Binnaz Abla

naz nerde? Benim de çok merak ettiğim bi fincanım var ya bilgehatuna mı atsan naza mı ya da kahvede başka kimi önerirsiniz kızlar ya
İkisine birden at
Kuzum bilgehatunu bilmiyorum da naazzı çok beğendim.. Hiçbir bilgi vermediğim halde öyle detaylar bilmişki.. Ağzım açık kaldı..

İkisine birden at
Kuzum bilgehatunu bilmiyorum da naazzı çok beğendim.. Hiçbir bilgi vermediğim halde öyle detaylar bilmişki.. Ağzım açık kaldı..
Bilgehatun 5 krediymiş canım benim de tellwede tam 5 kredim kalmış bedavaya getirmişim gibi geldi bilgeye attım ya bu binnazdaki Bilge Olmasın nasıl paranoyak oldum ya

Bilgehatun 5 krediymiş canım benim de tellwede tam 5 kredim kalmış bedavaya getirmişim gibi geldi bilgeye attım ya bu binnazdaki Bilge Olmasın nasıl paranoyak oldum ya

yok değil binnazdaki bilge genelde olumsuzdur ve gıcık bir şekilde aktarır. Bu tatlı, gerçi bana binnaz bilge de cok tatlıydı ama genelin yorumunu yazdım :)

yok değil binnazdaki bilge genelde olumsuzdur ve gıcık bir şekilde aktarır. Bu tatlı, gerçi bana binnaz bilge de cok tatlıydı ama genelin yorumunu yazdım :)
Binnazdaki Bilge tatlı ama bazen dozu kaçırıyor ya en son fal attığımda ettin bul şimdi dedi bana doğru söylüyor ama öyle damdan düşer gibi duyunca da insan bi kötü oluyor yani

Binnazdaki Bilge tatlı ama bazen dozu kaçırıyor ya en son fal attığımda ettin bul şimdi dedi bana doğru söylüyor ama öyle damdan düşer gibi duyunca da insan bi kötü oluyor yani

valla bir kere baktırdım o da bayram indiriminde 1 liraya yakaladım da baktırdım. O yüzden pek bilmiyorum ama hoş değil olumsuzun da bir uslubu olmalı

valla bir kere baktırdım o da bayram indiriminde 1 liraya yakaladım da baktırdım. O yüzden pek bilmiyorum ama hoş değil olumsuzun da bir uslubu olmalı
aynen öyle canım olumsuzun da bi üslubu var gerçekten bakalım 4. Sıradayım nasıl bir fal gelecek

Bilgeye de attım gitti valla
Off yine fena sardım fala. Napcaz böyle yaw
bilmiyorum canım acil başka uğraşlar Lazım gerçi benim Salı günü sınavım var mesela ama yine fal yine fal bilgehatunu da patlatalım o da uçursun fiyatları da Görelim of

Kızlar bu tellwede medyumserkanhoca diye bi adam var ya yaşlı Başlı bi amca fotosu var profilinde ve fake değil galiba foto Merak etmedim desem yalan olur ama yaşlı Başlı hocanın Adının Serkan olması da bi garip geldi

kızlar ben de kredi yükledim şimdi.. kesira ya mı atayım bilgehatun a mı :))

ben olsam bilgeye atarım. Kesira isimden kaybediyor bence. Kesira sirel imajı vermeye çalışmış bence. Israr üzerine sizlerleyim filan. Yeni girmişsin yenisin işte neyine ısrar etcez senin.

Ev
Büyüden bahseden falcıları hiç sevmiyorum ama naz ben de ne büyü ne nazar gibi şeylerden konuşmamış.. Sana nasıl bahsetti Büyüden kuzum yani karşı tarafa falanmı yapılmış diye söyledi
evet tatlım karşı tarafa yapılmış deyip her cümlesini buyuye ve bozdurmaya bağlamış

Ev

evet tatlım karşı tarafa yapılmış deyip her cümlesini buyuye ve bozdurmaya bağlamış
Canım, inanmayın. Ben zamanında teyzenin birine inandım. Yaşlı Başlı Nur yüzlü yatalak bi kadındı hemde . Size Büyü yapılmış bozmam gerek dedi inandım kadına tonlarca para verdim üstelik Sevdiğim kişi bu sözde büyüyü bozdurmak için yaptığım şeyleri GÖRDÜ ve büyüyü sen yaptırdın dedi. Adım büyücüye çıktı. Ya kızlar biz bu Yüzden ayrıldık ve hala çocuk benden korktuğu bana kızdığı için bir araya gelemiyoruz. Siz siz olun Büyü muska lafına he he deyip geçin tabi cidden sözü dinlenir bi hoca demediği sürece Büyü var diye.

ben olsam bilgeye atarım. Kesira isimden kaybediyor bence. Kesira sirel imajı vermeye çalışmış bence. Israr üzerine sizlerleyim filan. Yeni girmişsin yenisin işte neyine ısrar etcez senin.
sağ ol canım deneyeceğim.. bilmiyorum ben de okudum bugüne kadar ne dediyse oldu falan kafam karıştı:)))) hatun a atayım

kızlar evet o büyü var diyen insanlara güvenmeyin.. bana da light isimli bi falcı büyü yüzünden ölüm görüyorum dedi psikolojimi bozu .. imam bi arkadaşı var babamın.. onun da yakın bi ahbabına bakıtmıştık yıllar önce yapılmış ama bağlama tarzı neyse ama korunuyoruz yani bilmiyorum.. şuan bişey yok allaha şükür... okunuyoruz da.. light nerden bildi de söyledi.. onun dışında da söyleyen oldu ama muhakkak ki bi hocaya danışın, ayrıca nazara da inanıyorum gözler fena etkiliyor kızlar:)))

Artı kızlar eklemeden de edemiyorum selena bana bu çocuk sana feci şekilde kızgın ama net sebebini göremiyorum Demişti. Söylemediğim halde bilmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…