. Yaşlı Başlı Nur yüzlü yatalak bi kadındı hemde . Size Büyü yapılmış bozmam gerek dedi inandım kadına tonlarca para verdim üstelik Sevdiğim kişi bu sözde büyüyü bozdurmak için yaptığım şeyleri GÖRDÜ ve büyüyü sen yaptırdın dedi. Adım büyücüye çıktı. Ya kızlar biz bu Yüzden ayrıldık ve hala çocuk benden korktuğu bana kızdığı için bir araya gelemiyoruz. Siz siz olun Büyü muska lafına he he deyip geçin tabi cidden sözü dinlenir bi hoca demediği sürece Büyü var diye.Ev
evet tatlım karşı tarafa yapılmış deyip her cümlesini buyuye ve bozdurmaya bağlamış
sağ ol canım deneyeceğim.. bilmiyorum ben de okudum bugüne kadar ne dediyse oldu falan kafam karıştı:)))) hatun a atayımben olsam bilgeye atarım. Kesira isimden kaybediyor bence. Kesira sirel imajı vermeye çalışmış bence. Israr üzerine sizlerleyim filan. Yeni girmişsin yenisin işte neyine ısrar etcez senin.
canım boşver öyle şeylere girme sakın ben korkarım vallaKızlar bu tellwede medyumserkanhoca diye bi adam var ya yaşlı Başlı bi amca fotosu var profilinde ve fake değil galiba fotoMerak etmedim desem yalan olur ama yaşlı Başlı hocanın Adının Serkan olması da bi garip geldi
Artı kızlar eklemeden de edemiyorum selena bana bu çocuk sana feci şekilde kızgın ama net sebebini göremiyorum Demişti. Söylemediğim halde bilmişti.Canım, inanmayın. Ben zamanında teyzenin birine inandım. Yaşlı Başlı Nur yüzlü yatalak bi kadındı hemde . Size Büyü yapılmış bozmam gerek dedi inandım kadına tonlarca para verdim üstelik Sevdiğim kişi bu sözde büyüyü bozdurmak için yaptığım şeyleri GÖRDÜ ve büyüyü sen yaptırdın dedi. Adım büyücüye çıktı. Ya kızlar biz bu Yüzden ayrıldık ve hala çocuk benden korktuğu bana kızdığı için bir araya gelemiyoruz. Siz siz olun Büyü muska lafına he he deyip geçin tabi cidden sözü dinlenir bi hoca demediği sürece Büyü var diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?